ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΡΑΜΜΟΣ – ΒΙΤΣΙ. ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 28-8-2011.

Τούτος ο αιματοβαμμένος λαός ηρώων έχει συνηθίσει να μάχεται για την κατάκτηση της λευτεριάς ενάντια σε πλήθος βαρβάρων και εφιαλτών. Ξέρει ότι πολλοί ποθούν την θέση αυτού του αγιάσματος και την εξουσία της χώρας θεών και ηρώων. Πιο επικίνδυνοι ωστόσο πάντοτε υπήρξαν οι ελληνόφωνοι ολετήρες. Οι εσωτερικοί σάρακες, διότι αυτοί λειτουργούσαν με βάση το δολοφονικό ένστικτο της ζούγκλας για να ικανοποιήσουν το αίσθημα κατάληψης χώρας που δεν την αισθάνθηκαν ποτέ και ποτέ δεν ήταν δική τους και παράλληλα λειτούργησαν για λογαριασμό του διεθνούς μπολσεβικισμού, δεινού τέκνου του «περιούσιου» νεοταξισμού.

Αυτοί υπήρξαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες που σήκωσαν όπλα ανίερα προκειμένου να ερημώσουν την ελληνική ύπαιθρο και την Ελλάδα ολάκερη από τους Έλληνες Πατριώτες και να τεμαχίσουν την Ελλάδα παραδίδοντας τις σάρκες της στους προσωρινούς ανθέλληνες «γείτονες» και σκλαβωτές Ελλήνων. Να εκπορνεύσουν τις γυναίκες, να απαγάγουν ελληνόπουλα στα σκλαβοπάζαρα του μπολσεβικισμού, να σβήσουν το Ελληνικό Έθνος.

Στα βουνά λοιπόν της Βορείου Ελλάδος που υπήρξε ο πόθος των εχθρών μας ο Ελληνικός Στρατός έδωσε στο ίδιο αυτό Πεδίο Τιμής τον υπέρ Πίστεως και Πατρίδος καλό αγώνα για να σταματήσει την ερυθρά πανούκλα των ανθελλήνων δολοφόνων. Και το κατάφερε ενδόξως και υπερηφάνως. Μαζί με την υγιή πλειοψηφία του υπερήφανου λαού μας και τις πατριωτικές οργανώσεις κατάφερε να εκτοπίσει τον μισερό και ελληνόφωνο εχθρό και να πετύχει στα βουνά της Πατρίδος μας, στο Γράμμο και το Βίτσι το τελειωτικό θανατηφόρο χτύπημα, απαλλάσσοντας την Πατρίδα μας από μια νέα κατοχή και εκπόρνευση.

Δόξα και Τιμή στους Ηρωικούς Νεκρούς της Φυλής μας και τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό. Βαστάμε ψηλά τις ιστορικές μας μνήμες, παραδειγματιζόμαστε ως Έλληνες Πατριώτες και Εθνικοκοινωνιστές και στεκόμαστε Όρθιοι Έλληνες ενάντια σε κάθε κατοχή και εκπόρνευση της Ελλάδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: