ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΛΟΓΧΕΣ



ΑΘΗΝΑ 16-12-2012.

Σύναξη του αίσχους κανονική έχουν κάμει χρηματάνθρωποι και λογχοφόροι, γυρολόγοι εκπολιτισμένοι και βάρβαροι απολίτιστοι. Κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να επαληθεύσουν τους γέροντες της Πίστης μας και τις πολιτικές αναλύσεις του εθνικισμού μας. Γιατί εμείς ακούμε την φωνή την φυλετική μες τους αιώνες και έχουμε δώσει όρκο ιερό πως θα γυρίσουμε πίσω στα άγια προσκυνήματα του ελληνισμού. Να ρίξουμε της βάρβαρης φυλακής τα σίδερα που περιβάλλουν τα μνήματα Ελλήνων ηρώων και να λευτερώσουμε ολάκερο το λαό μας.

Οι πολιτικάντηδες όμως, εκείνοι οι προβατόσχημοι λύκοι που θαρρούν πως τα σκήπτρα μόνα τους κάνουν τον ηγέτη, έχουν άλλη γνώμη. Πιστεύουν πως το βρώμικο δάνειο του ψευτοσύμμαχου και ψευτοευρωπαίου θα δώσει λύσεις στο οικονομικό «μας» πρόβλημα. Αλλά η λύση που μας προτείνουν οι εταίροι, οι ίδιοι που φέρανε τον Τούρκο στα εξ ανατολών πλευρά μας για να μας βαστάει χάμω ως χωροφύλακας, είναι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε το χρέος έως ότου να γίνει πραγματικό με νέα δάνεια. Να παραμείνουμε στο ευρώ, διαλαλούν οι οικονομικοί αναλυτάδες εκ της σιωνιστοκρατούμενης Εσπερίας γιατί αν βγούμε από το ευρώ θα μας χιμήξουν οι Τούρκοι!

Έτσι λοιπόν αμολάει την αλήθεια πλέον το σινάφι της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αλλά οι πολιτικάντηδες αποδεικνύουν και εκείνοι με τη σειρά τους πως σχέση με τον Ελληνισμό δεν έχουν ούτε αυτοί ούτε τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια ούτε οι πλουτοκράτες του ντόπιου νεοταξισμού. Σ’ αυτήν ακριβώς τη συνάφεια πουλάνε λιμάνια, πουλάνε υποβρύχια, πουλάνε νησιά και την ψυχή τους ακόμη πιο πριν. Αυτήν την πουλήσανε στον διάβολο. Και έτσι μπαίνουν μετά οι Τούρκοι και μας λένε πως αφού οι Έλληνες ξεπουλιούνται, ας πάμε να βολτάρουμε στις επενδύσεις μας και να επιθεωρήσουμε γη και θάλασσα που θα γενούν δικά μας σαν μας δώσει το νεύμα ο άθλιος νεοταξισμός να διαβούμε την νέα κερκόπορτα.

Η προδοσία του ελληνόφωνου πολιτικαντισμού είναι διαχρονική. Είναι η εκδήλωση της νόσου που καλείται αστική ψευτοδημοκρατία. Η ψευδαίσθηση της ελευθερίας που καλλιεργήθηκε επάνω σε μια σάπια ευδαιμονία και στηρίχθηκε στο αίμα το ελληνικό όταν αρχίσαμε να αποδεχόμαστε την αποκοπή των πατρογονικών σκλαβωμένων εδαφών μας από το Σώμα της Μητέρας Ελλάδος.

Πιστέψαμε πως μια παρατεταμένη ειρήνη με όρους γνωστούς μονάχα στους λίγους και εκλεκτούς του Συστήματος, μέσα από συναλλακτικούς όρους και λυκοφιλίες, θα μας εξασφάλιζαν μια ήρεμη ζωή. Λησμονήσαμε πως οι οργανισμοί και οι κοινότητες στις οποίες εισήλθαμε θα μπορούσαν να κανονίσουνε τα του οίκου μας αφού τους δώσαμε το κλειδί της χώρας στο χέρι. Λησμονήσαμε ακόμη και την ανταλλαγή Κύπρου και ψευτοδημοκρατίας στο κατόπι της λεγομένης τρίτης «δημοκρατίας».

Τα πολιτικά ζητήματα άρχισαν πλέον να καθορίζουν τα κοινωνικά μαζί με τα εθνικά μας ζητήματα. Η ίδια η κοινωνία άλλαξε μορφή. Ο πολυπολιτισμός διάβηκε τις πύλες του έθνους με την παράνομη και εποικιστική λαθρομετανάστευση. Πληθυσμοί ολάκεροι που αποτελούν απευθείας απογόνους της παλαιάς οθωμανικής αυτοκρατορίας γύρισαν πίσω στον τόπο του εγκλήματος μέσω της σύγχρονης Τουρκίας. Η ιστορία και η εδαφική μας ακεραιότητα αμφισβητούνται από κράτη χωρίς ιστορία. Άλλοι εξ αυτών έχουν αντί ιστορίας ποινικό μητρώο με πρώτη την Τουρκία και άλλοι είναι στημένα σκύβαλα αλαλάζοντα και οντότητες ανύπαρκτες με γεννήτορα τον Νεοταξισμό.

Όμως η ιστορική δικαιοσύνη πλέον παίρνει τον λόγο για να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια. Η αληθινή Ελλάς είναι έτοιμη να πάρει πίσω το χυμένο αίμα των παιδιών της. Το σιωνιστικό ανταλλακτήριο της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει κάμει το μέγα λάθος. Μπέρδεψε το πολιτικάντικο ψέμα με το ελληνικό αίμα. Οι υπογραφές του δωσιλογισμού είναι το προσάναμμα που θα καούν οι ολετήρες της Φυλής μας. Και η χαρά των Τούρκων πως τάχα η Ελλάς διαλύεται θα γίνει το θανατερό βόλι της μεγάλης επιστροφής του αυθεντικού κοσμοκρατορικού ελληνισμού μας. Τώρα θα δουν οι οχτροί μας πως ο Έλληνας δεν λησμονά μήτε τα εθνοφυλετικά του αδέλφια μήτε τα άγια προσκυνήματα της Ελληνικής Φυλής μήτε την θεία αποστολή του.

Δεν είμαστε οι έσχατοι της Δύσης των τοκογλύφων της παγκοσμιοποίησης ούτε οι πεισιθάνατοι ραγιάδες των άπιστων υπάνθρωπων. Είμαστε οι πρώτοι της Ανατολής που έκτισαν πολιτισμούς και κτήσεις μακρινές και πολιτείες νέες. Εμείς που δώσαμε πολιτισμό και αναγέννηση στη Δύση. Είμαστε εμείς που φτιάξαμε αυτοκρατορίες και διοικήσαμε με πνεύμα Θεού και Δικαίου την οικουμένη. Εμείς υψώσαμε Θερμοπύλες με Βασιλιά το Λεωνίδα. Εμείς που διαφεντέψαμε Αιγαίο και Μεσόγειο.

Είμαστε Έλληνες και Εθνικιστές που έχουμε πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και Αυτοκρατορική Εκκλησιά την Αγια-Σοφιά. Στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού δώσανε οι πρόγονοί μας τρανή υπόσχεση στον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο πως θα αναστήσουμε τον Ελληνισμό εκεί που γεννήθηκε και αντρώθηκε. Δεν μας αγγίζουν τα βρώμικα δάνεια και δεν φοβόμαστε τις ανήθικες λόγχες.

Και εκείνοι που ονειρεύονται υποθηκευμένο και διαλυμένο τον Αιώνιο Ελληνισμό θα βρουν τον δικό τους ανεπίστρεπτο χαμό μαζί με τους νενέκους που φύτεψαν ανάμεσά μας. ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: