ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ ΜΙΚΗ ΜΑΝΤΑΚΑ


ΑΘΗΝΑ 29-2-2012.

Στις ιδεολογικά άνυνδρες στιγμές της εποχής μας που προτάσσεται η πτώση των αρχών και των αξιών χάριν μιας ελεγχόμενης ψευτοεπιβίωσης, οφείλουμε να αντλούμε παραδείγματα εθνικής αντίστασης και μαχητικότητας από τα αδούλωτα πνεύματα του ελληνικού εθνικισμού που δώσανε το αίμα τους αρνούμενοι την πνευματική σύφιλη του διεθνισμού. Μια τέτοια αδούλωτη προσωπικότητα ήταν ο νεαρός Έλληνας σπουδαστής της Ιταλίας και μέλος του Εθνικού Συνδέσμου Ελλήνων Σπουδαστών Ιταλίας ( ΕΣΕΣΙ ) Μίκης Μάντακας.

Ο Μίκης βρέθηκε στην Ιταλία στην πιο δύσκολη περίοδο, στα λεγόμενα χρόνια του μολυβιού όπου οι αντεθνικές δυνάμεις χρησιμοποιούσαν την ένοπλη βία προκειμένου να κάμψουν την άνοδο του Εθνικισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο ίδιος πάντοτε εχθρός του Έθνους είχε αποφασίσει να μιλήσει με την δειλία του δολοφόνου ενάντια στην Ελευθερία των Ιδεών του Έθνους.

Ο Μίκης Μάντακας είχε ήδη αποφασίσει να σταθεί στο πλευρό των Δυνάμεων της Ελευθερίας και σε μια κομμουνιστική επίθεση στα γραφεία του MSI ήρθε και τον βρέθηκε θάνατος έντιμος και ένδοξος στις 28 Φεβρουαρίου 1975. Μίκης Μάντακας, ασυμβίβαστος ιδεολόγος του Εθνικισμού, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
http://www.youtube.com/watch?v=x4ZzwOFsT_U

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: