ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ



ΑΘΗΝΑ 14-12-2012.

Όταν ένας λαός βάλλεται από τους εχθρούς του δια χειρών της πολιτικής του ηγεσίας, τότε η οφειλόμενη αντίδραση πρέπει να δώσει απάντηση στο ερώτημα περί της σκοπιμότητας της γενομένης επιθέσεως. Ή ο λαός είναι άξιος των ταγών του μη έχοντας δικαίωμα άλλο πλην της συμμορφώσεως προς τα πολιτικά πυρά ή οι ταγοί δεν εκπροσωπούν το έθνος παρά μονάχα ένα κράτος κατοχικό, κατώτερο των περιστάσεων και ξένο προς την Ελληνική Φυλή που πρέπει να ανατραπεί. Η κατοχική κατάσταση είναι η μόνη που είναι αναμφισβήτητη.

Η μεγαλύτερη κληρονομιά που φέρει ο λαός μας είναι η εθνική του ταυτότητα, η αναντίρρητος ελληνικότητα που ουδείς έως σήμερα έχει τολμήσει να αμφισβητήσει ακόμη και όταν έχει βρωμίσει τον άγιο τόπο μας το πέλμα του χειρότερου τύραννου. Πράμα που σημαίνει πως το φυλετικό μας συναίσθημα έχει προστατευθεί τόσο σε καιρούς πολεμικούς όσο και σε καιρούς πλήρους φιμώσεως της λαϊκής έκφρασης.

Σήμερα στερούμεθα τις ελευθερίες μας, ληστεύεται το βιός μας, χάνονται ψυχές, πωλείται η πατρίς, νοθεύεται ο κοινωνικός μας ιστός, μας ζητούν γη οι εκφραστές της ξενοκρατίας. Η τρόικα στην κυβέρνηση, οι λαθρομετανάστες στην κοινωνία, οι προσωρινοί γείτονες που ζητούν δικαιώματα όταν εμείς βαστούμε μετανάστες ενεργούμενα δικά τους στην εθνική μας επικράτεια, με τους ζήτουλες του αστικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος να βαράνε προσοχές στους γυρολόγους του διεθνιστικού νεοταξισμού. Πέστε μου έναν τομέα που διοικείται και λειτουργεί υπέρ Ελλήνων. Ουδείς!

Ο τόπος που γέννησε Ήρωες και Αγίους, που έκτισε πολιτισμούς και αυτοκρατορίες και έγινε ο αγγελιοφόρος του Θεού δεν ελέγχεται και δεν υπηρετεί τον εκπολιτιστή Έλληνα και το Δίκαιο. Ακόμη και η Πίστη θεωρείται για κάποιους ελληνόφωνους μειονέκτημα. Όλα ένα χυτήριο σε βάρος του Εθνικισμού και του Ελληνισμού μας. Η ελληνική λαλιά δέχεται χτυπήματα τόσο σε εκπαιδευτικό επίπεδο όσο και ως μέσον επικοινωνίας ανά τις οδούς από τους αλλόφυλους και αλλόθρησκους που ήρθαν δίχως μέτρο δεκτικότητας και προορισμού.

Οι εθνικές μας επέτειοι διεθνοποιούνται και οι βάρβαροι ανθέλληνες γιορτάζουν λέγοντάς μας πως ο τόπος αυτός θα έρθει στα χέρια τους. Και οι ψευτοσύμμαχοι με τους τοκογλύφους μάς λέγουν πως το έθνος μας είναι πλέον χειραγωγούμενο μα και μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και κατόπιν της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Οι Έλληνες δεν είναι ένα απροσδιόριστο μόρφωμα που γεννήθηκε στην υπηρεσία ενός αφέντη. Δεν υπήρξαμε ποτέ γυρολόγοι ούτε τμήμα ενός πολυπολιτισμικού συνόλου. Είμαστε αυτόχθονες, κυρίαρχο έθνος και λαός που δημιούργησε άλλα κρατικά σύνολα και γλώσσες. Στηριχθήκαμε ανέκαθεν στις δικές μας δυνάμεις και αναπτύξαμε τις δικές μας δεξιότητες. Δώσαμε νόημα στον ορισμό της εθνικής και λαϊκής πολιτείας μα και στη θυσία ακόμη. Το νόημα αυτό το ονομάσαμε Αίμα. Είναι το μοναδικό στον κόσμο συναπάντημα της Φιλοσοφικής Σκέψης και του Πολεμικού Θάρρους.

Το κορυφαίο συμβόλαιο που υπέγραψε αναμεταξύ του τούτος ο λαός είναι αυτό που λέει πως Έλληνες γεννηθήκαμε και Έλληνες θα πεθάνουμε. Ο Ελληνισμός είναι μαζί κάστρο άπαρτο και ναός ιερός. Τα υπάρχοντά μας έχουμε την υποχρέωση να τα φυλάσσουμε και να τα μεγιστοποιούμε. Ο ιδρώτας του προσώπου μας μεταφράζεται σε συναλλαγή που μόνο σκοπό έχει την ενίσχυση του δημοσίου ταμείου για να εξασφαλίζεται εντός συνόρων η ανάπτυξη και η συνοχή της ελληνικής κοινωνίας και εκτός των συνόρων η επιρροή και η αδιάλειπτη παρουσία στην κορυφή της εξουσιαστικής πυραμίδας. Με τον πολιτισμό, με την εργασία, με το εμπόριο, με την παιδεία, με τον στρατό, με την ακατάρριπτη ελληνικότητα.

Το Ελληνικό Αίμα χύνεται στο πολεμικό πεδίο για τον ίδιο λόγο που μεταλαμπαδεύεται μέσα από τις γενιές Ελλήνων που αναπαράγουν και αναπαράγονται ως θείες εικόνες ελληνικότητας. Η ανανέωση των γενεών και η ελευθερία των ψυχών είναι η αποστολή του Γένους να διατηρηθεί άσβεστος ο Φάρος της Ανθρωπότητος. Να μείνει απαραβίαστο το άβατο του ελληνισμού από αλλότριες παρεμβάσεις και φυλετικές μεταλλάξεις. Αν επιτρέψουμε να αλλάξει ο νεοταξισμός τη φύση μας και να απαρνηθούμε τους προγόνους μας και τα πιστεύω μας, τότε θα είναι σαν να βιάζουμε εμείς οι ίδιοι τα παιδιά μας. Σαν να έχουμε ανοίξει την πόρτα της προδοσίας και την πύλη της κολάσεως με τα χέρια μας.

Οι απροσδιόριστες οντότητες και οι μεταλλαγμένες υπάρξεις έχουν ημερομηνία λήξης που απαντούν στο χρονικό σημείο ανόδου στον εξουσιαστικό θώκο του εχθρού σου. Ο κάτοικος ενός τόπου που δεν έχει σαφή εθνικό προσδιορισμό έχει μετατρέψει τη χώρα σε χώρο μέσα στην πολυεθνική χωματερή της παγκοσμιοποίησης. Έχει αποποιηθεί κάθε ανθρώπινο συναίσθημα και δεν νιώθει τον πόνο και την ανάγκη του συνανθρώπου του που έως χθες είχαν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Τον κώδικα της Φυλής. Το εμείς έχει γίνει πολλά ξένα εγώ και το ιερό πρόσωπο του έθνους παύει να είναι άνθρωπος.

Ο Έλλην δεν έχει ζωή μακριά από τη Φυλή του. Η δε ελληνικότητα είναι μια ασύγκριτη και αναντικατάστατη μοναδικότητα. Είναι πυξίδα ζωής και σύστημα αξιών. Αξίες δομικές και ως εκ τούτου ηγεμονικές αφού έτσι χτίζεις κράτος σοβαρό που υπηρετεί έθνος και λαό. Ελληνικότητα λοιπόν και φύλακας αυτής ο Λαϊκός Εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   





Δεν υπάρχουν σχόλια: