ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ


ΑΘΗΝΑ 21-8-2011.

Πληθαίνουν οι ενδείξεις που καταδεικνύουν την συντόμευση του χρόνου σύγκρουσης στην περιοχή μας. Το διεθνές ενδιαφέρον για την βολική και ανθελληνική «επίλυση» των εθνικών μας ζητημάτων συνεχίζεται και επεκτείνεται σε όλο το εύρος αυτών. Παράλληλα η διεθνοποίηση του οικονομικού προβλήματος και του ενεργειακού ζητήματος με το κέντρο βάρους στην γεμάτα προσόντα αυλή μας σε στεριά και θάλασσα διαμορφώνουν το κλίμα για τον εκνευρισμό της Τουρκίας και την εκτόξευση απειλών αυτής εναντίον μας. Απειλές που στρέφονται ακόμη και σε βάρος των δυνατών συμμάχων της. Είναι λοιπόν ώρα ιστορικών ευθυνών για την Ελλάδα προκειμένου να βρει εθνικές λύσεις και να διεκδικήσει προωθημένους διαδρόμους φτάνοντας στην δικαίωση για όσα της αφαίρεσαν οι κλέφτες της ιστορίας της.

Η Μ.Κ.Ο Διεθνής Ομάδα Κρίσεων που μας πρότεινε πρόσφατα την παραχώρηση θαλασσίων διαδρόμων στο Αιγαίο και την αποστρατικοποίηση των νησιών μας έρχεται τώρα και μας ζητάει υποχωρήσεις στο ζήτημα της ψευτομακεδονίας των Σκοπίων. Προτείνει λοιπόν η ομάδα του Σόρος και των φίλων του να δοθεί στα Σκόπια το όνομα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας ή άλλη παρεμφερής για όλες τις διεθνείς χρήσεις και η Ελλάδα να αναγνωρίσει την ύπαρξη «μακεδονικής» εθνικής ταυτότητας και γλώσσας. Τα Σκόπια θα προβούν στη φοβερή παραχώρηση … να μην ονομάσουν Μέγα Αλέξανδρο το αεροδρόμιό τους. Θέμα που γεννά οπωσδήποτε κλίμα διεκδικήσεως σε βάρος της ελεύθερης Μακεδονίας Μας όταν οι συνεργάτες των Σκοπίων αλωνίζουν με πολιτικούς ρόλους στην πατρίδα μας που αρνείται να διεκδικήσει ακόμα και τώρα την ελληνικότητα της σκλαβωμένης Βόρειας Μακεδονίας Μας.

Η Άγκυρα από την μεριά της ετοιμάζει σκηνικό προβοκάτσιας στο Αιγαίο ενόψει της ενάρξεως την 1η Οκτώβρη των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ. Μετά τις 15 Σεπτέμβρη έχουν ανακοινωθεί μεγάλες αεροναυτικές ασκήσεις στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο. Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε επιπλέον ότι κατά την καλοκαιρινή περίοδο τα τουρκικά μαχητικά παρενοχλήθηκαν 116 φορές από τα ελληνικά αεροσκάφη! Και ακόμη ότι τα ελληνικά μαχητικά παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο σε 20 περιπτώσεις στην περιοχή της Χίου και 14 στην περιοχή της Λέσβου! Είναι σαφές ότι οι Τούρκοι ονομάζουν παραβιάσεις τις διεκδικήσεις τους επί ελληνικού εδάφους και παράλληλα επιδιώκουν να αυξήσουν το ενεργειακό τους μέρισμα βάζοντας πόδι στον γεωφυσικό μας πλούτο. Και κινούνται κατά αυτόν τον τρόπο στρατιωτικά, οικονομικά και διπλωματικά απειλώντας διαρκώς.

Η εταιρία που έχει αναλάβει να αντλήσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ είναι η αμερικανική Noble Energy που έχει λάβει όλες τις νόμιμες άδειες ακόμη και από τις ΗΠΑ. Αυτό έδωσε το έναυσμα στην Τουρκία να προβεί σε απειλές και διάβημα ακόμη και έναντι των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τις ληφθείσες άδειες από τους Αμερικανούς και την Κύπρο παράνομες.

Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών απαιτεί από τον υπερατλαντικό του σύμμαχο περισσότερη υπευθυνότητα για τις έρευνες αερίου και πετρελαίου λέγοντας πως «οι έρευνες αυτές θα προκαλέσουν προβλήματα την περίοδο που γίνονται προσπάθειες για μόνιμη λύση στο κυπριακό». Ο ορυκτός πλούτος θα φέρει ελληνικά, αμερικανικά, τουρκικά και ισραηλινά σκάφη στην περιοχή και η Τουρκία θέλει να γίνει ο δυνατός παίκτης της υπόθεσης.

Και επάνω στην κορύφωση της κρίσης παρών έδωσε ο ηγέτης του κατοχικού κυπριακού τομέα Έρογλου ο οποίος με την ευκαιρία των πανηγυριών για την κατάληψη της Λεύκας είπε ότι η «τουρκοκυπριακή» πλευρά είναι τάχα εκείνη που επιθυμεί την ειρήνη, παρουσιάζοντάς την ως δήθεν θύμα. Και ακόμη ότι οι «τουρκοκύπριοι» επιδιώκουν την ειρήνη προς όφελος της Κύπρου, των ελληνοτουρκικών σχέσεων και της «Ε»Ε που απειλούν αν η ελεύθερη Κύπρος πάρει την προεδρία αυτής δίχως την τουρκοποίηση της Κύπρου που ονομάζουν νεοταξικοί «σύμμαχοι» και Άγκυρα «λύση».

Παράλληλα ο Έρογλου λέει πως στην πραγματικότητα η ελεύθερη Κύπρος θέλει να πάρει τη ρεβάνς για τα τραγικά γεγονότα του 1974. Φυσικά έτσι πρέπει να συμβεί, αφού η μόνη δίκαιη και ειρηνοποιός επίλυση είναι η εκδίωξη και του τελευταίου Τούρκου από το νησί και η ένωση της Κύπρου με τη Μητέρα Ελλάδα.

Ο γνωστός μας «φίλος» Σόρος έρχεται εκ νέου να μας αποδείξει πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα. Ο γνωστός σιωνιστής μεγαλοεπενδυτής και μετρ των χρηματοοικονομικών στοιχημάτων σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ζήτησε να διωχτεί η Ελλάς από την «Ε»Ε και τη ζώνη του ευρώ, κάνοντας λόγο για μια «ειρηνική έξοδο». Να συμβεί αυτό την στιγμή που οι εταίροι μας μαζί με τους εδώ καθεστωτικούς συνεργάτες του διεθνιστικού νεοταξισμού έχουν γεμίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες εκ Τουρκίας και έχουν νεκρώσει τα ελληνικά εργοστάσια και χωράφια. Με την δήθεν ευρωπαϊκή ένωση να λαμβάνει αποφάσεις για κοινή διακυβέρνηση και κηδεμονία επί των τέως όπως επιδιώκουν εθνικών κρατών.

Οι μόνες αναγκαίες και επιβεβλημένες λύσεις στα εθνικά μας ζητήματα είναι η προάσπιση του εθνικού και λαϊκού χαρακτήρα του κράτους μας και η ενδυνάμωση αυτού μέσα από την πλήρη εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων. Οι δε συνεργασίες της Ελλάδος να συνάπτονται με γνώμονα την λευτεριά των ελληνικών πατρίδων, όπως ακριβώς επιβάλλουν το Δίκαιο και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: