ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ


ΑΘΗΝΑ 19-2-2012.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ανάμεσα στον ελληνικό λαό κι όση μελέτη της ελληνικής ιστορίας αν επιστρατεύσουν, οι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος δεν πρόκειται να κατακτήσουν τη γνώση τούτης της Πατρίδος. Δεν πρόκειται να κατανοήσουν την ψυχολογία του ελληνικού λαού, αφού ανάμεσά μας βρέθηκαν για να λεηλατήσουν το Ελληνικό Έθνος κατ’ εντολή του διεθνιστικού νεοταξισμού. Αυτός είναι ο λόγος που επιδόθηκαν μαζί με τους αγαπητούς τους διεθνείς τοκογλύφους να εξισώσουν τα Εθνικά μας Δίκαια με την Οικονομία και το εθνικό έδαφος με τα ομόλογα.

Τα Εθνικά μας Δίκαια όμως δεν εγκαταλείπονται ποτέ. Δεν παραγράφονται, δεν παραχαράσσονται και δεν ανταλλάσσονται με όλο το χρυσάφι της οικουμένης. Αποζημιώνονται εδαφικά και με τον αναλογούντα εθνικό τόκο. Αυτόν του πατριωτισμού και του αίματος. Οι καθεστωτικοί φοροεισπράκτορες και πωλητές ωστόσο της παγκόσμιας διακυβέρνησης έλαβαν την εντολή από τον αιώνιο εχθρό του Ελληνισμού και του ανθρώπου να βάλουν απέναντι στο ελληνικό αίμα μελάνι ξένο και υπογραφές άθλιες προκειμένου να κοντύνουν ιστορία και γη ελληνική.

Σύρανε λοιπόν όλοι μαζί οι ασπόνδυλοι την πανώρια Ελλάδα στο αγγλικό δίκαιο. Δώσανε με το παλιόχαρτο που λέγεται μνημόνιο 2 τη δυνατότητα στους εχθρούς μας να κατάσχουν εθνική, δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Ξέχασαν όμως οι ψευτοευρωπαίοι να ρωτήσουν τους αληθινούς ιδιοκτήτες της χώρας. Εμάς που δεν υπολογίζουμε καμία φτώχια αλλά πολεμούμε για την Πατρίδα ακόμη και με γυμνά χέρια.

Οι προσωρινοί ταγοί και καταληψίες της ανθρωπότητας γνωρίζουν καλύτερα την ελληνική ιστορία από τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες. Γι’ αυτό επιδίδονται με βία στο μισελληνικό τους έργο. Ακούσαμε έτσι την πρόταση του προέδρου του αυστριακού οικονομικού επιμελητηρίου Λάιτλ να προτρέπει την Ελλάδα να προχωρήσει από μόνη της στην πώληση ορισμένων απομακρυσμένων και ακατοίκητων νησιών μας όπως μας είπε ως συμβολική χειρονομία προς τους δανειστές ψευτοσυμμάχους. Αυτός ο πολύ καλός λαγός του Νεοταξισμού γνωρίζει βεβαίως επαρκώς ότι σ’ αυτά τα νησιά υπάρχουν μεγάλες ποσότητες πετρελαίου, φυσικού αερίου, οσμίου και άλλες ενεργειακές ύλες. Δεν γνωρίζει όμως ότι τα ίδια αυτά νησιά και κάθε ελληνικό πετράδι ισοδυναμεί με την αντιστεκόμενη ελληνική ψυχή.

Ποιοι να ενημερώσουν όμως τους ξένους επιβήτορες; Οι ριψάσπιδες της αστικής δημοκρατίας που όντως, όπως εν μέρει είπε ο ανθέλληνας Σόιμπλε, κατέστρεψε την Ελλάδα και τώρα διαπραγματεύονται την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας Μας στα Σκόπια; Και μάλιστα υπακούοντας στις έξωθεν νουθεσίες περί φιμώσεως της φωνής του λαού μας. Μάθαμε λοιπόν σ’ αυτό το πλαίσιο ότι η Αυστραλία θα χαρακτηρίζει τους Σκοπιανούς ως «Μακεδόνες» καταργώντας τον ούτως ή άλλως εκτρωματικό όρο «σλαβομακεδόνες» αφού δεν υπάρχουν πλην Ελλήνων Μακεδόνες. Η μακεδονοποίηση των γυφτοσκοπιανών ανακοινώθηκε από την επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχουν στήσει στην Αυστραλία με την κοινοποίηση επιστολής του υπουργείου μετανάστευσης και ιθαγένειας.

Οι εν Αυστραλία απόγονοι των κομιτατζήδων μάς είπαν πώς τώρα έχουν βάλει πλώρη να πείσουν την Αυστραλία να αναγνωρίσει τα Σκόπια, την κατεχόμενη Βόρεια Μακεδονία Μας, ως δική τους χώρα με το όνομα «Μακεδονία». Παράλληλα ο διορισμένος «πρωθυπουργός» Παπαδήμος κάλεσε τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Γκρούεφσκι σε συνάντηση κορυφής προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της ονομασίας και να βρουν «κοινά αποδεκτή λύση»! Ο διορισμένος πρότεινε μάλιστα τις μέρες 1 και 2 Μαρτίου στις Βρυξέλλες εν μέσω ευρωπαϊκού συμβουλίου, ενώ συνεργάτης του μάς είπε ότι «μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης θα πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα». Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που όταν ήρθε εδώ μια αλβανόφωνη Σκοπιανή υπουργός μιλήσανε για οικονομικές συνεργασίες και συνομιλίες «λύσης». Όμως η Ελλάς έχει λύση. Βόρεια Μακεδονία ελληνική και κοινά σύνορα με τη Σερβία.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία ξεδιπλώνει διαρκώς τα σχέδιά της σε βάρος μας. Είδαμε τον Τούρκο υπουργό Μπαγίς να αναφέρεται στον περίφημο φράκτη ανάσχεσης της λαθρομετανάστευσης στον Έβρο ως νέο τείχος του Βερολίνου. Να μιλάει στον EU Observer και να εκφράζει τη δυσφορία της Τουρκίας για τα σχεδιαζόμενα περιοριστικά μέτρα σε βάρος των ισλαμιστών λαθρομεταναστών που αποτελούν τους εντεταλμένους εισβολείς της Τουρκίας για την κατάληψη των ελληνικών χωριών και πόλεων που ερημώνουν οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες από Έλληνες. Κι όμως οι Τούρκοι ενοχλούνται, στηρίζουν την κατασκευή του Τζαμιού στο Βοτανικό και στήνουν γέφυρες επίθεσης του τουρκικού στρατού απέναντι από τον Έβρο.

Παράλληλα οι απόβλητοι της μογγολικής στέπας έχουν φροντίσει να μας κυκλώσουν στήνοντας τουρκικές στρατιωτικές βάσεις σε γειτονικά κρατικά μορφώματα του χεριού τους. Χαρακτηριστική περίπτωση η Αλβανία και η περιοχή Εξαμίλια στην Βόρειο Ήπειρό μας, νοτίως των Αγίων Σαράντα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της CIA που γνωρίζει κατά πως λέγεται η ΕΥΠ, υπάρχει ολόκληρη μυστική και πιθανώς υπόγεια τουρκική βάση. Σκοπός της είναι η προετοιμασία του επερχόμενου πολέμου και η επόπτευση της περιοχής μέσω υπερσύγχρονου συστήματος παρακολούθησης.

Ήρθε ο καιρός να σαρώσουμε τον εχθρό και να περάσουμε στην αντεπίθεση κατακτώντας τα εθνικά μας δίκαια. Να του στείλουμε πεσκέσι τους πηλιογούσηδες πολιτικάντηδες και να δώσουμε πολιτική διοίκηση και δόρυ στο Ελληνικό Έθνος τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό και τον Ελληνικό Στρατό. Να σπάσουμε τα δεσμά και να μεγαλώσουμε την Πατρίδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: