ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΟΥΣΙΑ


ΑΘΗΝΑ 7-2-2012.

Η οικονομική κρίση που μας κουβάλησαν βαλτοί και γυρολόγοι της πολιτικής και του διεθνισμού ενδέχεται να αποδώσει ορισμένα οφέλη ανάμεσα στα συντρίμμια που αφήνει πίσω από το πλιάτσικο σε βάρος ανθρώπινης αξιοπρέπειας και εθνικής αυθυπαρξίας. Το μεγαλύτερο και καθοριστικό όφελος είναι η σήψη του νεοταξικού και επομένως ξενόφερτου πολιτικού συστήματος. Είναι η ευκαιρία που χρειάζεται η Φυλή μας να απαλλαγεί από ένα Σύστημα που διαβρώνει τα ήθη και τα εθνικά προσδιοριστικά χαρακτηριστικά κοινωνίας και πατρίδος.

Ο ελληνικός λαός έψαχνε έως τα τώρα κυριολεκτικά στα χαμένα να βρει από κάπου να πιαστεί για να σωθεί από τους Εφιάλτες που έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την Ελλάδα σε άβουλη σκιά του εαυτού της. Αυτή η απέλπιδα προσπάθεια διαφυγής από το κενό του ψευτορωμέϊκου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της εσωτερικής δυνάμεως που κρύβει ο ελληνικός λαός καλά μες στο υποσυνείδητο και η άμυνα που προτάσσει για να διαφυλάξει την ταυτότητα του απροσκύνητου Έλληνα. Είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα για να αποτινάξει από πάνω του τα πολιτικά βαρίδια που αποτελούν το «δημοκρατικό» καρκίνωμα των παγκόσμιων εντολέων τους.

Και αφού διαβούμε επιτυχώς την οδό της ξεχασμένης υπερηφάνειας, θα πρέπει ευθύς να αναζητήσουμε τα χαρακτηριστικά που μας ενώνουν. Να τα αναζητήσουμε με γνώμονα τον τύπο της Πατρίδος που επιθυμούμε να ορθώσουμε σε αντίθεση με το σημερινό κατοχικό κράτος που του προξενεύουν ξένους επιτρόπους και του εξισώνουν τους αδύναμους Έλληνες με τους «ευπαθείς» λαθρομετανάστες και κίναιδους προκειμένου να ανοίξουν «πρόνοιας» πουγκί.

Τότε θα δούμε και θα ομολογήσουμε με μια φωνή ότι η Πατρίδα είναι η μόνη συγκολλητική του Γένους μας ουσία. Θα δούμε ότι τα κόμματα και οι υπαγορευμένες τους πολιτικές προτάσεις δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να διχάζουν τους Έλληνες και να τους μετατρέπουν επί έτη πολλά σε μαλθακές υπάρξεις. Και πως αυτό που έχουμε ανάγκη είναι μια Πατρίδα που θα ανήκει αληθινά στους Έλληνες.

Αληθώς αυτή είναι η πηγή της δυνάμεώς μας και ο πόθος της ψυχής μας. Η Ελλάδα που θα αναστήσουμε είναι η ιστορία των πατέρων μας και το καθαρό το αίμα που τρέχει στις φλέβες μας που δεν τα πουλάμε και δεν τα νοθεύουμε ακόμα κι όταν προσπαθούν να μας το επιβάλλουν. Είναι το χώμα που πατήσαμε σαν μας ανέστησαν οι γονείς μας και αντιληφθήκαμε τον εαυτό μας που το φροντίζουμε να αναπτυχθεί και ξένο πόδι δεν δεχόμαστε να το πατεί.

Είναι τα μνημεία και τα προσκυνήματα που μας καλούν με την αύρα του περασμένου μα παντοτινού τους μεγαλείου να τα κρατήσουμε μακριά από τους εφήμερους δυνατούς της χρυσοφόρου εξουσίας και τα παζάρια τους. Γιατί είναι η συνέχεια της φυλετικής μας ύπαρξης από τα πρώτα βήματα του Ελληνισμού μέχρι τις μέρες μας που μας θυμίζουν την Πίστη και τη Δύναμη που έχουμε καταπιέσει χρόνους πολλούς.

Να δούμε πως αφού πυργώσαμε την Πατρίδα μας με την εργατικότητα, τη σκέψη, την ηθική και την προσήλωσή μας ολάκερη στα πόδια της, τότε αυτό που μας φταίει σήμερα είναι η εγκατάλειψη της ελληνικότητάς μας ξεχασμένης σε μια γωνιά της ιστορίας. Η μετατροπή της Πατρίδος μας σ’ ένα πανδοχείο άδειων ψυχών που αναλωθήκαμε στο στείρο μιμητισμό προτύπων και την εισαγωγή υλιστικών κενοδοξιών που μας φέρανε τυχοδιώκτες της οικουμένης. Εκπολιτισμένοι εκ χειρών μας βάρβαροι που μας κομίζουν φτηνά δώρα σαν τα καθρεπτάκια που δίνανε οι θαλασσοπόροι παλιότερα στους ινδιάνους για να μας πάρουν για αντίδωρο την Ελλάδα μας.

Αλλά η Ελλάδα μας δεν είναι ανυπεράσπιστη. Η Ελλάδα είναι ο δικός της ο λαός. Είναι το εφαλτήριο για την ανταπόδοση της πρέπουσας Τιμής σε όσους προηγήθηκαν ημών και μας την παρέδωσαν ακέραιη ποτίζοντας το δέντρο της λευτεριάς με το Τίμιο Αίμα τους. Και η Τιμή αυτή αποδίδεται με την ανάσταση μιας καλύτερης Πατρίδος που θα αποκτήσει τις αληθινές της διαστάσεις σε παρουσία και ισχύ. Ποιος είναι άλλωστε ο σκοπός του ανθρώπου που πιστεύει στις ρίζες της Φυλής του; Είναι το ζωντάνεμα αυτών των ριζών που με το άπλωμά τους θα δώσουν ζωή και τροφή δημιουργίας στο λαό των Ηρώων και των Αγίων.

Αυτό ακριβώς το ζωντάνεμα των ημερών μας φοβούνται οι παρακμίες της οικουμένης και τα ζιζάνια που έχουν σπείρει ανάμεσά μας για να παραστήσουν τους κοτζαμπάσηδες σύγχρονων ραγιάδων. Η ανόρθωση της πολιτικής δυνάμεως του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού αποτελεί την φυσιολογική αντίδραση των Ελλήνων για την απελευθέρωση και την αυτοκυριαρχία τους. Είναι η ολοζώντανη απόδειξη της απαλείψεως του σάπιου καθεστώτος με την συσπείρωση γύρω από την Ελληνική Πατρίδα, την μόνη συγκολλητική ουσία Τρανών Ελλήνων. Θάψτε λατρεμένοι Έλληνες ό,τι σας διχάζει και ελάτε να σηκώσουμε την Φυλή μας την Ελληνική στο πρώτο το σκαλί της ανθρωπότητος με τον Εθνικοκοινωνισμό και τις δικές μας πλούσιες από το Θεό δυνάμεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: