ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 30-12-2012.

Οι ταγοί του ψευτορωμέϊκου και τα διεθνή αφεντικά τους νοιάζονται μας λένε για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους. Θέλουν δηλαδή να εξασφαλίσουν την σκοπιμότητα της χρηματοδοτήσεως από το διεθνιστικό νεοταξισμό προκειμένου να συντηρηθεί το δουλικό καθεστώς και αφαίμαξη της πατρίδος μας. Και έτσι αποφάσισαν πως για να διατηρηθεί στη ζωή η υπόθεση του στημένου χρέους πρέπει απαραιτήτως να μπει και να διατηρηθεί στην εντατική το Έθνος του οποίου η βιωσιμότητα ουδόλως εξυπηρετεί τους δυνάστες και τους αρχοντοραγιάδες.

Αυτή είναι η αλήθεια και ο λόγος που κατηγορούνται οι Έλληνες Εθνικιστές είναι ότι αντιστέκονται στο μεγάλο ξεπούλημα και την διάλυση του εθνικού μας κράτους. Για εμάς ο Ελληνισμός δεν είναι μια επιχείρηση που μπορεί να ληφθεί ως λογιστική μονάδα και μάλιστα με κανόνες εσωτερικής υποτίμησης.

Ένα κράτος αληθινά ισχυρό που επιδιώκει να κινηθεί σε τροχιά ανάπτυξης φροντίζει να εξαλείψει τους παράγοντες που δημιουργούν χρέη και εξαρτήσεις, είτε είναι ανθρώπινοι είτε θεσμικοί αυτοί οι παράγοντες. Φροντίζει να θωρακίσει την εθνική του κυριαρχία και να αξιοποιήσει τα φυσικά του χαρίσματα και τις δεξιότητες των δικών του ανθρώπων.

Σήμερα οι διεθνείς συναλλαγές έχουν μετατραπεί σε ένα ατελείωτο χρηματοπιστωτικό αλισβερίσι μεταξύ κάποιων φαινομενικά ισχυρών και των ανίσχυρων κρατών, οι δε διεθνείς οργανισμοί δεν προωθούν πλέον την ηρεμία στις διακρατικές σχέσεις και την συνεργασία μεταξύ των εταίρων βγάζοντας στην επιφάνεια τον πραγματικό τους εαυτό.

Κανένα κράτος μεταξύ των υποτιθέμενων ελεύθερων της οικουμένης δεν είναι ισχυρό αφού όλα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο του σιωνιστικού νεοταξισμού χρωστώντας τεράστια χρηματικά ποσά. Και οι αποφάσεις των τυχών τους δεν βρίσκονται στα χέρια τους από τη στιγμή που δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε καν τον αέρα που αναπνέουν.

Οι οικονομίες του πλανήτη έχουν φύγει προ πολλού από την παραγωγική δραστηριότητα και έχουν γίνει τραπεζικά χαρτιά. Η αχρήματη κοινωνία είναι ήδη εμπρός μας και έχει βάλει σκοπό της να σχηματοποιήσει το παγκόσμιο χωριό όπου πάσα εθνική ταυτότητα δεν θα έχει καμία σημασία.

Η Ελλάδα βρίσκεται μέσα σ’ αυτόν τον σκοτεινό λαβύρινθο ακόμη πιο βαθιά από πρώτα μετά και την τυπική πλέον νομοθέτηση της δυνατότητας κατασχέσεως κάθε περιουσιακού στοιχείου της από τους προδότες και γραικύλους πολιτικάντηδες. Τα μνημεία της χώρας και η ελληνική γη είναι εμπράγματες αξίες που διατηρούνται στη θέση τους αν και εφόσον το πρόγραμμα γενικού ξεπουλήματος αποδώσει καρπούς!

Ποιοι όμως θα δράξουν ανά χείρας τους καρπούς αυτούς; Θα τους δράξουν για μια φορά ακόμη οι τραπεζίτες του διεθνιστικού νεοταξισμού με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και τις επαναγορές των ομολόγων. Οι φόροι στο μεταξύ που έρχονται, έμμεσοι και άμεσοι, διατηρούν τις κλίμακες σε επίπεδα πλήρους αδυναμίας των ψευδεπίγραφων οικονομικών υποχρεώσεων του λαού.

Τα λουκέτα θα συνεχίσουν να μπαίνουν στα ελληνικά μαγαζιά και οι πολυδιαφημισμένες επενδύσεις θα αναμείνουν την εξαθλίωση των μισθών και την απαξίωση της ελληνικής αγοράς. Θα περιμένουν επιπλέον την διάθεση του ελληνικού γεωφυσικού πλούτου σε τιμή ευκαιρίας στα κοράκια της παγκοσμιοποίησης, γνωστών επιχειρηματικών κολοσσών του συστήματος που ήδη σκάσανε μύτη αυτοί και τα τρυπάνια τους.

Η πείνα και η απελπισία στο μεταξύ κάμουν εφιαλτική κάθε ημέρα την εμφάνισή τους. Τρώνε όλο και πιο πολύ τις σάρκες της σπουδαιότερης επένδυσης του Ελληνικού Έθνους, του ίδιου του λαού. Κι αυτό μέσα σε ένα κράτος που συνεχώς μεταλλάσσεται προς το χειρότερο διατηρώντας πάντα τις συστημικές του ανισότητες. Η ταλαιπωρία του λαού μας επισυμβαίνει την ώρα που η λαθρομετανάστευση παραμένει ακλόνητη στη θέση της σε αντιδιαστολή με την κρίση που σε φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να λειτουργήσει ανασταλτικά.

Κι όμως ο λαθρομεταναστευτικός στρατός του νεοταξισμού δεν αποσύρεται, οι δε παράνομες και εγκληματικές του δραστηριότητες συνεχίζονται με την πλήρη υποστήριξη της ελληνόφωνης αριστεράς που βλέπει ως εχθρό τον ελληνικό εθνικισμό. Τι κι αν χάνονται ζωές και εργασίες ελληνικές όταν φυγαδεύονται μεγάλα ποσά στις χώρες των λαθροεισβολέων.

Μέσα σ’ αυτό το άρρωστο κλίμα είδαμε το εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό με τη δολοφονία είκοσι παιδιών σε ένα σχολείο των ΗΠΑ. Τα περιστατικά αυτά μάλιστα έχουν πάρει μια τροπή που βαίνει διαρκώς αυξανόμενη. Και επάνω που σχίζεται η καρδιά στην απώλεια παιδιών, ειδικά στην πατρίδα μας που έχουμε τόσες πολλές ψυχές από την ανέχεια, ακούμε τη συζήτηση περί της καταργήσεως της οπλοκατοχής. Η συγκεκριμένη συζήτηση έλαβε διάσταση στα ελληνόφωνα ΜΜΕ ενώ έως τώρα στην πατρίδα μας έχει ζητηθεί ήδη η παράδοση των όπλων από ιερείς και εθνοφύλακες. Περίεργο…

Αυτοί που έχουν την ευθύνη του κράτους απέτυχαν. Ο ελληνικός λαός αντιδρά και απορρίπτει τα δεσμά της δουλείας και την εκχώρηση γης. Και οι αμερικανικές συνήθειες και βλέψεις για την κατάργηση των εθνικών συνόρων και του εθνικού στρατού δεν περνάνε. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό υπεράνω όλων βρίσκεται η βιωσιμότητα του Έθνους.

Δεν παζαρεύουμε τίποτα με ψευτοσυμμάχους και γειτονικά λυκόρνεα. Η Ελλάς έχει μόνο χρέος ιερό την περιφρούρηση της εθνικής της περιουσίας, την καθαρότητα της ελληνικής κοινωνίας και την επέκταση της εθνικής επιρροής στα διεθνή πράγματα στηριγμένη στο γεωφυσικό πλεονέκτημα και την αποτρεπτική των εχθρών της ικανότητα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   




Δεν υπάρχουν σχόλια: