ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ


ΑΘΗΝΑ 11-2-2012.

Οι πολιτικάντηδες της πατρίδος μας έχουν ξεπεράσει με τις ενέργειές τους το όριο της ανθρώπινης υπομονής. Σκέπτονται τάχα και συσκέπτονται με γνώμονα λένε το καλό και την επόμενη μέρα επιβίωσης του λαού μας. Στην πραγματικότητα γράφουν και ξαναγράφουν στο χαρτί τους εναλλακτικούς τρόπους που θα φέρουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά για τους «περιούσιους» εντολείς τους την καταστροφή της Ελλάδος. Πως θα την αφήσουν δίχως υπερασπιστές ώστε να την κουρσέψουν.

Ο πολιτικός που νοιάζεται για το Έθνος και τους ανθρώπους του εργάζεται μαζί τους για την προκοπή και την ανάπτυξη. Κι όταν δει πως έρχεται απειλή ενάντια στην Εθνική Κοινότητα, σηκώνει στις επάλξεις το λαό και τον ετοιμάζει για πόλεμο πριν καν φτάσει ο εχθρός έξω από την πύλη του κάστρου. Δεν ζει έξω από την πραγματικότητα της Πολιτείας και δεν διαπραγματεύεται με τον εχθρό. Το μυστρί και το σπαθί εναλλάσσονται στο χέρι του Ηγέτη. Χρόνος για αναπαμό δεν υπάρχει. Μονάχα για συλλογή του καρπού της γης, διακρίσεις για τη φυλή σε κάθε συναναστροφή της και ετοιμασία θανάτου για όποιον θελήσει να την πληγώσει.

Αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει ολάκερος ο λαός. Ο καθείς πολίτης από μόνος του έτσι πρέπει να τακτοποιήσει τη ζωή του. Να θεωρήσει την πορεία του Έθνους δική του υπόθεση καθώς πεθυμούσε ορθά ο Ίων Δραγούμης. Γιατί η ζωή η ίδια μα και οι σχεδιασμοί σπιθαμιαίων προσώπων και μισερών εχθρών φέρνει σαν τώρα τυραννικούς ηγέτες επάνω στο κεφάλι μας. Τότε ο πολίτης οφείλει να πάρει πάνω του τις αποφάσεις και να οδηγήσει την κατάσταση στα χέρια δικών του ανθρώπων.

Οι δικοί μας άνθρωποι είναι ανάμεσά μας. Δεν βρίσκονται μέσα στο πολιτικό σύστημα της ντόπιας νεοταξικής τυραννίας. Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε πατρίδα και λαό. Είμαστε εμείς που ματώνουμε καθημερινά για να μη λείψει τίποτα στα παιδιά μας και να μην βρεθούν ραγιάδες στη δούλεψη αλλογενών εισβολέων και κερδοσκόπων της οικουμένης. Και άλλος τρόπος να ζει λεύτερος και κυρίαρχος ο Έλληνας δεν υπάρχει έξω από έναν και μοναδικό. Κι αυτός ο τρόπος διατάζει να ζεις και να ενεργείς με την έγνοια της Φυλής. Κάθε μέρα, κάθε ώρα και λεπτό. Να βλέπεις τα χρειαζούμενα και να προχωρείς ευθύς στα πρεπούμενα.

Συσκέπτονται συχνά οι θιασάρχες του πολιτικάντικου θεάτρου. Με τους κομματικούς θιάσους συνασπισμένους αφού τα σχεδιαζόμενα χτυπήματα που έρχονται είναι σφοδρά και η μάχη για την Ελλάδα μας ζωής ή θανάτου. Και αφού μελετούν κάθε τόσο τα καρφιά στις πλάτες του ελληνικού λαού, ξεδιαλέγουν τα πιο θανατερά. Κρατούν πάντα κάποια μέτρα για πιο μετά για να κάνουν τους καλούς που δήθεν αντιστέκονται. Με τις οδηγίες των παγκόσμιων τοκογλύφων φυσικά. Αλλά αυτό δεν το ομολογούν οι «καλοί» πολιτικοί υποκριτές. Και έτσι το βιος μας συνεχίζει να κονταίνει για να μας ζητήσουν στο τέλος την Ελλάδα ολόκληρη αφού κανένα πλιάτσικο λύση ποτέ δεν φέρνει.

Έχουν βέβαια πάντα οι έμποροι των εθνών διαθέσιμα τα κόμματα που γαυγίζουν υπέρ τάχα του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Αλλά μιλήσαμε ήδη για έναν θίασο που διαθέτει μέγα χορηγό και εργοδότη τον διεθνιστικό νεοταξισμό. Δικοί του άνθρωποι είναι και οι ταξιθέτες και οι μπράβοι που έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις εξόδους διαφυγής, δεξιά και αριστερά, για να κρατήσουν μέσα στα όρια της «ευπρέπειας» τις αντιδράσεις του κόσμου από τη μεγάλη κοροϊδία και την γινόμενη εσωτερική γενοκτονία.

Τέρμα τα όρια και τα περιθώρια της ανοχής. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον εχθρό να έρχεται κατά πάνω μας και εμείς να περιμένουμε έλεος και βοήθεια δια της ενεργείας τού από μηχανής θεού. Ήθος και πατριωτισμός στο νεοταξικό καθεστώς δεν υφίσταται. Είναι άνθρωποι που έχουν στήσει στα αιματοβαμμένα τούτα χώματα το σκήπτρο του αιώνιου γυρολόγου εμποράκου.

Τώρα πια έχω ένα πράμα μες το νου. Είμαι Ζωντανός Έλληνας. Επομένως θα ενεργήσω ανταποκρινόμενος στις έγνοιες της Ελληνικής Φυλής. Και αφού θέλουν να αφήσω κάτω το μυστρί και να τους δώσω το ψωμί του παιδιού μου, θα ξεκουράσω για λίγο το μυστρί και θα πιάσω το σπαθί. Θα γίνω πολεμιστής και δικαστής για λογαριασμό όσων Ελλήνων προηγήθηκαν και όσων περιμένουν από εμένα για να ζήσουν.

Μας πάνε ακούγεται για χρεοκοπία. Αλλά πιο πριν έχω βγάλει άλλη ετυμηγορία. Είμαι εγώ, ο Εργάτης του Ελληνισμού, ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Την Πατρίδα βαστώ δική μου και με το σπαθί μου κραδαίνω την χρεοκοπία προδοτών και βαρβάρων. Πόλεμος στον πόλεμο των ανθελλήνων για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα μέσα από τις γραμμές του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Να όμορφη απάντηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: