ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 5-12-2012.

Το ψυχροπολεμικό κλίμα ζώνει επικίνδυνα την υφήλιο. Το βλέμμα της καχυποψίας ανάμεσα σε στρατόπεδα και συμφέροντα είναι ολούθε ορατό και διάχυτο. Το σκηνικό αυτό επικρατεί τόσο σε οικονομικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο, γεγονός που επιβεβαιώνει τις ψύχραιμες απόψεις που τονίζουν πως η κρίση αφορά ακόμη πιο πάνω από τις οικονομίες το πεδίο της γεωπολιτικής. Το σκηνικό του τρόμου που στήνεται μέσα στις κοινωνίες αφορά την επικράτηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης επάνω στα έθνη.

Στην Πατρίδα μας οι προδότες της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας οδηγούν μεθοδευμένα το κράτος στα βράχια της χρεοκοπίας αφού κατέλαβαν και διάβρωσαν όλους τους θεσμούς της πολιτικής διοίκησης για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Παράλληλα δίδουν διεκδικητικό αέρα στα προσωρινώς γειτονικά μας κρατικά μορφώματα μέσα από συνομιλίες υπό τις μισελληνικές πλάτες των ψευτοσυμμάχων, όταν ο παγκόσμιος πόλεμος έρχεται εκ του ασφαλούς, αφού αυτό συμφέρει τους διεστραμμένους εγκεφάλους της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς «ανοικοδόμησης».

Ο επερχόμενος πόλεμος θα αναβάλλει οριστικά την υποτιθέμενη οικονομική λύση, θα μεταβάλλει σύνορα, πολιτικά συστήματα, θρησκευτικές αυτοτέλειες και θα διευκολύνει το ολέθριο σχέδιο. Η διάχυση του φόβου για τα «αδιέξοδα» του εθνικού κράτους και η καλλιέργεια του «μονόδρομου» της οικονομικής εξάρτησης, της πολυπολιτισμικότητας και των ειρηνευτικών συμβιβασμών εξυπηρετούν αποκλειστικά τη συντόμευση του χρόνου κατάρρευσης.

Όσοι σκορπούν αντιπολεμικά αισθήματα και κλίμα γενικής ηττοπάθειας στον ελληνικό λαό αποπροσανατολίζουν σκόπιμα τους Έλληνες, οδηγώντας το Έθνος μας απροετοίμαστο στο στόμα του λύκου της Στέπας, της Εσπερίας και της Ερήμου. Όταν οι μεγάλοι της Ευρώπης μικραίνουν διαρκώς οικονομικά από τους διάφορους «οίκους» και οι Αλβανοί θέλουν Μεγάλη Αλβανία και αλβανικό ενταύθα κόμμα, όταν οι εστίες του πολέμου από Μεσόγειο έως Μέση Ανατολή οδεύουν στην πρόκληση ενός ενιαίου παγκόσμιου πολεμικού μετώπου, τότε μονάχα ο προδότης εθελοτυφλεί.

Ο πόλεμος δεν είναι φυσικά μια ευχάριστη κατάσταση. Είναι όμως αναμφισβήτητα ένα φυσικό φαινόμενο που σχετίζεται με την εξέλιξη της ιστορίας των εθνών και την ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου. Στηρίζεται από την αρχή του σχηματισμού των κρατών στη διαρκή πάλη επικράτησης ανάμεσα στις δίκαιες και τις άδικες επιδιώξεις. Έχει δομήσει αυτοκρατορίες και πολιτισμούς δοκιμάζοντας ισχυρά την αντοχή των θεμελίων κάθε μιας οντότητας.

Ο πόλεμος δικαίως κατέχει πρωταγωνιστική θέση στα ζητήματα της ελευθερίας και της γεωπολιτικής υπεροχής. Ο αδέσμευτος χαρακτήρας του κράτους και η πολιτισμική υπεροχή δεν ανήκουν στους ριψάσπιδες και τους ζήτουλες της οικουμένης για ασφαλείς ξένες αυλές αλλά στους τολμηρούς πολεμιστές και εκείνους που αρνούνται τα στενά όρια δίνοντας σ’ αυτά μεγάλη διάσταση.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δίδει πολύ μεγάλη σημασία στην πολεμική αρετή που μας δίδαξε η ιστορία και το αίμα των Ηρώων μας. Πιστεύουμε με πάθος στην επισήμανση του Ηράκλειτου πως ο πόλεμος είναι ο πατέρας των πάντων. Καλών και κακών μα πάντα απαραίτητων και αναπόφευκτων.

Όταν κάποιος θέλει να σου πάρει την ιερότερη κληρονομιά όλων των επίγειων αγαθών, την Πατρίδα σου, τότε εσύ θα τρανώσεις την αξία της ελληνικότητας που φέρεις μέσα σου σαρώνοντας τον εχθρό τελειωτικά. Όταν έρθει κάποιο θρασίμι να σου πει να σβήσεις την κανδήλα της Πίστης σου, τότε θα σηκώσεις όπλα ιερά από το άγιο βήμα της Φυλής και θα κατακεραυνώσεις τον άπιστο. Όταν τα αδέρφια σου τα εθνοφυλετικά τα πλακώσει η φυλακή της σκλαβιάς, θα σπάσεις τα σίδερα, θα τα λευτερώσεις και θα αγκαλιάσεις τις πονεμένες ψυχές και πατρίδες.

Το Ελληνικό Έθνος δεν υπήρξε ποτέ εσωστρεφές ή μισάνθρωπο. Πάντοτε ερχόταν σε επαφή με άλλους λαούς και σκορπούσε το φως της ελληνικής δημιουργίας. Δημιουργούσε οικονομικούς και εμπορικούς δεσμούς, έχτιζε πολιτείες και πολιτισμούς, εξάπλωνε την φυσική παρουσία και την πολιτική του υπεροχή. Και σ’ αυτήν την διάδοση του ελληνικού πνεύματος και της προόδου συνυπήρχαν ανέκαθεν στις ελληνικές εκστρατείες ο Φιλόσοφος μαζί με τον Πολεμιστή.

Ανοίγαμε δρόμους εξέλιξης και εθνικής επιρροής. Τα όπλα σ’ αυτήν την περίπτωση χρησίμευαν στην προστασία του δικαιώματος στη ζωή. Ουδέποτε εγκαταλείφθηκε ανθρώπινη ψυχή για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες όπως πράττουν τώρα οι νεοταξίτες. Και φυσικά το Ελληνικό Έθνος κατακτούσε ζωτικούς χώρους. Δεν τους εγκατέλειπε για δήθεν ειρηνικούς ή ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Ως Έλληνες Εθνικιστές πιστεύουμε με πάθος στην ιερή παρακαταθήκη του Ισοκράτη ότι το έθνος οφείλει να κυριαρχεί επί των βαρβάρων και να τους διοικεί κι όχι να κυριαρχείται και να διοικείται από αυτούς. Πιστεύουμε πως το κενό πρέπει πάντοτε να καλύπτεται είτε αφορά την εξουσία είτε τον εθνικό ζωτικό χώρο. Αυτή είναι η μόνη οδός ώστε να φράσσεται η είσοδος στους αλαζόνες και τους ισχυρούς. Με το να γίνεσαι δηλαδή εσύ ισχυρότερος και με το να κατακτά το Δίκαιο του Έθνους τον χώρο της αλαζονείας εξοντώνοντας αυτήν. Η δε εκφυλιστική παρουσία του κλεμμένου χρήματος καθαρίζεται με την κατίσχυση του Τίμιου Αίματος.

Ο πόλεμος για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό είναι η γέφυρα προς την ελευθερία και την ελληνική κυριαρχία. Είναι η διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας και η υπερίσχυση της ελληνικής τάξης πραγμάτων επάνω στην σιωνιστική τάξη πραγμάτων. Η ασπίδα για την Τιμή και το δόρυ για την Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 




Δεν υπάρχουν σχόλια: