ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΞΙΦΟΥΛΚΕΙ


ΑΘΗΝΑ 26-2-2012.

Οι οικονομικές και οι στρατιωτικές προκλήσεις διαδέχονται με γρήγορο ρυθμό η μια την άλλη σ’ ένα παιχνίδι γεωπολιτικού ελέγχου που αποκτά έναν αυξανόμενο πολυεθνικό χαρακτήρα. Τα γεμάτα ιστορία και πόνο θαλάσσια ύδατα τούτης της ταραχώδους γωνιάς του πλανήτη είναι έτοιμα να σαλέψουν στον άγριο ρυθμό που θα υπαγορεύσει ο ενεργειακός μας πλούτος. Κι όμως οι προσκυνημένοι και διορισμένοι πολιτικάντηδες θέλουν να μετατρέψουν τις ευκαιρίες σε οδύνες και έχουν επιτρέψει το αλισβερίσι ενάντια στα εθνικά μας ζητήματα την ώρα που προσφέρουν την πατρίδα μας μαζί με το γεωφυσικό πλούτο βορά στα συμφέροντα του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Την ώρα που το Ιράν απειλεί την Ευρώπη ότι θα κλείσει την πετρελαϊκή στρόφιγγα υπερασπιζόμενο τα συμφέροντά του, κίνηση απολύτως λογική που θα δυσκολέψει τη χώρα όταν οι ηγετίσκοι της ακολουθούν σαν τα πιστά σκυλάκια τα συμφέροντα του νεοταξίτη αφέντη, εμείς αδυνατούμε να αξιοποιήσουμε τον ρωσικό παράγοντα που θα προσέφερε ένα τριπλό πλεονέκτημα. Θα μπορούσαμε να προβούμε με μεγαλύτερη ευχέρεια στην εξόρυξη των ελληνικών υδρογονανθράκων, να δημιουργήσουμε ένα αδιαπέραστο ελληνορωσικό στρατιωτικό τείχος πέριξ της περιοχής μας και να αποκτήσουμε παράλληλα μεγάλη πρόσβαση στη ρωσική αγορά για τα ελληνικά προϊόντα επιτυγχάνοντας πραγματική ανάπτυξη και ισχυρές απαιτήσεις ενάντια στα ψευτοχρέη και υπέρ των εθνικών μας υποθέσεων.

Κι όμως, το φυγόμαχο ψευτορωμέϊκο εξακολουθεί να προκαλεί. Βλέπουμε λοιπόν ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα να έχει δημιουργηθεί στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων μια κινητικότητα που διαθέτει ένα μονοδιάστατο χαρακτήρα προωθημένων θέσεων με την απουσία της ελληνικής επιδιώξεως. Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη γειτονιά μας ο γνωστός Νίμιτς ξεκινώντας από τα Σκόπια, το πρώτο θέμα που συζητήθηκε μαζί με το όνομα των Σκοπίων ήταν η ένταξη του νεοταξικού μορφώματος κατά τα συμφέροντα της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας στο ΝΑΤΟ και την «Ε»Ε. Τα δε Σκόπια μας κουνούσαν την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου για την ενδιάμεση συμφωνία.

Ο Νίμιτς μετά τη συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών Δήμα είδε λέει διάθεση για επίλυση του ζητήματος της ονομασίας από μια λειτουργική κυβέρνηση, την δική μας την κατοχική δηλαδή, που παρά τα προβλήματα στα οποία μας έχει βυθίσει, θα βρει τη σωστή «λύση» στο Σκοπιανό. Οι λύσεις ωστόσο που έχει δώσει το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς μέχρι τώρα στις προκλήσεις είναι να χώνει το κεφάλι κάτω από την άμμο και να παραχωρεί δικαιώματα όπως στην περίπτωση του αντιπροέδρου Πάγκαλου που δέχεται λέει την μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας για λόγους χρεών. Φυσικά, αφού την έχει ήδη δεχτεί το ψευτορωμέϊκο πιο πριν στην υπόθεση των Ιμίων.

Στην τουρκική εθνοσυνέλευση τέθηκε ζήτημα αμφισβητήσεως της ελληνικότητας των νησιών μας με χαρακτηριστική την αναφορά σε βάρος του Φαρμακονησίου και του Γαϊδουρονησίου. Οι δύο νησίδες αναφέρθηκαν από βουλευτή του κόμματος των Γκρίζων Λύκων ως τουρκικές από τον καιρό του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου να αναφέρεται εξίσου προκλητικά στα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με νησίδες και βραχονησίδες. Προβλήματα που είπε ότι συζητούνται μέσω του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών. Με φόντο φυσικά την αρπαγή του γεωφυσικού πλούτου των αιματοπότιστων στολιδιών του Αιγαίου Μας.

Την ίδια στιγμή η νεολαία της παράνομης «τουρκικής» ένωσης Ξάνθης διοργάνωνε εκδρομή στην κατεχόμενη Ανδριανούπολή μας προκειμένου να παρακολουθήσουν την τουρκική ταινία «Άλωση 1453». Για να μας θυμίσουνε οι πράκτορες της Άγκυρας τα σχέδιά τους για την ανασύσταση της τουρκομογγολικής αυτοκρατορίας σε βάρος φυσικά και της Ελεύθερης Θράκης μας.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει υπό αυτό το κλίμα εθνικής οπισθοχώρησης η συζήτηση για τη δημιουργία των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών με φορολογικές ελαφρύνσεις και διοικητικές διευκολύνσεις εντός αυτών των ζωνών. Με πρώτο παράδειγμα την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη που έχει μεν ανάγκες αλλά παράλληλα βρίσκεται στο έλεος της Άγκυρας. Ενώ δημοσίευμα της Βατάν εμφανίζει Τούρκους τραπεζίτες να έχουν αγοράσει μετοχές της Εθνικής Τράπεζας και να έχουν κερδίσει σημαντικά χρήματα με τη μετοχή της τράπεζας να έχει γνωρίσει σημαντική αύξηση.

Κοντά στο χρήμα ακολουθεί κι η λόγχη. Έτσι λοιπόν το τουρκικό ναυτικό διεξήγαγε στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο μεγάλη άσκηση μεταξύ Λέσβου, Χίου και Ψαρών με πραγματικά πυρά και τη συμμετοχή μονάδων ειδικών δυνάμεων. Ο δε άοκνος Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος επιθεωρεί αντίστοιχες δυνάμεις μας φτάνοντας έως το Καστελόριζο.

Στη Ρόδο και την Κω ο διαβόητος Ελβετός ευρωβουλευτής Γκρος πήγε με έξοδα της τουρκικής κυβέρνησης μετά από προτροπή Τουρκάλας βουλευτή για να ανακαλύψει αυτό που άλλοτε δεν έβρισκε. Την τουρκική τάχα μειονότητα στο πρόσωπο των μουσουλμάνων της περιοχής. Αυτά όλα συμβαίνουν όταν το καθεστώς αναζητάει απεγνωσμένα τρόπους να ελέγξει το κυνοβούλιο ώστε να δώσει την προτεραιότητα της πολιτικής ζωής στην εξυπηρέτηση των τοκογλύφων.

Κι αν το κράτος της δουλοπρέπειας φυγομαχεί, το Ελληνικό Έθνος ξιφουλκεί όντας έτοιμο από καιρό. Είναι η πραγματική Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού και του Ελληνικού Στρατού που θα αποδιώξει την τρόικα των ριψάσπιδων, των τοκογλύφων και των βαρβάρων βαδίζοντας στην αξιοποίηση του γεωπολιτικού μας πλεονεκτήματος και την ενδυνάμωση της Πατρίδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: