ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


ΑΘΗΝΑ 7-8-2011.

Η άμυνα της Πατρίδος μας διαθέτει μια ασυνήθιστη χαλαρότητα όταν είναι γνωστό ότι οι προσωρινοί γείτονες και εχθροί μας προσδοκούν να αποκομίσουν εδαφικά οφέλη από την δεινή θέση του χειμαζόμενου από την φτιαχτή κρίση κράτους μας. Ειδικότερα αυτή η χαλαρότητα είναι περισσότερο επικίνδυνη από την στιγμή που οι μισελληνικές θέσεις των «γειτόνων» εκφράζουν τις βασικές γραμμές επιδίωξης του διεθνιστικού νεοταξισμού στα εθνικά μας ζητήματα που σκιαγραφούνται στην χερσόνησο του Αίμου από μια κουτσουρεμένη και πάντως μικρότερη Ελλάδα.

Όταν λοιπόν διευκολύνονται οι αλυτρωτικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδος, τότε ο κίνδυνος παίρνει σαφές σχήμα από τη στιγμή που η εχθρική προπαγάνδα εισχωρεί σε έδαφος ελληνικό. Τα σύνορα του κράτους αποδεικνύονται διάτρητα στην διασπορά των εχθρικών θέσεων μεταξύ του πληθυσμού της ακριτικής Ελλάδος όχι βεβαίως με ευθύνη του Ελληνικού Στρατού που ίσταται έτοιμος στις θέσεις του άγρυπνος φρουρός. Ούτε βέβαια γιατί υφίσταται κρίση τοπικής εθνικής ταυτότητος. Αλλά γιατί το ψευτορωμέϊκο έχει βάλει σκοπό ξενόφερτο να οδηγήσει την Ελλάδα στην αυτοκτονία. Σε μια εθνική δολοφονία που θέλει το προσκυνημένο και ξενοκίνητο καθεστώς να την εμφανίσει ως τάχα αυτοκτονία και μάλιστα δίχως αντίδραση από τον ελληνικό λαό.

Το απύθμενο θράσος της σκοπιανής πλευράς να τροφοδοτήσει την προπαγάνδα της για τον ψευτομακεδονισμό της στο έδαφος της ελεύθερης Μακεδονίας Μας και συγκεκριμένα τη Φλώρινα μέσα από την αδειοδότηση σκοπιανού ραδιόφωνου είναι μια τρανταχτή απόδειξη προσυμφωνημένης ενέργειας μειοδοσίας του σοσιαλιστικού κράτους «μας» και των Σκοπίων . Ένα ραδιόφωνο που θα λειτουργεί μάλιστα στο βουλγαρικό γλωσσικό ιδίωμα, το δήθεν «μακεδονικό». Όταν μάλιστα αυτό ανακοινώνεται από στέλεχος του μειοδοτικού φιλοσκοπιανού κόμματος Ουρανίου Τόξου σαν τον Αναστασιάση ή Ασλάκοφ όπως αυτοαποκαλείται που εξελέγη πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Μελίτης με το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, μέσα μάλιστα από δηλώσεις σε σκοπιανά ΜΜΕ, τότε ένα συμφωνητικό ξεπουλήματος της Μακεδονίας Μας έχει μπει σε εφαρμογή.

Όταν ακούγονται θέσεις περί υπάρξεως στη Μελίτη 2300 εθνοτικά «Μακεδόνων» με λίγους Αλβανούς και Τούρκους δίχως την παρουσία Ελλήνων, όταν ομολογείται η προσπάθεια εισόδου στα σχολεία της περιοχής της ψευτομακεδονικής γλώσσας και όταν λέγεται από εκλεγμένο ταγό πως σε μια «Μακεδονία» στην ΕΕ θα υπάρχει ελεύθερη επικοινωνία μέχρι τη Θεσσαλονίκη και «θα γίνουμε όλοι Μακεδόνες», τότε καθήκον του έθνους είναι να κάτσει στο σκαμνί ενός κράτους. Όταν μάλιστα ετοιμάζεται όπως μαθαίνουμε μέχρι και τηλεόραση, τότε η κυβέρνηση ή θα πρέπει να ανατρέψει τις μεθοδεύσεις ή να αναλάβει τις ευθύνες της.

Όταν ο Τούρκος γενικός διευθυντής του «Ερευνητικού Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας, Τέχνης και Πολιτισμού» Χαλίτ Ερέν επισκέπτεται στη Θράκη όσες φορές θέλει και όποτε εκείνος θέλει, συναντώντας τους τουρκόφρονες φορείς και τους συλλόγους τους, τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, τον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής Σάρνιτς και γενικά κάθε άθυρμα της τουρκικής πολιτικής, κάνοντας προπαγάνδα τουρκικότητας επί των Ελλήνων μουσουλμάνων και των εδαφών της Ελεύθερης Θράκης Μας, τότε η Ελλάς πρέπει να καθαρίσει την αυλή της από ζιζάνια και φίδια. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Τούρκος αξιωματούχος έχει απωλέσει την ελληνική ιθαγένεια και του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Ελλάδα για λόγους εθνικής ασφαλείας, το «ελληνικό» κράτος είναι υπόλογο δεδομένων των τουρκικών διεκδικήσεων σε βάρος μας. Πάντως οπωσδήποτε ο Ερέν, πυλώνας της τουρκικής προπαγάνδας, σε καμία περίπτωση δεν έρχεται μόνο για να δει τη γριά μάνα του. Ας την πάρει μαζί του στην Τουρκία και ακόμα πιο πίσω, στις μογγολικές στέπες.

Είναι ήδη γνωστό στους αρμόδιους για την εθνική άμυνα της χώρας ότι η Τουρκία εξυφαίνει σχέδια εισβολής ακόμη και σε κατοικημένο νησί του Αιγαίου. Όπως μάλιστα λένε οι καλά γνωρίζοντες, τα τουρκικά γεράκια κοιτάνε στο μέρος του Αγαθονησίου, σχεδιάζοντας την αιχμαλώτιση και τον εκτοπισμό της στρατιωτικής φρουράς και του τοπικού πληθυσμού σε άλλο κατοικημένο νησί. Το Αγαθονήσι αναφέρεται από την Άγκυρα ως νησί «μη κατονομαζόμενο από τις συνθήκες Λονδίνου, Λοζάνης και Παρισίων». Τα δε τουρκικά στρατεύματα που σταθμεύουν στον Έβρο διαθέτουν γέφυρες – πορθμεία προς εισβολή. Και η τουρκική εφημερίδα «Sunday's Zaman» μας λέει ότι οι αερομαχίες έχουν έως τώρα μειωθεί στις 79 στην περιοχή του Αιγαίου και δεν θα ξεπεράσουν τις 100, όταν από το ΓΕΕΘΑ δίνεται μηδενικός απολογισμός! Οι Τούρκοι δίνουν μάλιστα θρασύτατα 201 «παρεμποδίσεις» τουρκικών αεροσκαφών από ελληνικά, 93 παραβιάσεις του «τουρκικού» εναέριου χώρου από ελληνικά αεροσκάφη και 24 παραβιάσεις των τουρκικών χωρικών υδάτων από ελληνικά πολεμικά πλοία!

Οι Τούρκοι ονομάζουν παραβιάσεις τις σε βάρος μας διεκδικήσεις τους. Οι δε πολιτικάντηδες δηλώνουν τάχα επιφυλακτικότητα έναντι της Άγκυρας και ζητούν μεσολάβηση από την Βρετανία και τον ΟΗΕ που στηρίζουν το τουρκικό μαντρόσκυλο των νεοταξικών συμφερόντων. Στην πραγματικότητα όμως έχουν ήδη ανοίξει τα σύνορά μας, πηγαίνοντας με ανθελληνικό σχέδιο για συνομιλίες στο ελληνοτουρκικό υπουργικό συμβούλιο το φθινόπωρο στην Άγκυρα.

Τα σύνορα όμως τα φυλάσσει ο Ελληνικός Στρατός και είναι έτοιμος να τα σπάσει ελευθερώνοντας τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Και ο ελληνικός λαός μαζί με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό θα βαδίσουν νικηφόρα τα υψηλά πεπρωμένα του Ελληνικού Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: