ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΝΤΑΙ


ΑΘΗΝΑ 27-2-2012.

Το θράσος και ο κυνισμός αποτελούν τις κυριότερες εκδηλώσεις της πολιτικής συμπεριφοράς ενός καθεστώτος που θεωρεί ακόμη και το ξεπούλημα της Πατρίδος ως πατριωτικό τάχα καθήκον. Είναι άλλωστε ίδιον του ριψάσπιδος και απολύτως φαιδρού προσώπου της εθνικής κοινότητας να θεωρεί την αιχμαλωσία της Πατρίδος δια των χειρών του ως την πιο σημαντική στιγμή της πολιτικής του παρουσίας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει από το ντόπιο κατοχικό καθεστώς μετά από την καθολική δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος και την αποδοχή μόνιμης επιτροπείας που θα ασκεί ουσιαστικά την πολιτική διοίκηση της χώρας.

Ακούσαμε τον πρόεδρο της ΝΔ και καθεστωτικό συνδιαχειριστή να μιλάει για την ανάγκη της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου για να βγει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο. Με τη διαφορά ότι αν θέλανε οι νεοταξικοί συγκάτοικοι να αξιοποιηθεί ο γεωφυσικός μας πλούτος για λογαριασμό του Ελληνικού Έθνους, αυτό θα είχε συμβεί με την στάση πληρωμών προς τους τοκογλύφους και πριν από την αποδοχή των επαίσχυντων μνημονίων. Γιατί πολύ απλά με τη συμφωνία της υποταγής σχηματίζεται ειδικός λογαριασμός στον οποίο θα συγκεντρώνονται αυτομάτως όλα τα κέρδη από τη λεηλασία του λαού και την αρπαγή του εθνικού μας πλούτου. Σε ό,τι μάλιστα αφορά το διαβόητο δάνειο, αυτό θα είναι αόρατο για τα καθ’ ημάς αφού το 81% του δανείου θα περνάει από λογαριασμό σε λογαριασμό καταλήγοντας στις τράπεζες και τους τοκογλύφους.

Όλα λοιπόν συμβαίνουν για τις τράπεζες και την στενότερη πρόσδεση της Ελλάδος στο άρμα της παγκοσμιοποίησης. Ο κατοχικός πρωθυπουργός Παπαδήμος χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας για την ελληνική οικονομία την ημέρα που διετάχθη ουσιαστικά και τυπικά η επίταξη της Ελλάδος. Για τη σημαντικότερη διαπραγμάτευση της μεταπολεμικής εποχής μίλησε ο υπουργός οικονομικών Βενιζέλος. Και ακόμη μας είπε ότι η κυβέρνηση αφαίρεσε βάρος μειώνοντας τάχα το χρέος. Για να παραδεχτεί ωστόσο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που θα φτάσει τελικά στα 50 δις ευρώ αντί για τα αρχικά 40 ώστε να αυξήσουν το ρευστό τους αντί της υποτιθέμενης χασούρας τους. Αλλά και η ίδια η τρόικα διαψεύδει τις κυβερνητικές προσδοκίες του αέρα όταν επικαλείται σε έκθεση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους ότι αυτό το 2020 θα βρίσκεται είτε στο 120% του ΑΕΠ είτε στο 160%!

Και στο ζήτημα της ξένης επιτροπείας η κυβερνητική θρασύτητα είναι εξωφρενική. Ο υπουργός οικονομικών μάς είπε ότι οι μηχανισμοί εποπτείας σέβονται την ανεξαρτησία της χώρας και ότι η κυριότητα του προγράμματος ανήκει στη χώρα όταν θα έχουμε στο κεφάλι μας παράλληλα την διαβόητη task force, την τρόικα και ένα μόνιμο κλιμάκιο της κομισιόν σύμφωνα με τα λεγόμενα Βενιζέλου. Ενώ ο ειδικός λογαριασμός θα ανοιχθεί λέει στην Τράπεζα της Ελλάδος με τη συνεργασία όμως πάντοτε της τρόικας μαζί με την κατοχική κυβέρνηση και το Λογιστήριο του Κράτους. Για να απαντήσει στην συνέντευξη σε ευρωπαϊκό κανάλι ο αντιπρόεδρος Πάγκαλος ότι υπάρχει μείωση της εθνικής κυριαρχίας με την οποία συμφωνεί αφού ευθύνεται η χώρα μας!

Η αλήθεια είναι ότι με τη νέα συμφωνία ολάκερη η χώρα προσημειώθηκε ως ενυπόθηκη αξία έναντι χρέους και ότι δόθηκε με το μνημόνιο 2 η δυνατότητα κατασχέσεως κάθε περιουσιακού στοιχείου, είτε εθνικού είτε δημοσίου είτε ιδιωτικού, για την εξόφληση του αόρατου χρέους. Επιπλέον αποφασίστηκε η καθολική εξαθλίωση του ελληνικού λαού με τις περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και με τη φορολόγηση του έσχατου ευρώ που διαθέτει ο λαός μας. Ακόμη οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες εκχώρησαν στους δανειστές την απόλυτη προτεραιότητα στην εξόφληση του χρέους ακόμη και πάνω από τις στοιχειώδεις κοινωνικές ανάγκες. Επιτρέπεται δηλαδή να πεινάσουμε αλλά όχι να αφήσουμε απλήρωτους τους τοκογλύφους. Και επειδή οι ρυθμίσεις του νέου εθνοκτόνου μνημονίου χρειάζονται συνταγματική αναθεώρηση, οι καθεστωτικοί παρείσακτοι του Γένους έχουν αρχίσει διεργασίες για να εξασφαλίσουν καλή θέση στο επόμενο κοινοβούλιο τα κόμματά τους.

Προς το παρόν όλοι οι εχθροί του Ελληνισμού κερδίζουν όπως μάθαμε από την τουρκική εφημερίδα Βατάν που μας πληροφορεί ότι δύο Τούρκοι τραπεζίτες απόκτησαν κέρδη αγοράζοντας μετοχές της Εθνικής Τράπεζας. Τα συμφέροντα του νεοταξισμού δεν έχουν σημαία όταν επιδιώκουν να καταλάβουν την πατρίδα μας ακόμη και με τα ομόλογα και τα δάνεια. Όμως η ελληνική αγορά βιώνει την απόλυτη εξαθλίωση που έρχεται μέσα από την ανεργία που ακολουθεί πιστά τη φτώχια. Σύμφωνα με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών μέσα στο 2012 180000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κινδυνεύσουν να βάλουν λουκέτο με τις 61000 να μην μπορούν να το αποφύγουν. Επιπλέον άλλοι 240000 Έλληνες κινδυνεύουν να προστεθούν στους άνω του 1 εκατομμυρίου Ελλήνων που είναι ήδη άνεργοι.

Οι στιγμές που ζούμε είναι αληθινά ιστορικές αφού καλούμαστε εν καιρώ ειρήνης να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από τα καθεστωτικά δεσμά της δουλείας του επελαύνοντος διεθνιστικού νεοταξισμού. Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτικό και εθνικό. Είναι η αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας από μια ελληνική πολιτική διοίκηση και η επιστροφή της κοινωνίας στους γεμάτο δημιουργικότητα Έλληνες. Αυτή είναι η προτεραιότητα και το μοναδικό χρέος που αναγνωρίζει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: