ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ



ΑΘΗΝΑ 13-1-2014.

Η νέα χρονιά που ήδη διανύουμε τις πρώτες της ημέρες μέλλει να είναι η χρονιά των μεγάλων ανατροπών. Είναι η στιγμή τής Θείας Δικαιοσύνης για το μεγάλο μα χειμαζόμενο έως σήμερα Ελληνικό Έθνος.

Η νομοτελειακή σύγκρουση των δυνάμεων τής ελευθερίας με το θρασύ σκοταδισμό έχει κινήσει ήδη σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι η ίδια τυραννία τής Παγκοσμιοποίησης που έχει ξεδιπλώσει τα μαύρα φτερά της με ποικίλους τρόπους, προκειμένου να καταστήσει τον εαυτό της παγκόσμια πολιτική, οικονομική και θρησκευτική εξουσία.

Όμως οι τύραννοι δεν έχουν ανθρώπινα αισθήματα. Κατά συνέπεια πάσα κίνηση διαλόγου μαζί τους και πάσα ανοχή παρουσίας τους ανάμεσα σ’ ένα ελεύθερο έθνος ισοδυναμεί με την ισόβια παραμονή αυτού σε καθεστώς σκλαβιάς. Αλλά για εμάς τούς Έλληνες υπάρχει μια και μόνη αποδεκτή αντιμετώπιση τού κακού που λέγει πως οι τύραννοι όσες φορές εμφανίζονται, ανατρέπονται ολοκληρωτικά και ισοπεδωτικά.

Οικονομικός στραγγαλισμός, απιστία, ανηθικότητα και τρομοκρατία έχουν σκεπάσει τον ορίζοντα τής κοινωνικής και τής εθνικής μας ζωής. Ύβρη σε βάρος τού Χριστού μέγιστη συνιστούν η διαπόμπευση τού ανθρωπίνου προσώπου, η αδικία και η ερήμωση που επιδιώκουν να επιβάλλουν οι πολιτικοί εκπρόσωποι και οι βάρβαροι εισβολείς τού σιωνιστή εμποράκου των εθνών. Η αντίδραση μας λοιπόν θα είναι σφοδρή και δίκαιη, προκειμένου να ζήσουν οι Έλληνες και να δώσει η Ελλάς στην ηγεσία της φως και δύναμη αναγεννήσεως.

Τρέμουν οι υποτελείς τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας την μεγάλη και ταχεία άνοδο τού Λαϊκού Εθνικισμού. Είναι η φυσιολογική αντίδραση τού κακούργου μπροστά στον πέλεκυ τής δικαιοσύνης. Το κατοχικό καθεστώς των κλεφτών και των προδοτών λεηλατεί το λαό μας, απολαμβάνοντας προκλητική ασυλία και ψαχουλεύοντας ανύπαρκτες εθνικιστικές «ενοχές». Δικάζουν κάποιους πολιτικούς που έχουν παροπλιστεί. Δίδουν ελευθερία στις μίζες για να καλύψουν τις πομπές τους.

Την ίδια στιγμή έρχονται μάς λένε νέα φοροαρπακτικά μέτρα μαζί με τις κατασχέσεις ελληνικών σπιτιών. Εφορίες έχουν πάρει εντολές, όπως μαρτυρείται, για να εξετάσουν τις πρώτες αρπαγές τής στέγης συμπολιτών μας. Θέλουν να βγάλουν οι δωσίλογοι όνειρα στο δρόμο για να προσφέρουν τον κεφαλικό φόρο που γυρεύει ο παγκοσμιοποιητής τύραννος.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν η ανεργία στον γενικό πληθυσμό κυμαίνεται στο 30% και στην ελληνική νεολαία στο 60%. Με τις αποδοχές στατιστικά να έχουν μειωθεί στους μνημονιακούς χρόνους κατά 25% και τούς φόρους να έχουν επταπλασιαστεί.

Σε μια Ελλάδα που καθημερινά αιμορραγεί με τις αυτοκτονίες νέων ανθρώπων, την εγκληματικότητα, την υπογεννητικότητα και τη λαθρομετανάστευση, η φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι ένα ακόμη όπλο που στρέφεται κατά τής καρδιάς τού Έθνους και τής Φυλής μας. Μάς κλέβουν το ψωμί, τη ζωή και την Πατρίδα μέσα σε μια στιγμή με σκοπό και σχέδιο.

Οι αρπαγές των σπιτιών επεκτείνονται ακόμη και στη Θράκη δια τουρκικών χεριών. Η τουρκική τράπεζα Ζιράατ Μπάνκ έχει θέσει σε κίνηση τον μηχανισμό κατασχέσεως περιουσιών Ελλήνων σε Ξάνθη και Κομοτηνή που αδυνατούν να εξοφλήσουν τα ληφθέντα δάνεια. Είναι ο οικονομικός βραχίονας τού τουρκικού υπουργείου εξωτερικών και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που, αφού αφέθηκε από τούς ελληνόφωνους νεοκοτζαμπάσηδες να εισρεύσει από τη Θράκη, τώρα θέλει να βάλει στο χέρι και να εκτουρκίσει γη έως και τα Δωδεκάνησα.

Η Τουρκία μάς ζώνει δια στεριάς, θαλάσσης και αέρος. Το πράττει με τις ευλογίες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, ανεξάρτητα από τις δικές της εσωτερικές πολιτικές ανωμαλίες. Στη στεριά με την οικονομική διείσδυση και τούς ισλαμιστές κυρίως λαθρομετανάστες που μάς στέλνει. Στη θάλασσα με τη νομή τού γεωφυσικού μας πλούτου που έχουν αποδεχτεί οι γραικύλοι και με τα πολεμικά της σκάφη. Και στον αέρα με τα οπλισμένα πολεμικά της αεροσκάφη.

Θανατικό στους ελληνορθόδοξους τής Συρίας. Θανατικό στη Ρωσία που τρέμει ο παγκοσμιοποιητής μαζί με την Αληθινή Ελλάδα. Θανατικό στο Λίβανο ενάντια στον πολιτικό ηγέτη των Ελλήνων. Σφαίρες σε ξένες πρεσβείες στην Πατρίδα μας. Και ο ληστής τής οικουμένης βάζει τούς νενέκους πολιτικάντηδες να εισβάλλουν στο οικογενειακό άσυλο, στις πολιτικές ελευθερίες τού Εθνικοκοινωνισμού μας και στο μέλλον των παιδιών μας.

Οι τύραννοι λοιπόν δεν τίθενται σε δοκιμασία κάλπης αλλά πόνου. Δεν έχουν κανένα απολύτως νομικό και ηθικό έρεισμα να παραμείνουν όχι απλώς στην εξουσία μα ούτε και στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι φύσει και θέση Επαναστάτες τής Ελευθερίας. Η Ελλάς είναι καμωμένη να διοικεί και να εκπολιτίζει την ύπαρξή της, τα εδάφη, το λαό της και την οικουμένη. Κάνει κουβέντες με τα πιστά παιδιά της που εργάζονται, πολεμούν και νικούν για Χριστό και Ελλάδα.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ολάκερη η Ελληνική Φυλή. Είμαστε όλοι οι Έλληνες που αγαπούμε τον τόπο μας και τα γεννήματά μας. Είμαστε όλοι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες που κάνουμε ακόμη και ένα σπιτικό, κάστρο τής Ελλάδος. Εμείς που είμαστε σε θέση να σηκώσουμε ολάκερο τον κόσμο στο ποδάρι όταν κινδυνέψει έστω και ένας Έλληνας. Εμείς που χτίζουμε ελληνικό κόσμο με τον ιδρώτα μας και τον τρανώνουμε όταν μάς τον κλέψουν με το ατσάλι.

Εμπρός λοιπόν για να φύγουν από τα ελληνικά χώματα οι κλέφτες και οι βάρβαροι. Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: