ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ


ΑΘΗΝΑ 10-2-2012.

Το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί η πατρίδα μας από το ξενοκίνητο πολιτικό καθεστώς που οδηγεί κακή τη μοίρα και με ολέθριες επιλογές τις πολιτικές τύχες του λαού μας δεν φτιασιδώνεται. Οι συζητήσεις για την παράδοση της εξουσίας απευθείας στον νεοταξικό παράγοντα που κινεί τα νήματα της πολιτικής μας ζωής και η εσωτερική γενοκτονία που δρομολογείται με όλους τους τρόπους μπορούν και πρέπει να αποτραπούν μονάχα με την εκκίνηση του πατριωτισμού των Ελλήνων μέσα από την επαναστατική ανατρεπτική δράση. Το κομματικό πεδίο δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει λύσεις γιατί αποστολή του αποτελεί μονάχα η διασπορά των προβλημάτων και η παράδοση της χώρας στους εχθρούς της.

Όταν σε σέρνουν από τη μύτη στο γκρεμό και σε ληστεύουν με το μανδύα του κράτους που έχουν ντύσει το δικό τους ψευτορωμέϊκο για να σου κλέψουν το γερό και πλούσιο έδαφος της Πατρίδος κάτω από τα πόδια για να το δώσουν στα παγκόσμια γεράκια, τότε εσύ πρέπει να πάρεις οριστικό διαζύγιο με το Σύστημα που διοικεί καταχρηστικά την δική σου Ελλάδα.

Η επανάσταση είναι αναντίρρητα ο μόνος δρόμος που έχει μείνει ανοικτός. Η Ελλάδα δεν θα σβήσει όσο υπάρχουν έστω και ελάχιστοι Έλληνες ή ακόμη και ο έσχατος εξ ημών που δεν δέχεται να μοιραστεί με άλλον λαό έστω κι ένα πετραδάκι από τούτη τη αιματοποτισμένη και δακρύβρεχτη γη.

Δεν πρόκειται εμείς οι απόγονοι της κοσμοπλάστρας και αυτοκρατορικής Ελλάδος, απόγονοι μαχητών και διανοητών της ζωής και του πολιτισμού, να φανούμε ελάχιστοι και βέβηλοι ασελγώντας στα έργα και τις αξίες που βρήκαμε έτοιμα. Η λύση όμως στο δράμα που ζει η Πατρίδα μας πρέπει να είναι η πρέπουσα και να δώσει αποτελέσματα μόνιμα γιατί ο αγώνας που θα δώσουμε είναι δίχως αύριο. Ή θα σηκώσουμε τη φάρα μας ψηλά ή που θα χαθούμε.

Η μόνη επανάσταση που μπορεί να ανατρέψει την ξενόφερτη σαπίλα και να φέρει αληθινά ελληνική πολιτική κατάσταση είναι μια εθνικιστική επανάσταση που εξ ορισμού θα συμβεί για την ανάδειξη Πατρίδος και λαού. Σκοπός πρέπει να είναι η παντελής εκκαθάριση των αντιπάλων της Ελλάδος και των Ελλήνων. Δεν πρόκειται να συμβεί κανένας διάλογος και δεν θα ακουστεί καμία γνώμη που αντιμετωπίζει τα εθνικά και κοινωνικά μας ζητήματα με όρους λογιστικούς ή υποχωρητικούς.

Όποιοι πιστεύουν ότι πρέπει να ανακατευτεί η λαϊκή βάση του κράτους σε πολυπολιτισμικό επίπεδο και να συμβούν «συμμαχικά» παζάρια και συγκυριαρχίες, όσοι έχουν αλλεργία στην ελληνική σημαία και την Μεγάλη Ελλάδα, θα πάψουν να υπάρχουν μπλεγμένοι στα πόδια μας και πάνω από τα κεφάλια μας.

Η Εθνικιστική Επανάσταση δεν χρειάζεται κόμματα και κομματιασμένο λαό. Η Εθνικιστική Επανάσταση θα καταπιαστεί με την ανάσταση μιας Ελλάδος που δεν θα έχει ανάγκη τις «μεγάλες δυνάμεις» γιατί θα έχει καταστεί η ίδια Μεγάλη Δύναμη όπως συνέβη στους παλιούς και ένδοξους χρόνους. Είναι ένας στόχος απολύτως ρεαλιστικός δεδομένου της γεωστρατηγικής μας θέσεως, του γεωφυσικού μας πλούτου, της ευφυΐας του ελληνικού λαού και του πατριωτικού σθένους που τον διακρίνει. Ένας λαός έτοιμος για διακρίσεις και πάλη, αυτός κατόπιν θα βρει καλούς συμμάχους. Αρκεί πρώτα να βρει την δική του ύπαρξη γερή και υγιή.

Η Ελλάς υποφέρει όχι λόγω θέσεως αλλά λόγω ανοχής στους προδότες και τους δήθεν Έλληνες που μιλάνε στο λαό μας διαρκώς για αδυναμίες που οι ίδιοι έχουν φτιάξει και προπαγανδίσει ανάμεσά μας. Αυτοί οι κήνσορες του κακού που φέρανε μαζί με το ψέμα και την ρεμούλα το ήθος της ανηθικότητας πρέπει να αποβληθούν όπως ακριβώς το καρκίνωμα. Το τραβάς ορμητικά και το πετάς. Τότε μαζί τους θα βγουν και οι αρρώστιες που στείλανε στο Σώμα της Ελληνικής Φυλής.

Ο λόγος και η αντιλογία που δεν περιλαμβάνουν το κοινό καλό της Εθνικής κοινότητας αλλά σπέρνουν το μικρόβιο του διχασμού, των ψευτομειονοτήτων και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού δεν θα μας βρουν σύμφωνους. Ο διάλογος ανάμεσα στην πολιτική εξουσία και τους πολίτες που εργάζονται για την ελευθερία και την ανάπτυξη της Ελλάδος πάνω στα δικά της στέρεα πόδια είναι υπόθεση που θα την πάρουμε επάνω στους ώμους μας.

Αλλά αυτό δεν είναι κομματική εργασία και δουλειά των σημερινών πολιτικών υποστηριχτών της δουλείας. Είναι εργασία πανεθνική που έχει φτιαχτεί μονάχα για Έλληνες αποφασισμένους να ορθώσουν σαν εργαστήριο παραγωγής και σκέψης αλλά και σαν απόρθητο φρούριο το μυαλό, τη σώμα και την ίδια τους τη ζωή σαν χρειαστεί.

Αυτό σημαίνει επανάσταση ελληνική. Να φέρνεις όλα τα παιδιά της Φυλή σιμά σου κι όχι σκορπισμένα, να έχεις πάντα καθαρή την αυλή του έθνους από ζιζάνια και να κάνεις βήματα πολιτισμού και προόδου πάντα εμπρός. Το δε κοινοβούλιο της Εθνικιστικής Επανάστασης είναι ο ελληνικός λαός και μόνον αυτός. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι το καθεστώς μας και κόμμα μας μονάχα η Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: