ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 26-4-2010 .

Η πολιτική ζωή τής χώρας μας διαθέτει όλα τα προσδιοριστικά στοιχεία τού διαμεσολαβητή ξένων συμφερόντων και τού διαχειριστή μιας σειράς αρνητικών δεδομένων και κρίσεων σε βάρος πάντοτε τού εθνικού συμφέροντος. Σε βάρος δηλαδή τού συλλογικού συμφέροντος τού ελληνικού λαού που αποτελεί την ζωντανή έκφραση τού Ελληνικού Έθνους.

Σε όσους αμφισβητούν ότι οι πολιτικάντηδες τής Καθεστηκυίας Τάξεως αποτελούν κομιστές ξένων συμφερόντων και προξενητές ξένων προβλημάτων μέσα στην κοινωνία μας, θα τους απαντήσουμε με έργα πολιτικάντηδων. Αλήθεια, είναι έργο ωφέλιμο η διαβόητη και αντιφυσική ελληνοτουρκική φιλία όταν οι προσωρινοί μας γείτονες και κάτοχοι ελληνικών εδαφών ασκούνται με επιθετικό στρατιωτικό προσανατολισμό και διασχίζουν ολόκληρο το Αιγαίο διατεινόμενοι για την «τουρκικότητά» του;

Κι όμως ουδέποτε ρωτήθηκε με δημοψήφισμα ο ελληνικός λαός για το εάν θέλει φιλία με τους δολοφόνους του ή το ψευτοκράτος τους εντός της ΕΕ, συμφωνίες και συνομιλίες που ευνοούν μόνο τους εμπόρους των εθνών που θέλουν δρόμους δίχως σύνορα για να χτίζουν βολικούς ενεργειακούς αγωγούς και χρηματοοικονομικές συναλλαγές σε βάρος των εθνικών μας δικαίων. Πρόσφατα διέρρευσε η περίπτωση ενός αγωγού φυσικού αερίου μεταξύ Ελλάδος, Ιταλίας και Τουρκίας όπου κάθε μια χώρα διαχειρίζεται το τμήμα που περνάει από το έδαφος της ενώ το υποθαλάσσιο ανάμεσα σε εμάς και τους Ιταλούς το διαχειριζόμαστε οι δύο χώρες. Με την διαφορά ότι η Τουρκία συζητά, λένε, με την Ιταλία κάποια περαιτέρω δικαιώματα τής πρώτης. Μα είναι δυνατόν αυτός που μας σημαδεύει με το όπλο να γίνει ποτέ αγνός οικονομικός μας εταίρος;!

Άλλη μια ενέργεια των πολιτικάντηδων για την οποία ουδέποτε ρωτηθήκαμε είναι το διαβόητο ευρωσύνταγμα με το οποίο τα μέχρι χθες ελεύθερα ευρωπαϊκά έθνη δενόντουσαν μεταξύ τους υποχρεωτικά με μια κοινή πολιτική εξουσία και με κοινούς θεσμικούς φορείς σε θέματα όπως η πολιτική των συνόρων και η πολιτική των αγορών. Με άλλα λόγια η Ευρώπη μετατράπηκε σε ένα υπερκράτος με σκόπιμα μη προσδιορισμένα γεωφυσικά όρια και ένα κοινό νόμισμα που έκτοτε μεταφέρει άμεσα και με αυτόματες διαδικασίες εντολές και προβλήματα σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη – πολιτείες αυτού του υπερκράτους.

Βλέπετε λοιπόν πόσο έξυπνα μα και σατανικά οι εξαρτημένοι ταγοί μας οδήγησαν την δύσμοιρη τούτη Πατρίδα στην αγκαλιά τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού, καταβαραθρώνοντας τις εθνικές μας υποθέσεις που τις υποθήκευσαν στις ορέξεις των κερδοσκόπων της γης. Με έπαθλο την υπ’ αυτών Παγκόσμια Εξουσία.

Όμως η έρευνα που διεξάγουν οι Επιτροπές Κεφαλαιαγοράς σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία για την ενδεχόμενη συγκάλυψη από την Goldman Sachs κάποιων «επενδυτών» που στοιχημάτιζαν εναντίον χρηματοοικονομικών προϊόντων που οι ίδιοι κατασκεύασαν δεν λέει τίποτα στους άρχοντες της Πατρίδος μας; Και δεν λέει τίποτα η αναφορά κάποιων γνωστών οικονομολόγων ότι η ύπαρξη αυτών των κερδοσκόπων τελεί σε γνώση του ΔΝΤ;

Τι θα πουν άραγε οι προοδευτικοί τού τόπου μας και οι πονόψυχοι και δακρύζοντες σοσιαλιστές όταν θα προβούν μετά τις περικοπές μισθών και συντάξεων σε κινήσεις ευνοϊκές των μαζικών απολύσεων, όπως αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, ελαστικοποίηση των κανονισμών της αγοράς για τις απολύσεις, ατομικές συμβάσεις και άλλα «όμορφα»;

Όμως η Ελλάς και η Εθνική Εργατική Τάξη δεν έχουν την υποχρέωση να χρηματοδοτούν τους αρπακτικούς λογαριασμούς άλλων και την παράδοση τής χώρας στα ξένα συμφέροντα. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Ποιος θα εξηγήσει στον ελληνικό λαό γιατί, ενώ γνώριζαν οι πάντες ότι θα συρθούμε στον διαβόητο μηχανισμό στήριξης, οι εξουσιαστές μας τρενάριζαν την ανακοίνωση τού συρσίματος οδηγώντας τα επιτόκια τού δανεισμού στα υψηλότερα όρια; Μήπως γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα έτσι κι αλλιώς αδικαιολόγητα;

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος πρόσφατα είπε μεταξύ άλλων ότι το ΔΝΤ μπορεί να βοηθήσει, αλλά μπορεί και να αποδειχθεί δαίμονας. Επιπλέον ζήτησε κάθαρση και να δοθεί στην δημοσιότητα το πόθεν έσχες των πολιτικών, ενώ ταυτόχρονα να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους. Ο δε γνωστός οικονομολόγος Max Keizer σήμερα ζητάει την σύλληψη των τραπεζιτών τής Goldman Sachs και των λοιπών εμπλεκομένων και προτρέπει τους Έλληνες να διεξάγουν δημοψήφισμα για την προσφυγή τής χώρας μας στο ΔΝΤ.

Κανείς δεν αντιλαμβάνεται όπως πρέπει την διαπίστωση τού υπουργού Απασχόλησης Λοβέρδου ότι η συνολική ανεργία μαζί με τους μερικώς απασχολούμενους στην χώρα μας βρίσκεται στο 17%. Κανείς δεν λογαριάζει ότι υπάρχουν ταγοί που θα παραχωρήσουν λίγη…εθνική κυριαρχία φτάνει να αφεθούν ήσυχοι να διοικούν το προτεκτοράτο που θέλουν να λένε Ελλάδα. Με τους Σκοπιανούς να «μακεδονίζουν», τους Αλβανούς να κοιτάζουν νοτιότερα και τους Τούρκους να σουλατσάρουν σε Θράκη και Αιγαίο.

Η Εθνική Κυβέρνηση τού Ι. Μεταξά ανάμεσα στην εγκαθίδρυση τού οκταώρου και τής πρωτομαγιάς ως εργατικής γιορτής και πλήθος άλλων ελληνοκεντρικών ρυθμίσεων είχε ξεκινήσει γεωτρήσεις σε Μακεδονία και Θράκη για την εξόρυξη πετρελαίου. Όμως εκείνος ο σπουδαίος Ηγέτης ήξερε να λέει Όχι στους «Μεγάλους», να ενώνει τους Έλληνες και να διεκδικεί το μεγάλωμα τής Ελλάδος. Ιδού η συνταγή για την δόμηση ενός υγιούς Εθνικού και Λαϊκού Κράτους που θα ορθωθεί στην θέση τού σημερινού δουλοπρεπούς και φθαρμένου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: