ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 31-8-2011.

Η είσοδος των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας αποτελεί σήμερα το κορυφαίο πρόβλημα αφού διαθέτει τεράστιες διαστάσεις τόσο κοινωνικές όσο και εθνικές. Πρόκειται για έναν εποικισμό που διενεργείται σε βάρος της εθνικής μας συνοχής και απειλεί εξίσου την κοινωνική ασφάλεια όσο και την ακεραιότητα της Ελλάδος πλήττοντας ευθέως την εθνοφυλετική μας σύνθεση.

Την ίδια στιγμή η προώθηση των λαθραίων και φτηνών εργατικών χεριών αφαιρεί ελληνικές θέσεις εργασίας και μάλιστα με ποιοτικά χαρακτηριστικά που καταδεικνύουν την καθαρή πρόθεση της δημιουργίας μιας Ελλάδος χωρίς Έλληνες.

Το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης αποτελεί εν πρώτοις μια παράνομη δραστηριότητα αφού αφορά την παράνομη μετακίνηση πληθυσμών που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη νόμιμη μετανάστευση. Δεν εξυπηρετεί δηλαδή καμία απολύτως εργασιακή ανάγκη του κράτους μας αφού οι λαθρομετανάστες δεν εισέρχονται με πρόσκληση της πολιτείας αλλά κατόπιν παραβιάσεως των εθνικών μας συνόρων.

Αυτό σημαίνει ότι το κατ’ ευφημισμόν ελληνικό κράτος από την στιγμή που αποδέχεται την παρουσία των λαθρεποίκων και τους χορηγεί μάλιστα στέγη και πολιτικά δικαιώματα, είτε μόνιμα είτε προσωρινά, προβαίνει στην συνειδητή αποδοχή παράνομης δραστηριότητας ιδιαζόντως επικίνδυνης για τον λαό και την πατρίδα. Επομένως το ελληνόφωνο καθεστώς είναι παραβάτης και συνένοχος στη δολοφονία του Ελληνικού Έθνους γιατί προχωρά στην αντικατάσταση του ελληνικού λαού δίχως να ζητήσει την οποιαδήποτε γνώμη και έγκριση αυτού.

Η ανάλυση της φυσιογνωμίας, της ταυτότητας και της διαδρομής των λαθρομεταναστών είναι μια ακόμη ισχυρή απόδειξη της δολιότητας του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης. Οι λαθροεισβολείς είναι νεαρής ηλικίας, ισλαμικού κυρίως θρησκεύματος, προέρχονται κατά βάση από την Ασία και την Αφρική και εισέρχονται κατά ένα μεγάλο μέρος από την Τουρκία. Μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες έρχονται επιπλέον από τις βαλκανικές χώρες, με σαφές αλβανικό προβάδισμα. Χώρες που διακατέχονται από μισελληνισμό και επεκτατικές βλέψεις την στιγμή που κατέχουν άπαντες ελληνικές πατρίδες.

Η αφαίμαξη της λαθρομετανάστευσης είναι τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Οι καταθέσεις των λαθρομεταναστών που περνούν τα σύνορα αντιστοιχούν σε ύψος και ξεπερνούν ενίοτε τα ποσά που υφαρπάζει το ληστρικό «ελληνικό» κράτος από τους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα προκειμένου τάχα να αντιμετωπιστούν τα χρέη που δημιούργησαν πολιτικάντηδες και νεοταξικοί τοκογλύφοι.

Το δε κοινωνικό κόστος σε εγκληματικότητα και παραεμπόριο απειλεί με διάλυση τον πληθυσμιακό ιστό και τις παραγωγικές τάξεις της Πατρίδος μας. Οι πληγές που επιφέρονται κυρίως σε βάρος της εθνικής εργατικής τάξης και της ελληνικής αγροτιάς αποτελεί ένα ευθύ χτύπημα ενάντια στον μικρομεσαία τάξη της Πατρίδος μας, δηλαδή σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Η γεωγραφική κατάτμηση της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας και ο μόνιμος χαρακτήρας της μεγαλύτερης μάζας αυτής θυμίζει έντονα τη δραστηριότητα και τη στόχευση του Ιμπραήμ Πασά τον καιρό της εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης του Εικοσιένα. Τότε λοιπόν ο Ιμπραήμ όταν εισέβαλλε στην Πελοπόννησο προκειμένου να καταπνίξει την επανάσταση του ελληνικού λαού είχε εκφράσει την επιθυμία να ξεκληρίσει τους Έλληνες από την γη τους και να φέρει στη θέση τους κατά πως έλεγε ισλαμιστές αραπάδες προκειμένου να ξεχαστεί και το όνομα ακόμα της φυλής μας. Η τουρκοαιγυπτιακή λαίλαπα που επρόκειτο να επιτευχθεί με τα όπλα τότε απετράπη στο Πεδίο της Στρατιωτικής Τιμής από τους Έλληνες παρά τα εσωτερικά πλήγματα των πολιτικάντηδων της εποχής.

Σήμερα το Σχέδιο Ιμπραήμ βαίνει προς υλοποίηση με πολιτικά μέσα από τους επιγόνους των κοτζαμπάσηδων που απεικονίζονται ξεκάθαρα στο πρόσωπο του πολιτικάντικου συρφετού και των συνοδοιπόρων τους κερδοσκόπων κατ’ εντολή των εξουσιαστών της παγκοσμιοποίησης. Μια μορφή αυτού του Σχεδίου ζήσαμε την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών που είχαν λάβει χώρα το 2007 στην Πελοπόννησο στα μονοπάτια που είχε βαδίσει ο Ιμπραήμ. Σχέδιο που είχε αντιληφθεί μόνο η εφημερίδα Στόχος και η Εθνικιστική Πατριωτική Παράταξη.

Τότε είχαν κυκλωθεί από φλόγες και είχαν χάσει τη ζωή τους Έλληνες. Τώρα με τη λαθρομετανάστευση και την οδήγηση των Ελλήνων στην ανέχεια, την ανεργία, την υπογεννητικότητα, την κατάρρευση της ντόπιας αγοράς εργασίας και τη μετανάστευση προχωρά η αντικατάσταση του ελληνικού λαού από πεινασμένους και ανθέλληνες σε πλείστες περιπτώσεις αλλοδαπούς. Με επαίσχυντες μάλιστα μεθόδους όπως την αντικατάσταση του φυσικού δικαίου του Αίματος ως προσδιοριστικό παράγοντα της ελληνικής ιθαγένειας από το καταστροφικό εφεύρημα του δικαίου του εδάφους που σκορπά ανύπαρκτη ελληνικότητα σε αλλοδαπούς που γεννιούνται σε ελληνικό έδαφος.

Βρισκόμαστε λοιπόν ενώπιον ενός σχεδίου αφελληνισμού της Πατρίδος μας. Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι είτε βολεμένος είτε ανόητος που βοηθάει μια καλοσχεδιασμένη προδοσία του ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος. Αλλά για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό και την υγιή πλειοψηφία του ελληνικού λαού η αλήθεια είναι μια και το αίτημα κοινό. Έλληνας είναι μονάχα αυτός που κουβαλάει στις φλέβες του Αίμα Ελληνικό και η Ελληνική Γη έχει καμωθεί για να τρέφει και να δίνει δουλειά στην Εθνική Εργατική και Παραγωγική Τάξη. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες κι όχι στους λαθρομετανάστες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com





Δεν υπάρχουν σχόλια: