ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 8-8-2011.

Το κράτος έχει ως κυριότερη αποστολή του την ικανοποίηση των λαϊκών δικαίων και την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος με τη διενέργεια πολιτικών πράξεων που εξασφαλίζουν το αυτεξούσιο της εθνικής κοινότητας. Αυτό σημαίνει ότι οι πόροι και η ισχύς του κράτους τίθενται στην διάθεση της αυτάρκειας του λαού ώστε να εργαστεί αυτός απερίσπαστος για την προκοπή του Έθνους. Οι δε εξουσίες ενός αληθινά δυνατού κράτους πηγάζουν από τους πολίτες της λαϊκής φυλετικής κοινότητας και ασκούνται υπέρ αυτών από τους πλέον ικανούς πολιτικούς ταγούς που αποτελούν αναπόσπαστα μέλη της Φυλής που καλούνται να υπηρετήσουν.

Στην Πατρίδα μας το αυτεξούσιο έχει καταργηθεί τυπικά και ουσιαστικά. Η εξουσία της Ελλάδος καθίσταται όχημα της πιο στυγνής ξενοκρατίας που έχει ενσκήψει στο χρονικό της ούτως ή άλλως ανθελληνικής και ξενοκίνητης κομματοκρατίας. Πόροι και θέσεις ευθύνης έχουν παραδοθεί από τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες στα διεθνή αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης με τη σύναψη συμφωνητικού μεταβιβάσεως της κυριότητας της πατρίδος στους τύραννους της οικουμένης. Αυτό ακριβώς συνέβη με μνημόνια και μεσοπρόθεσμα προγράμματα καταργήσεως των ελευθεριών του Ελληνισμού κι αυτό πραγματοποιείται πλέον στην πράξη. Σ’ ένα κράτος που έχουν οι ελληνόφωνοι μετατρέψει σε τεκέ του κόσμου υπέρ των παγκόσμιων τοκογλύφων που υποβιβάζουν έως και τις «δυνατές» ΗΠΑ, ανοίγοντας τη συζήτηση για ένα παγκόσμιο νόμισμα.

Οι υπηρέτες του λαού, οι παλαιοί διώκτες των βασιλέων της Πίστης, παραδίδουν τώρα τον κυρίαρχο λαό στους πιστωτές και κίβδηλους βασιλείς. Βλέπουμε λοιπόν τον πρωθυπουργό της κατοχικής κυβερνήσεως Παπανδρέου να αναγγέλλει ως προτεραιότητες ισοπέδωσης την Παιδεία, το φορολογικό σύστημα και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Με στόχους την ανατροπή της ιστορικής συνέχειας και εθνικής συνείδησης της ελληνικότητας και την περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων μακριά από τη γη και τον πλούτο της. Σε συνέντευξή του στο Bloomberg μίλησε για προσέλευση επενδυτών στην πράσινη και καθαρή ενέργεια και για την επιθυμία του ως συνεισφορά στο κοινό καλό την απελευθέρωση του δυναμικού που διαθέτει η χώρα.

Και όντως, η απελευθέρωση ενέργειας και δυναμικού μακριά από χέρια ελληνικά ξεκίνησε τον ράθυμο για τους πολλούς Αύγουστο. Οι δανειστές των εθνών έδωσαν εντολή να πουλήσουμε τα πάντα και γρήγορα. Εγκαταστάθηκαν δύο τοποτηρητές κατ’ εντολή αυτών, οι οποίοι θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα στον έλεγχο, την λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεων που σχετίζονται με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Από τις ιδιωτικοποιήσεις και τις αποκρατικοποιήσεις, το φορολογικό νομοσχέδιο, την υγεία, έως την παιδεία και την απασχόληση. Πλήρης παράδοση της διακυβέρνησης δηλαδή στον διεθνιστικό νεοταξισμό. Παράλληλα εγκαθίστανται τρεις ακόμη σύμβουλοι των παγκόσμιων τοκογλύφων στο επταμελές συμβούλιο των εμπειρογνωμόνων. Και ο «κυρίαρχος» ελληνικός λαός να δουλεύει ως υποπόδιο των παγκόσμιων εξουσιαστών.

Στο μεταξύ ενεργοποιούνται ένας πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό την καταγγελία φορολογικών παραβάσεων, παρανομιών κρατικών λειτουργών και υποθέσεων διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ανωνύμως. Ένας καθωσπρέπει «χαφιεδισμός» δηλαδή που θα έχει ως αποδέκτη των στοιχείων την νεοσύστατη Οικονομική Αστυνομία με την ενέργεια του υπουργού προστασίας του πολίτη. Γιατί θα πρέπει να εξηγήσει κάποιος αρμόδιος τον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγεται η διενέργεια συκοφαντήσεως κάποιου προσώπου από κάποιον που τον εχθρεύεται για λόγους ιδιοτέλειας.

Στο μεταξύ το άνοιγμα των επαγγελμάτων συνεχίζεται στη χώρα μας με τους ταξιτζήδες στην παρούσα φάση να φορτώνονται την σκυτάλη του κακού από τους φορτηγατζήδες και τη ζημιά φυσικά να επεκτείνεται με στόχο κι άλλους τομείς εργασίας. Σκοπός δεν είναι η κερδοφορία των Ελλήνων και της εθνικής οικονομίας, αλλά η κατάληψη της ελληνικής αγοράς εργασίας από το ξένο κεφάλαιο των πολυεθνικών και τα φτηνά ξένα εργατικά χέρια. Η λαθρομετανάστευση προσφέρει ήδη πολλά και θα προσφέρει στη συνέχεια περισσότερα τέτοια χέρια. Στο μεταξύ είναι ήδη έτοιμη η Κάρτα Μετανάστη για 530000 αλλοδαπούς εργαζόμενους που περιλαμβάνει ψηφιακή φωτογραφία, ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα και ηλεκτρονικό τσιπ. Η κυβέρνηση από την μια εμφανίζει μικρό τάχα αριθμό λαθρομεταναστών όταν βαστάει τους υπόλοιπους υπό καθεστώς μη απομάκρυνσης και από την άλλη κάνει δοκιμές για το μελλοντικό ηλεκτρονικό φακέλωμα των Ελλήνων.

Η πολυπολιτισμική βέβαια προσφορά της λαθρομετανάστευσης συνεχίζεται. Το είδαμε όταν δύο Ρουμάνοι έφεραν στη χώρα μας τάχα για δουλειά και τελικά εξέδιδαν μια νεαρή ομοεθνή τους και μητέρα. Το διαπιστώσαμε εκ νέου όταν εξιχνιάστηκε η απαγωγή ενός γιατρού στη Σταμάτα που έγινε τον Μάιο από συμμορία πέντε Αλβανών. Το βλέπουμε διαρκώς μέσα από περιστατικά δολοφονιών, κλοπών και πωλήσεων ναρκωτικών σε βάρος Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς. Όμως η «ελληνική κυβέρνηση» βλέπει ως λύση την αποποινικοποίηση των ελαφρών ναρκωτικών! Και την ίδια στιγμή εξουσία, παραεξουσία, ελληνική αστυνομία και Associated Press φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα… ακροδεξιών στην Ελλάδα!

Φοβούνται τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατρέψει την κατάλυση του αυτεξούσιου της Ελλάδος και να επαναφέρει την εθνική κυριαρχία σε χέρια ελληνικά. Γι’ αυτό εκτοξεύουν ψεύδη και λάσπη που ανήκουν σε καθεστωτικούς και παγκόσμια διακυβέρνηση. Συνεχίζουμε λοιπόν τον δρόμο προς μια Εθνική και Λαϊκή Διακυβέρνηση της Μεγάλης Ελλάδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: