ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 1-1-2014.

Καταιγιστικός ο χειμώνας των καιρικών μα και των πολιτικών εξελίξεων, σαρώνει υποδομές και φέρνει αλλαγές. Και είναι εκείνος ο χειμώνας των πολιτικών και γεωπολιτικών ανακατατάξεων που έρχεται να δημιουργήσει έναν κόσμο τελείως διαφορετικό.

Το αποτέλεσμα τού νέου κόσμου που θα προκύψει από υπόγειες επεμβάσεις, οικονομικές εισβολές και πόλεμο σε κοινωνίες και κρατικές υποδομές, θα κριθεί από το ποιες δυνάμεις θα επικρατήσουν στον ακήρυκτο προς το παρόν πόλεμο που μαίνεται. Θα είναι άραγε οι δυνάμεις τής Ελευθερίας που μάχονται να διατηρήσουν την εθνική, θρησκευτική και οικονομική αυτοτέλεια και ταυτότητα ή οι δυνάμεις τής ισοπεδώσεως των λαών που πρεσβεύουν την Παγκοσμιοποίηση;

Στην Πατρίδα μας οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής καθεστωτικής εγκληματικής κατοχής μάς κάνουν μαθήματα συμπεριφοράς για το πώς θα ζεσταθούμε στα ξεπαγιασμένα από τις ληστρικές επιδρομές σπίτια μας. Ληστρικές επιδρομές που κάνουν οι ίδιοι και τα πολιτικά αφεντικά τους τού σιωνιστικού νεοταξισμού, ονομάζοντας τις αφαιμάξεις και την φτωχοποίηση περιουσιών και λαού αναγκαίες για να βγάλουμε από πάνω μας τα δικά τους λογιστικά χρέη!

Μα την ίδια στιγμή ακούμε τις εκτιμήσεις για τον γεωφυσικό μας πλούτο να ανεβάζουν την αξία τής εθνικής μας περιουσίας σε ποσά πολύ μεγαλύτερα τού στημένου χρέους. Κι όμως, οι εκτιμήσεις αυτές για τούς χρυσοφόρους χυμούς των χωμάτων και των νερών μας κρατούνται χαμηλά στην επικαιρότητα. Οι πλειστηριασμοί όμως των σπιτιών, η ακριβή όταν υπάρχει νοσοκομειακή περίθαλψη με την ταυτόχρονη έλλειψη των φαρμάκων, το κόψιμο των επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας, τα λουκέτα στα ελληνικά μαγαζιά, στέλνουν στην ανέχεια και το θάνατο Έλληνες.

Μάς μιλούν μέσα στην καιρική και πολιτική βαρυχειμωνιά όλοι οι ειδήμονες, οι κακοί δαίμονες τής ζωής και τής αξιοπρέπειάς μας, για τις οδυνηρές συνέπειες τής αιθαλομίχλης. Για τα βλαβερά αέρια που παράγονται από την καύση ακατάλληλων ουσιών και μέσων. Αλλά δεν μάς μιλάνε για τούς πολιτικούς και θεσμικούς ενόχους τής κατοχικής συμμορίας που αφαίρεσαν τη δυνατότητα από τον ελληνικό λαό να βάλει πετρέλαιο στα σπίτια του για να ζεστάνει τα παιδιά του και το κοκαλάκι του.

Είναι το πετρέλαιο που εξίσωσαν οι προσκυνημένοι με τα καύσιμα κίνησης. Εκείνο που το προμηθεύεται η χώρα μας από τον εμποράκο των εθνών, όταν το ψευτορωμέϊκο ξεπουλάει το ελληνικό πετρέλαιο στα κοράκια τής Παγκοσμιοποίησης.

Τα θησαυροφυλάκια όμως των χρυσοκάνθαρων τής ψευτοδημοκρατικής εξουσίας εξακολουθούν να γεμίζουν με τον λαϊκό μόχθο. Η αλαζονεία των πολιτικάντηδων βγάζει καθημερινά σκάνδαλα τα οποία επιχειρούν να καλύψουν οι θιασώτες τής διαφθοράς και τής ανηθικότητας, όταν αδέρφια μας χάνουν την ζωή τους μέσα στο χιονιά.

Τα πορνοκάναλα τής διαπλοκής μάς δείχνουν σκηνές από την ανηθικότητα να εξαπλώνεται στις κοινωνίες. Παντού μέσα στην νεοταξική παγκοσμιότητα κυριαρχεί η σάρκα τού σοδομισμού, προκειμένου να ξεχαστεί και να αλλοτριωθεί ο σκλάβος πολίτης. Είδαμε μάλιστα προσφάτως γυμνές σκηνές να εκτυλίσσονται είτε ως «ψυχαγωγικό» θέαμα στη Θεσσαλονίκη είτε ως κίνηση «διαμαρτυρίας» ενάντια στην «κακιά» ουκρανική κυβέρνηση.

Η χυδαιότητα τής εκπόρνευσης τού ανθρώπινου σώματος είναι μια άλλη βόμβα στα θεμέλια τού εθνικού κράτους. Στην Ελλάδα για να εγκαταλειφθεί ο συνεκτικός δεσμός των Ελλήνων και η Ελληνική Οικογένεια. Στην Ουκρανία για να τοποθετήσουν οι σιωνιστές τούς δικούς τους ανθρώπους. Και στον κοινωνικό ιστό για να βληθεί η Πίστη στον Χριστό και την Πατρίδα. Με τη διαφορά ότι το παλιό ρητό «άρτος και θεάματα» δεν υφίσταται πλέον. Ο άρτος μοιράζεται ανάμεσα στους ισχυρούς τού Συστήματος. Και κανένα απολύτως θέαμα δεν είναι πάνω από τις Ελληνικές Αξίες.

Το δε προϊόν τής πολιτικής διαφθοράς δεν είναι χαρακτηριστικό μονάχα τής ελληνικής πολιτικής ελίτ. Το ασκούν μια χαρά και οι Τούρκοι πολιτικοί και φίλοι των ελληνόφωνων δωσίλογων όταν δεν υποβάλλουν τούς δικούς «μας» τυράννους σε τεμενάδες. Και έτσι εκεί που πρώτα διώκονταν οι Τούρκοι στρατιωτικοί και Κεμαλιστές, τώρα διώκονται οι ερντογανικοί ισλαμιστές.

Είναι το μέλι των αρπαχθέντων ποσών μόνον; Όχι, είναι και ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος που χρησιμοποιεί την ίδια τακτική που χρησιμοποίησε και στην Ελλάδα. Βάζει γλοιώδεις τύπους για κυβερνήτες στα κράτη που θέλει να λεηλατήσει κι ύστερα πάει να εισπράξει τις υποθήκες των κατά τόπους αντιπροσώπων του, αδιαφορώντας φυσικά για την τύχη των προδοτών. Τη στιγμή που το ψευτορωμέϊκο κουλουριάζεται στην αγκαλιά τού νεοταξικού φιδιού, η Τουρκία μπλέκεται οριστικά μέσα στον λαβύρινθο που συνιστούν ο ίδιος ο σιωνιστικός νεοταξισμός, η Ρωσία και οι Κούρδοι.

Η πολιτική βαρυχειμωνιά για την Ελλάδα μας τελειώνει οριστικά. Η Πίστη μας είναι το πνευματικό μας όπλο και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας η συλλογική πολιτική βούληση τής Ελληνικής Φυλής να λευτερωθεί από τα δεσμά τής απιστίας και τής ξενοκρατίας. Είναι η χειμαρρώδης ελληνική ψυχή μας και η δυνατή αγάπη μας για τις Αξίες και τα Δίκαια τού Ελληνισμού που θα ανοίξουν καθάριες τις οδούς τής Ιστορίας και τής Γεωπολιτικής για να ανυψωθεί Ένδοξο και Μεγάλο το Έθνος μας.

Οι αρχοντοραγιάδες σβήνουν κάτω από την ορμητική έλευση τού Εθνικοκοινωνισμού μας. Και η Τουρκία μαζί με τις αλαζονικές «Μεγάλες Δυνάμεις» θα βυθιστούν στα γαλανά νερά τής Μεγάλης Ελλάδος μας.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  



  

Δεν υπάρχουν σχόλια: