ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΒΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 10-4-2010 .

Πλησιάζει με αυξημένους ρυθμούς η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, των μεγάλων αποκαλύψεων και των μεγάλων συγκρούσεων. Τα προσχήματα δίνουν οριστικά την θέση τους στην προετοιμασία τού εδάφους για μια γενικευμένη πολεμική αναμέτρηση που απλώς τούτες τις στιγμές βρίσκεται στο στάδιο τής διερεύνησης προθέσεων, τής διαμόρφωσης τελικών συμμαχιών και στόχων και τελικά ενός ψυχροπολεμικού προλόγου. Και αλίμονο σε όποιον η ώρα τής φωτιάς τον βρει χαλαρό και ξαρμάτωτο.

Ο ρόλος ενός εκάστου έχει αρχίσει να φωτίζεται τελειωτικά. Το δε θέατρο των επιχειρήσεων επιδιώκεται να στηθεί εκ νέου στην γειτονιά μας, την χρόνια ταλαιπωρημένη χερσόνησο τού Αίμου. Και είναι απολύτως φυσικό αυτό, αφού εδώ βρίσκονται τόσο τα πλούσια κοιτάσματα τής οικονομικής ευμάρειας που γυρεύουν οι λεγόμενοι δυνατοί όσο και η γέφυρα που ενώνει τους δρόμους και τους τρόπους ελέγχου τής γεωπολιτικής σκακιέρας.

Οι περιστάσεις έχουν ήδη σχηματίσει τις τρεις κύριες κατηγορίες των πρωταγωνιστών και οι κάτοχοί τους έχουν λάβει τις θέσεις μάχης ή ακόμη και ήττας που τους αναλογεί. Τα αφεντικά που απαρτίζονται από τους απάτριδες και απάνθρωπους εξουσιαστές τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού που εξουσιάζουν ακόμη και τις «Μεγάλες Δυνάμεις», διαλύοντας οικονομίες, ποδηγετώντας εξοπλισμούς και ισοπεδώνοντας σύνορα προκειμένου να ενώσουν εξουσίες και θησαυροφυλάκια που ονειρεύονται και λιγουρεύονται. Οι υποτακτικοί που αποτελούνται από τα διάφορα εφήμερα και ψεύτικα κρατικά μορφώματα σαν την Τουρκία που έχουν βρεθεί εκεί για να κάνουν την βρώμικη δουλειά. Και τα δουλικά που είναι οι δίκαιοι πλην άτυχοι σαν την Ελλάδα, αφού κυβερνούνται από φθηνούς και ριψάσπιδες ηγετίσκους.

Δεν χρησιμοποιούμε καμία υπερβολή και είμαστε απολύτως ακριβοδίκαιοι με την τάξη των γραικύλων. Κυβερνιόμαστε από παρακμιακούς τύπους, παρασυρμένοι όλοι μαζί από το κέρδος και μια ψεύτικη ελευθερία μην τυχόν και ματώσουμε. Κι ας ματώσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Αναλογίζομαι πραγματικά τα λόγια τού Μεγάλου Περικλή Γιαννόπουλου που τέτοιες μέρες έφυγε οικιοθελώς από την ζωή, όταν χαρακτήριζε τους Έλληνες τού καιρού του ως τους χειρότερους όλων των εποχών και σκέφτομαι ότι μάλλον οι χειρότεροι Έλληνες είναι τώρα, στο παρόν, μήπως και ξυπνήσουμε τελικά.

Η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση διαβαίνει βιαστικά όλα τα σκαλοπάτια τής προδοσίας. Είδαμε λοιπόν τον υπουργό εξωτερικών Δρούτσα να λέει σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News ότι το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» ταιριάζει στο πλαίσιο, λέει, της λύσης που θέλουμε. Όχι, δεν μιλάει για την δική μας Βόρεια Μακεδονία που είναι σκλαβωμένη από τους κομιτατζήδες, αλλά για τα Σκόπια. Ε, λοιπόν να τον πληροφορήσουμε ότι οποιαδήποτε παραχώρηση της μακεδονικής ιστορίας στα Σκόπια θα αντιμετωπιστεί ως πράξη Εσχάτης Προδοσίας.

Το μαχαίρωμα όμως συνεχίστηκε απευθείας από το ΝΑΤΟ. Σε συνέχεια τής τουρκικής στηρίξεως προκειμένου να μοιραστεί το Αιγαίο στο ήμισυ με βάση τον 25ο μεσημβρινό, ο Αμερικανός διοικητής τού νατοϊκού αεροπορικού υποστρατηγείου απέστειλε όπως είδαμε επιστολή που αφαιρούσε στα πλαίσια τής νέας δομής τον επιχειρησιακό έλεγχο ολόκληρου του Αιγαίου από το Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου Περιοχής με έδρα την Λάρισα με την αιτιολογία της αποσαφήνισης των αμφισβητούμενων τάχα κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο! Πράξη που βεβαίως ισοδυναμεί με την γκριζοποίηση του Ελληνικού Αρχιπελάγους. Κι αυτό παρά την αποτρεπτική για την ώρα δράση τού υπουργού Εθνικής Άμυνας Βενιζέλου που ανέστειλε την αρνητική εξέλιξη. Αλλά και το Ισραήλ παράλληλα στα πλαίσια μιας συμφωνημένης ασκήσεως επιδίωξε να πραγματοποιηθεί αυτή δυτικά τού 25ου μεσημβρινού μην τυχόν τάχα βήξει λοξά η Άγκυρα. Πράξη που οδηγεί στην επικαιροποίηση των τουρκικών επιδιώξεων για διχοτόμηση τού Αιγαίου στον 25ο μεσημβρινό. Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι Τουρκία και Ισραήλ εξακολουθούν να είναι σύμμαχοι.

Στα ανωτέρω πρέπει να συνυπολογιστεί η επαναδραστηριοποίηση τού Αλβανικού Εθνικού Στρατού που καλεί τα κλιμάκια του UCK μέσω ανακοίνωσης που εστάλη στα ΜΜΕ της Αλβανίας, των Σκοπίων, του Κοσσυφοπεδίου και του Μαυροβουνίου σε ετοιμότητα καθώς έχουν αρχίσει όπως λένε οι προετοιμασίες για τις πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις για την ίδρυση της «Μεγάλης Αλβανίας». Ο σχεδιασμός των επιχειρήσεων είναι σημειολογικός και μας αφορά άμεσα. Θα ξεκινήσουν τα χτυπήματα όπως είπανε οι Αλβανοί από τον σερβικό θύλακα της Μιτρόβιτσα στο Κοσσυφοπέδιο και στην συνέχεια θα μεταφερθούν στον αλβανοκράτουμενο τομέα του Τετόβου στα Σκόπια ενώ κάνουν λόγο ότι θα απαλλαγούν από τους Σέρβους, τους «Σλαβομακεδόνες» και τους Έλληνες κατακτητές που σκοτώνουν τάχα αθώο αλβανικό πληθυσμό που ζει στα υποτιθέμενα πατροπαράδοτα εδάφη του.

Είναι προφανές πως οδεύουμε σε ενδεχόμενο πόλεμο με την Ελλάδα να βολοδέρνει μέσω μιας τεχνητής οικονομικής κρίσης και την ραγιάδικη και νεοταξική Καθεστηκυία Τάξη να καθηλώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις και να οδηγεί τα στρατευμένα παιδιά μας κατηγορούμενα σε κάποιο δικαστήριο για την στήριξη τού συνθήματος υπέρ τής ελληνικότητος και εναντίον των ιδίων τούτων εχθρών τού Έθνους που ορέγονται τα εδάφη μας. Ο Ελληνικός Στρατός πρέπει να σταθεί στις επάλξεις του για την ώρα της μητέρας των μαχών όπως και θα πράξει. Ο καιρός μιας Εθνικοκοινωνικής Λαϊκής Διακυβέρνησης πλησιάζει, επιλέγοντας βήματα και συμμαχίες που θα στηρίξουν μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Κι αυτό θα συμβεί με το Έθνος και τον Στρατό μας να βαδίζουν πλάι – πλάι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: