ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ


ΑΘΗΝΑ 5-2-2012.

Κανείς νοήμων πολίτης αυτής της χώρας δεν αμφιβάλλει για τα εχθρικά αισθήματα που τρέφει η Τουρκία εναντίον μας. Αρκεί φυσικά να είναι πραγματικός Έλληνας Πατριώτης, διότι από τη στιγμή που υπάρχει στη μέση το άδικο όπως αυτό εκφράζεται από το χυμένο ελληνικό αίμα και τις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες, τότε η Ελλάς έχει ιερή υποχρέωση να εχθρεύεται πρώτη η ίδια τους Τούρκους απόβλητους της μογγολικής στέπας προκειμένου αυτοί να τσακιστούν από την περιοχή μας για να δικαιωθούν οι ελληνικές ψυχές και να πάρουμε πίσω τα εδάφη μας.

Αυτό επιτάσσει το χρέος Τιμής απέναντι σε μια Τουρκία που αποδεικνύεται τούτες τις ιστορικές και δραματικές στιγμές ο καλύτερος λαγός του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και της υπό αυτόν στημένης κρίσης στα εθνικά μας θέματα προ της δικής της κατάρρευσης.

Οι υδρογονάνθρακες, το παγκόσμιο ενδιαφέρον και η τουρκική θρασύτητα φέρνουν κοντύτερα την ιστορική νομοτέλεια. Ακούσαμε λοιπόν τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου να λέει σε συνεντεύξεις του για το κυπριακό ζήτημα ότι «η διεθνής κοινότητα και ο ΟΗΕ θα πρέπει να αντιληφθούν ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, δεν μπορεί να συνεχιστεί το υπάρχον status quo».

Και όταν η Τουρκία αναφέρεται στην αλλαγή του ισχύοντος καθεστώτος, εννοεί ξεκάθαρα την κατάληψη της εξουσίας και του γεωφυσικού πλούτου της υποτιθέμενης ελεύθερης Κύπρου. Η Τουρκία θέλει κι άλλον Αττίλα. Γι’ αυτό ακριβώς αναφέρθηκε ο Νταβούτογλου στην αναγκαστική κατεύθυνση του τουρκικού στόλου στα νότια της Κύπρου κάνοντας σαφή υπονοούμενα για την εμπλοκή της προσωρινής γείτονος στην αλλαγή του status quo.

Την ίδια στιγμή η τουρκική κορβέτα Μπαντίρμα, επιστρέφοντας από αποστολή του ΟΗΕ στο Λίβανο, εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και διήλθε από τη Μύκονο, τη Τήνο, τη Μήλο, τη Φολέγανδρο και αφού «επισκέφθηκε» όλα τα νησιά των Κυκλάδων κατέληξε στην κατεχόμενη Σμύρνη.

Παράλληλα η Τουρκία έδωσε άδεια έρευνας και εξόρυξης των κοιτασμάτων που εκτείνονται στα κυπριακά ενεργειακά οικόπεδα από την τουρκική κρατική εταιρία TPAO. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ «με το γεγονός ότι ο TPAO στην περιοχή μέχρι τη Ρόδο στη Μεσόγειο και μέχρι το μέσο των συνόρων της με την Αίγυπτο κηρύττει άδειες έρευνας πετρελαίου, καταρρίπτει τις ελληνικές θέσεις στην περιοχή». Εδώ φαίνονται εκ νέου οι συνέπειες της προδοτικής μη ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ από το καθεστώς των γραικύλων όταν η Τουρκία επιδιώκει την συνεργασία με την Αίγυπτο.

Στο μεταξύ οι προκλήσεις κορυφώνονται όταν σημειώθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή Πέργαμος, η απαγωγή δύο Κυπρίων από Τούρκους κομάντος. Οι δύο άτυχοι άνδρες είχαν πάει να μαζέψουν χόρτα όταν συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία. Στην Κύπρο πιστεύεται ότι το γεγονός συνδέεται με την στρατηγική συμφωνία μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ για τη χάραξη των περιοχών έρευνας και διάσωσης μεταξύ των δύο χωρών, αφήνοντας την Τουρκία έξω από τη μοιρασιά στην νοτιοανατολική Μεσόγειο. Μόνον το χρήμα μπορεί να διχάσει στρατόπεδα όταν οι μειοδότες των Αθηνών ξεπουλούν την Πατρίδα μας.

Στην κατεχόμενη πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη κάποια φίδια που προέρχονται από την Ελεύθερη Θράκη Μας γιόρτασαν τον ξεσηκωμό που επιχείρησαν να κάνουν σε βάρος της στις 29 Ιανουαρίου 1988 γιατί λένε το ελληνικό κράτος τους αδίκησε απορρίπτοντας την τουρκικότητα στους ίδιους και στους συλλόγους τους. Η τότε κίνηση των πρακτόρων της Άγκυρας είχε στερήσει τη ζωή σ’ έναν Έλληνα. Οι «Τούρκοι της Δ. Θράκης» που ζουν στην Κωνσταντινούπολη δεν παρέλειψαν να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο της δημοκρατίας στο Ταξίμ. Κι αυτό όταν στη Θράκη Μας οργιάζει η τουρκική προπαγάνδα για την ανεξάρτητη Θράκη.

Ο δε υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, ο νεοδημοκράτης κ. Δήμας συναντήθηκε με τον Νταβούτογλου στο περιθώριο της άτυπης συνόδου των υπουργών εξωτερικών της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το αντικείμενο της συνομιλίας τους ήταν οι συνεργασίες στον οικονομικό τομέα, η σημασία της αξιοποίησης αυτών και η προοπτική ανταλλαγής επισκέψεων στο πλαίσιο του διαβόητου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας. Το ελληνόφωνο καθεστώς δεν έχει ιδεολογικές διαφορές. Μόνο του μέλημα είναι η εκτέλεση των διεθνών εντολών για την παράδοση της Ελλάδος στα νύχια Τουρκίας και Νεοταξισμού.

Τι κι αν στην Βόρειο Ήπειρο οι Έλληνες σαν τον πρόεδρο της Ομόνοιας Κορυτσάς Ναούμ Ντίσιο συλλαμβάνονται μέσα στο σπίτι τους άνευ εισαγγελικού εντάλματος από τους Αλβανούς συνεργάτες της Τουρκίας. Τι κι αν ο «διασώστης» και «συμβουλάτορας» Ράιχενμπαχ ζητάει να δώσουμε χερσαίες και θαλάσσιες περιοχές για έναν αιώνα σε ιδιωτικές εταιρίες που θα μπορέσουν να τιτλοποιήσουν τα έσοδα από την ενέργεια έχοντας τη δυνατότητα να πωλήσουν την περιουσία μας ακόμη και σε Τούρκους. Οι κοτζαμπάσηδες μελετούν προτάσεις ενδοτισμού.

Εμείς όμως έχουμε ήδη αποφασίσει να ξεφορτωθούμε τα περιττά βάρη και την εχθρική απειλή. Απαντάμε με τον σχεδιασμό της δικής μας Μεγάλης Ελλάδος του Εθνικοκοινωνισμού που απαιτεί την απόδοση των ευθυνών στους ενταύθα προσκυνημένους και την αντιμετώπιση του εξωτερικού κινδύνου από μια υπεύθυνη Εθνική Διακυβέρνηση με Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν μας νοιάζουν οι εκλογές τους. Μας αρκεί που το θέλει ο Ελληνικός λαός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

2 σχόλια:

ΕΛΟΧΙΜ. ΙΩΑΝ .ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΜΑ !!!

ΔΕΝ ΑΦΕΙΝΗΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΠΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!

300 ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! 5 ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 50 ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

ΟΛΟΙ ΕΚΟΥΣΙΑ Η ΑΚΟΥΣΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΟΝΗΣΜΟΥ -Ν.Τ.Π ΣΕΙΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΜΑΖΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΕΛΕΧΓΟ ΑΥΤΗΣ !

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΓΟΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΑΛΑ .

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΟΥΡΓΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΕΙΑ ΝΑ ΕΝΟΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ/ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΉ;;;;;;;;;

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΗΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΩΤΙΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ!

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΕΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΗ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΣΟΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΙ ΤΟΥ !!!

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΡΙ !

ΤΗ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ !

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΗ ΛΑΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣΟΤΗΡΕΣ !!!

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΥΣΗΜΟ ΔΙΟΡΘΟΣΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΟΙ

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ !!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΌΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ !!!

polapopsis είπε...

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑΤΊ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΜΙΑΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ