ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

ΑΘΗΝΑ 13-4-2010 .

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .
Μια βαθύτατη ανησυχία διακατέχει τους δυνάστες των Ευρωπαϊκών Εθνών που αποκαλούν τούς εαυτούς τους Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τούς εκφραστές τού πολιτικού μας συστήματος. Ένα Σύστημα που έχοντας πάρει προ πολλού την μορφή μιας νεοταξικώς καθοδηγούμενης Καθεστηκυίας Τάξης, έχει ποδηγετήσει με τα προπαγανδιστικά της παπαγαλάκια τον λαό μας και έχει σύρει την Πατρίδα μας σε ξένες και ασύμφορες, εθνικά ζημιογόνες πολιτικές επιλογές. Με άλλα λόγια μια Ευρώπη μη ευρωπαϊκή και μια Ελλάδα μεταλλαγμένη από εξαρτημένους ηγετίσκους δεν αισθάνονται καθόλου καλά και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Σε ένα άρθρο του στην εφημερίδα Καθημερινή ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός μεταξύ άλλων για την ελληνική οικονομία γράφει και τα εξής: «Η απειλή της χρεοκοπίας δεν είναι παρά η κατάρρευση ενός μοντέλου ανάπτυξης, που χαρακτηρίσθηκε από την κλεπτοκρατία, τη νεοπλουτίστικη ξιπασιά και σπατάλη, τον ανορθολογισμό και την αυθαιρεσία. Η εν λόγω κατάρρευση απειλεί να συμπαρασύρει και το πολιτικό σύστημα, που είναι κατ’ εξοχήν υπεύθυνο για την επικράτηση και γιγάντωση αυτού του νοσηρού μοντέλου».

Αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά το γεγονός της επικράτησης στις εθνικές εκλογές στην Ουγγαρία τής Κεντροδεξιάς που μαζί με την πρώην κεντροαριστερή κυβέρνηση τής χώρας υποστηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των χρηματιστηρίων και των ενεχυροδανειστηρίων, βαθιά ανησυχία επικρατεί για την κατάληψη τής τρίτης θέσης από το Εθνικιστικό Κίνημα Γιόμπικ. Και μάλιστα με ποσοστό 17%, τρεις μονάδες πίσω από τους Σοσιαλιστές. Με αποτέλεσμα να ακούσουμε τις γνωστές κορώνες για μια επικίνδυνη λαϊκίστικη «Άκρα Δεξιά». Πάλι δηλαδή επιστρατεύτηκε μια ψευδεπίγραφη αναφορά που δεν πείθει κανένα πια. Ο σωστός ορισμός είναι μια Εθνικιστική Παράταξη που στηρίζει την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική συνοχή. Αυτός είναι ο Εθνικισμός, αυτήν την επιλογή στήριξαν και οι Ούγγροι.

Είθε να καμαρώσουμε και στην Ελλάδα μας μια τέτοια μεγάλη πατριωτική αλλαγή. Με το Ελληνικό Έθνος να μεγαλουργεί, τον Ελληνικό λαό να συνοδοιπορεί και τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό και Πατριωτισμό να μας ενώνει και να μας καθοδηγεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: