ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ – ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ


ΑΘΗΝΑ 10-8-2011.

Οι προύχοντες της πολιτικής μας ζωής και χωροφύλακες του διεθνιστικού νεοταξισμού δεν εννοούν να κατανοήσουν τι σημαίνει να είσαι Έλληνας. Τι σημαίνει δηλαδή να έχεις γλώσσα, αίμα, καρδιά, φιλότιμο και πατριωτική συνείδηση ελληνική. Κανένα πρόβλημα. Τους κατανοούμε, αφού η σύμβαση εργασίας που έχουν υπογράψει με τα αφεντικά τους της παγκόσμιας διακυβέρνησης ορίζει ως υποχρέωση των αντισυμβαλλόμενων πολιτικάντηδων να διαγράψουν την ελληνική ψυχή από τον τόπο αυτό.

Τους καταλαβαίνουμε ακόμη από την άποψη ότι δεν είναι και κυρίως δεν αισθάνονται Έλληνες. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι γραικύλοι είναι ότι εμείς οι αληθινοί Έλληνες έχουμε στερεώσει την εθνική μας συνείδηση και ταυτότητα με έναν ισόβιο και ακατάλυτο Όρκο Πίστης στους Νεκρούς Ήρωες και τους Αγέννητους Έλληνες ότι θα διαφυλάξουμε την Πατρίδα και θα την παραδώσουμε στο διηνεκές σε Έλληνες γιους και Ελληνίδες κόρες καθαρόαιμη, ακέραιη και μεγαλύτερη. Αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς κι όχι εχθροί και νενέκοι είναι ότι το δικό μας συμβόλαιο ελληνικότητας δεν διαγράφεται γιατί δεν είναι φτιαγμένο από φθαρτό μελάνι αλλά από άφθαρτο αίμα.

Η ελληνική ψυχή και η ελληνική πατρίδα είναι γεννημένα και ζυμωμένα μαζί μέσα σε καιρούς αντάρας μα και σε καιρούς δόξας. Δόξας άφθαστης από κοντά αναστήματα. Και επειδή η κοσμοπλάστρα, εκπολιτίστρια και κοσμοκρατόρισσα Ελλάδα, η δική μας δηλαδή Μεγάλη Ελλάδα είναι και Αιώνια, αιώνια θε να ζήσει και η Ελληνική Ψυχή. Δεν διαγράφεται λοιπόν η αιωνιότητα, αλλά η ανθελληνική μικρότητα. Και ο φόβος μαζί με το άνοιγμα της ελληνικής πύλης δεν μας φοβίζουνε. Γιατί Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι. Και ο Έλληνας, αυτός που μιλάει γλώσσα θεϊκή και ανήκει σε φυλή Ελλήνων περήφανων και πολεμιστών, δεν σταματάει και δεν υποχωρεί. Μονάχα νικάει.

Ναι, είμαστε Έλληνες. Που πάει να πει πως είμαστε οι ηγεμόνες της Λευκής Ευρώπης κι όχι ουραγοί αυτής, γενιά ηρώων, πρώτοι στον πολιτισμό και τα όπλα, προασπιστές της λαϊκής κοινότητας και του εθνικού φυλετικού κράτους. Πιστεύουμε στην Θεία Πρόνοια, στην Ελληνική Οικογένεια και δεν ανοίγουμε ιερά και πύλες σε βέβηλους και βαρβάρους. Δεν είμαστε επιπλέον καθόλου καλοί με τους προδότες. Τους στέλνουμε στον Καιάδα. Και στο Γουδί ακόμη.

Αυτοί είμαστε εμείς οι Έλληνες. Δεν τρομάζουμε. Φοβίζουμε τους θρασείς. Και δεν ποδηγετούμαστε. Γιατί ηγούμαστε. Είμαστε Έλληνες γεννημένοι, δηλαδή Έλληνες πραγματικοί κι όχι φερμένοι και πλαστοί. Το ξέρει ο Ελληνικός λαός άριστα. Το ξέρει περίφημα ο Ελληνικός Στρατός που θα προασπίσει άριστα την εθνική συνείδηση και ταυτότητα της Φυλής μας. Το ξέρουν τα παιδιά της Ομάδας των Υποβρυχίων Καταστροφών που κάποιοι θρασείς θέλουν να τους δικάσουν επειδή παρελαύνοντας εξεφώνησαν συνθήματα ενάντια στους προσωρινά γειτονικούς εχθρούς μας και ενάντια σε όσους νομίζουν πως η ελληνικότητα πωλείται.

Ελληνικός Στρατός και Λαός εννοούν να μην επιτρέψουν την ανατροπή της φυσικής νομοτέλειας. Είτε σκαρώνονται κάρτες μεταναστών με τσιπάκια προκειμένου να μας εμφανίσουν οι προύχοντες ένα πλαστό αριθμό λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, σαφώς μικρότερο του αληθούς, είτε παρελαύνουν οι αξιωματούχοι της Τουρκίας στη Θράκη Μας για να προσηλυτίσουν Έλληνες μουσουλμάνους και να θέσουν τους λοιπούς ισλαμιστές που μπάζουν από τα διάτρητα σύνορα. Και μάλιστα αξιωματούχοι που έχουν απωλέσει το δικαίωμα εισόδου στην Ελλάδα. Και φυσικά δεν μας φοβίζουν οι αναφορές των καθεστωτικών και των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων σαν το Assosiation Press πως φοβούνται τάχα κτύπημα ακροδεξιών στην Ελλάδα.

Όχι, δεν φοβούνται συμβατικά χτυπήματα, γιατί αυτά είναι μέθοδοι που ακολουθούν οι σοσιαλμαρξιστές. Ούτε φυσικά σκέφτονται λαό και πατρίδα που έχουν ήδη προδώσει κρατικοί και παρακρατικοί υπάλληλοι του νεοταξισμού. Σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι και αριστεροί. Αυτό που φοβούνται τα φαντάσματα του Ελληνισμού και συκοφαντούν παράλληλα Ελληνικό Εθνικισμό και Ελληνικό Στρατό είναι η ταυτόχρονη άνοδος και δημοφιλία των δύο ιστορικών πυλώνων στις καρδιές των Ελλήνων. Είναι η ακλόνητη Πίστη του Ελληνικού Εθνικισμού, του Ελληνικού Στρατού ότι ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!
http://www.youtube.com/watch?v=l8suA0rXEwg&feature=share

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: