ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ



ΑΘΗΝΑ 6-12-2012.

Προορισμός της ελευθερίας είναι να συντρίβει την σκλαβιά και της δικαιοσύνης να νικάει την αδικία. Τα δεσμά που έχουν στηριχθεί στην κατάκτηση του έθνους και την καταπίεση του λαού έχουν μια και μόνη μοίρα, το σπάσιμο μέσα στην πύρινη πορεία προς τη λύτρωση. Αλίμονο στο λαό εκείνο που θυσιάζεται στα πόδια των εχθρών του αμαχητί θυσιάζοντας παράλληλα το μέλλον των παιδιών του που είναι το μέλλον της Φυλής.

Οι μάσκες της προδοτικής κυβερνητικής τρόικας και της εξίσου δωσίλογης και λαθρολάγνας Αριστεράς έπεσαν αποκαλύπτοντας την πιο βρώμικη συνομωσία που έχει στηθεί ενάντια στον Ελληνισμό και κάθε άλλο λαό. Το φάντασμα του αόρατου οικονομικού χρέους χορεύει επάνω από τα κεφάλια μας  και οι ψευτοσύμμαχοι μάς ειρωνεύονται χειροκροτώντας το ελληνικό αίμα που έχει χυθεί, τα σπίτια, τις εργασίες και τα εδάφη που έχουν υποθηκευτεί για να μας πουν ότι δεν είμαστε βιώσιμοι. Οι γραικύλοι δώσανε τα πάντα για να πάρουν το τίποτα.

Και εκεί επάνω που το έθνος μας πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να στήσει ταμπούρι εθνικής και λαϊκής αντίστασης για να πάρει πίσω την κυριαρχία και ανεξαρτησία του, εμφανίζονται από κοινού και όλως «τυχαία» οι βρικόλακες του αφελληνισμού. Η αριστερή ρεζέρβα του σιωνιστικού νεοταξισμού, του ίδιου αφεντικού που έχουν οι σοσιαλφιλελεύθεροι, το ακροαριστερό παρακράτος και οι λαθρομετανάστες. Όμοιοι λαθρεπιβάτες όλοι τους στο κατειλημμένο σκάφος της Ελλάδος. Ακούσαμε το οργανωτικό τους πνεύμα να εκφράζεται με την προστασία των λαθρεποίκων, την συγκρότηση πολιτοφυλακών και την αυτοοργάνωση ενάντια στον κοινό τους φόβο, το μέγα τάχα πρόβλημα της Ελλάδος, την εκρηκτική άνοδο του Λαϊκού Εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής!

Όλοι οι προσκυνημένοι του ψευτορωμέϊκου, κυβερνητικοί και ψευτοαντιπολιτευτικοί, στην πραγματικότητα οι νυν και οι επόμενοι κυβερνητικοί και αλληλοσυνεργαζόμενοι, έχοντας πάρει από κοινού το δαχτυλίδι της πολιτικής διαχείρισης από το «περιούσιο» χέρι της παγκόσμιας διακυβέρνησης, επιτίθενται στις δυνάμεις υπερασπίσεως του Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. Η κορωνίδα του αντιεθνικιστικού τους μένους είναι η καταστροφή της Ελλάδος και η δημιουργία ενός κράτους δίχως Έλληνες, ένα πολυπολιτισμικό ερείπιο από πολίτες του κόσμου που θα προσφέρουν πρόθυμα τις υπηρεσίες τους και τα γεωπολιτικά και γεωφυσικά θέλγητρα στα πόδια των εμπόρων των εθνών. Θέλουν λοιπόν σκλάβους τους Έλληνες, μια τεράστια φυλακή την ίδια την πατρίδα μας και αφανισμένους τους φορείς ελληνικής πνοής, τους Εθνικιστές.

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ! Να το ξεχάσουν όλα τα λυσσασμένα κτήνη της οικουμένης. Οι πολιτικοί τους υπάλληλοι θα αποτύχουν οικτρά. Το ποτάμι της λαϊκής αντίδρασης και της εθνικής αναδιάταξης δεν γυρίζει πίσω. Φουσκώνει, ανταριάζει, γίνεται ορμητικός χείμαρρος και ξεπλένει τον τόπο στο διάβα του. Αυτό πλέον που έρχεται και σηκώνει τον ελληνικό κόσμο στο πόδι είναι ο εθνικιστικός άνεμος ελευθερίας και δικαιοσύνης. Η φωνή της φυλετικής συνείδησης καλεί όλους τους αιώνες ελληνικής ιστορίας και θυσιαστικών αιμάτων σε μια συνάντηση με τους απογόνους περασμένων γενεών για πάλη δίχως όρια και αποτέλεσμα ένα και μοναδικό. Την Νίκη του Ελληνικού Έθνους!

Οι Γενναίοι της Ελληνικής Φυλής θα αποδείξουν την εθνική τους ταυτότητα και συνείδηση στην πράξη. Βγάζουν τον φόβο από τις καρδιές του λαού και τα τερατώδη ψεύδη πολιτικάντηδων και «ενημερωτών» από τον νου των ραγιάδων. Το Εθνικιστικό Κίνημα συγκροτεί τις ελληνικές φάλαγγες κάθε ημέρα και πιο πυκνές. Δίδει το χέρι στον χειμαζόμενο από την ανεργία και την πείνα Έλληνα δίδοντάς του το μέγα όραμα, την μια και μόνη υπόσχεση. Να διώξουμε τον εχθρό από τα σπλάχνα της πατρίδος μας, να την ξανακάνουμε ελληνική, να πάρουμε μονάχοι τις αποφάσεις και τις τύχες στα δικά μας σίγουρα χέρια και να οδηγήσουμε μαζί, εθνικιστική ηγεσία και λαός, την Ελλάδα στην ανάπτυξη και τη μεγαλοσύνη.

Η σωστή ώρα είναι τώρα. Οι κρίσιμες αποφάσεις θα γίνουν ενέργειες ακαριαίες μέσα στην στημένη κρίση. Αυτή η γη ανήκει μονάχα στους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα. Αυτός ο λαός πιστεύει σε Χριστό κι όχι σε Σιών και Αλλάχ. Αυτή η Πατρίδα είναι πλούσια υλικά και ηθικά. Και αφού πρόκειται να μεταβάλλει το σχήμα της, θα το κάνει σωστά. Θα παραμείνει Έθνος και Φυλή. Θα μεγαλώσει τα όρια της κυριαρχίας και της εδαφικής της επικράτειας.

Αυτοί που μας φέρανε την κρίση συμφωνούν σε πάρα πολλά με τους επίδοξους αντικαταστάτες «προστάτες» του λαού. Κι έτσι προχωρούν μέσα στο καθεστώς της ξένης κηδεμονίας να λύσουν τάχα και τα εθνικά μας θέματα έναντι των αρπακτικών «γειτόνων». Αλλά κι εδώ η απάντηση του Εθνικοκοινωνισμού, του Ελληνικού Στρατού και του Ελληνικού λαού είναι η Μεγάλη Ελλάδα.

Οι Έλληνες Εθνικιστές στέκονται απέναντι στους κλέφτες, τους ψεύτες, τους εισβολείς και τους ψευτοδιασώστες. Η δική μας κοινωνική δικαιοσύνη δεν ζυγίζεται με τα τοκογλυφικά παζάρια αλλά με τον μόχθο και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού για την Νέα Ελλάδα της αυτοφυούς ανάπτυξης. Και η Ελευθερία αφορά το λόγο και τη βούληση των υγιών λαϊκών δυνάμεων του Έθνους μας για μια Δυνατή Ελλάδα μόνον για Έλληνες. Με την τιμωρία του δωσιλογισμού και την ανάδειξη του λυτρωμένου Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: