ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 4-12-2012.

Ο κόσμος δίπλα μας αλλάζει με δραματικό τρόπο μεταβάλλοντας γεωπολιτικές ισορροπίες και συμμαχίες. Το κατοχικό κράτος που καταπιέζει τον ελληνικό λαό, έχοντας εκχωρήσει πλήρως την εθνική μας κυριαρχία στους τοκογλύφους του διεθνούς σιωνισμού, πράττει πάσα ενέργεια αλλοιώσεως της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της φυλετικής μας ταυτότητας. Δείχνει με τις συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές ξεκάθαρα πως συνεργάζεται αβιάστως στην κατεύθυνση συρρικνώσεως της Ελλάδος.

Η εξαθλίωση του λαού μας και η αλλοίωση των αξιών και ηθών μας είναι έργο πολιτικού δωσιλογισμού. Η παρέμβαση του ξένου παράγοντα έχει φτάσει ακόμη και μέσα στα σχολεία όπου τα παιδιά μας μέσα σε συνθήκες τριτοκοσμικές πασχίζουν να σταθούν ως άξια ελληνόπουλα χάρη στις δεινοπαθούσες ελληνικές οικογένειες και όσους φιλότιμους εκπαιδευτικούς έχουν απομείνει να αντιστέκονται στην αλλοίωση της γλώσσας και της ιστορίας μας.

Η ποιότητα της εκπαιδεύσεως και ο σεβασμός των προγονικών παρακαταθηκών δείχνουν σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα και κυρίως την αληθινή επιθυμία που διαθέτει ένας λαός προκειμένου να διατηρήσει την ελευθερία και την αυθυπαρξία του. Κομβικό σημείο μέσα στα πλαίσια διατηρήσεως της μοναδικότητας και της εθνοφυλετικής φυσιογνωμίας του λαού κατέχει αναμφισβήτητα η παιδεία. Όταν μάλιστα μιλούμε για το ελληνικό έθνος που αναμφισβήτητα έχει μια τεράστια ιστορία δομήσεως πολιτισμών και θυσιών για την διάδοση του ελληνικού πνεύματος και την ελεύθερη έκφραση ακόμη και στις πιο σκοτεινές περιόδους κατοχών, τότε αντιλαμβανόμαστε ευθέως το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσας ως ψυχή και δύναμη της Φυλής μας.

Στη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε δεν είναι διόλου τυχαίο ότι βρίσκονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα απροσδιόριστες πολιτικές φιγούρες με σκοτεινές σκοπιμότητες που επιχειρούν την διαγραφή γραμμάτων του ελληνικού αλφαβήτου, την υπεραπλούστευση της ορθογραφίας των λέξεων που οδηγεί στον εκλατινισμό τους, την διαγραφή ιστορικών περιόδων ή την προβολή ψευδών. Παρεμβάσεις ανθελληνικές και αντιεπιστημονικές που επεκτείνονται στην πολιτική προπαγάνδα του καθεστώτος και στην περιθωριοποίηση του ορθόδοξου χριστιανικού φρονήματος.

Όμως η Ελληνική Γλώσσα και Παιδεία δεν αποτελούν μια τυχαία εφεύρεση για την έκφραση κάποιου στιγμιαίου ενστίκτου ούτε αποτελούν αμφισβητούμενες συνθήκες που επιδέχονται τροποποιήσεις. Η Παιδεία είναι το εργαστήρι διαπλάσεως ολοκληρωμένης προσωπικότητας για την κατανόηση της προελεύσεως και της αποστολής του νέου Έλληνα με εφόδιο τη γνώση.

Η Ελληνική Γλώσσα αποτελεί τον ακατάλυτο κώδικα της εθνικής μας συνείδησης, της βαθιάς αφομοίωσης των μηνυμάτων της Φυλής μας ανάμεσα στα μέλη της και της σύνδεσης του Έλληνα με τον Θείο Παράγοντα που υπερβαίνει την υλιστική θεώρηση της ζωής. Κατά συνέπεια η γλώσσα μας μετουσιώνει τον θρίαμβο της Ιδέας και της Πίστης για την εμπέδωση της Θείας Δικαιοσύνης και της Εθνικής μας Υπεροχής υπέρ των ιδανικών της ελευθερίας.

Διόλου τυχαία λοιπόν διαδόθηκε η γλώσσα μας μαζί με τον ελληνικό πολιτισμό σε κάθε γωνιά της γης που επικράτησε ελληνική αυτοκρατορία και κτήση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αγνοηθεί η ομαλή απορρόφηση του ελληνικού θρησκευτικού και εκπαιδευτικού συστήματος δίχως την παραμικρή αμφισβήτηση ή θεώρηση κατακτητικής επιβολής. Όλα είναι συνάφεια της Θείας προέλευσης και του σεβασμού των Αξιών δίπλα στην Δύναμη που ακολουθούσε το οργανωτικό πνεύμα και την εξάπλωση του Ελληνισμού.

Ο δε συσχετισμός, η διακλάδωση και η ανάπτυξη των φθόγγων του ελληνικού αλφαβήτου με την ανάδυση μιας προσευχής και επίκλησης για την επέμβαση της Θείας Δυνάμεως προκειμένου να επιτευχθεί η συσπείρωση και η σωτηρία των Ελλήνων αναδεικνύουν την ιδεαλιστική φυσιογνωμία του λαού μας. Η συγκεκριμένη σειρά ανάπτυξης των ελληνικών γραμμάτων με την προσθήκη των εννοούμενων ενδιάμεσων παραλειπόμενων γραμμάτων καταδεικνύει την μυσταγωγική φύση μας και την αέναη πίστη του λαού μας στον ένα και αληθινό Θεό. Καθίσταται σαφής η πραγματικότητα ότι αφενός δεν υπήρξαμε ποτέ ειδωλολάτρες και αφετέρου ότι ξέχωρα από τις όποιες «περιούσιες» παρεμβάσεις δεν υπάρχουν δύο ή παραπάνω ελληνικοί κόσμοι αλλά ένας και αδιαίρετος που πάντοτε προσπαθούν οι μισέλληνες να διαιρέσουν έως τις μέρες μας.

Η Ελληνική Γλώσσα και η Παιδεία μας αποτελούν φόβητρο για τους εχθρούς μας διότι αναδεικνύουν την ακατάλυτη δύναμη του λαού μας που ξεκινάει πρώτα από όλα από τα κατάβαθα της φυλετικής του ψυχής. Καταδεικνύεται με αναμφισβήτητες παραστάσεις και πράξεις ο προορισμός του Έλληνα που είναι να εκπολιτίζει και να κυριαρχεί. Τεκμηριώνεται μέσα από την αληθινή γνώση η καλλιέργεια της εθνικής μας αυτοπεποίθησης και η πτώση του κόσμου των ψευδαισθήσεων. Επαληθεύεται η δομική θεώρηση του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού από τα βάθη των αιώνων που φτάνει έως τις μέρες μας και ακόμη έως συντέλειας των αιώνων ότι στη φύση του λαού μας συνυπάρχει ο Φιλόσοφος, ο Πιστός και ο Πολεμιστής.  Η Αλήθεια, η Θυσία και η Νίκη του Ελληνικού Έθνους.

Μιλάμε για μια αληθινή Αποστολή που μας έχει δοθεί από τον ίδιο τον Θεό. Παραδόθηκε στους προγόνους μας και εν συνεχεία στις κατοπινές γενιές διαμέσου θριάμβων και αιμάτων. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα προασπίσει την κιβωτό της ελληνικής γνώσης. Θα βαστήξει γερά τις Θερμοπύλες και την Πύλη του Αγίου Ρωμανού. Λεωνίδας και Παλαιολόγος μαζί. Η Ελλάς προορίζεται να μεγαλουργήσει ελευθέρως και θα μεγαλουργήσει οπωσδήποτε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: