ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΑΘΗΝΑ 17-1-2014.

Το κράτος βουλιάζει μέσα στις μίζες και τα σκάνδαλα, με τον ελληνικό λαό να λιμοκτονεί και το Έθνος μας να κονταίνει. Η Ελλάς χάνεται και αλλοτριώνεται δίχως να έχει άλλο πραγματικό πρόβλημα παρά μονάχα ένα. Το ανθελληνικό και ξενοκίνητο καθεστώς.

Δεν αποφασίσαμε να αυτοκτονήσουμε ως Ελληνισμός. Αυτό το αποφάσισαν οι ελληνόφωνοι αρχοντοραγιάδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας, όταν αποδέχτηκαν κρυφά από τον δυστυχώς εύπιστο λαό μας το πρόγραμμα τής εθνοκτονίας, τής ψεύτικης σωτηρίας, για τα χρέη τους, τις υποθήκες τους, τις μίζες τους, τη χλιδή τους και την υπαγωγή τής Ελλάδος δίχως Έλληνες στην Παγκοσμιοποίηση.

Οι απαντήσεις για τον λόγο ύπαρξης τού ψευτορωμέϊκου και των δεινών μας δόθηκαν με απόλυτα πειστικό τρόπο και πλήρη ανθελληνική θρασύτητα στην πρόσφατη επίσκεψη τού προέδρου τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπαρόζο με την αφορμή τής «ελληνικής» προεδρίας τής «Ευρώπης». Ήρθε ο εκπρόσωπος των «Ευρωπαίων» τοκογλύφων, των κατακτητών που γνωρίζουμε ως πολυδιαφημισμένη «Ευρωπαϊκή» Ένωση, και συνομίλησε με τον πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά τής κατοχικής κυβερνήσεως. Η ψευτοευρώπη δηλαδή ήρθε να επιθεωρήσει και να στηρίξει το ψευτορωμέϊκο.

Το πρώτο πράμα που κάνανε μόλις τελειώσανε τις μυστικές κουβεντούλες με το γνωστό ωστόσο στόχο, ήταν να βγουν και να παραμυθιάσουν τον χειμαζόμενο Έλληνα που ψάχνει να βρει φαγητό στα σκουπίδια, γιατί οι «σωτηριώδεις» επενέργειες τής αφαίμαξης και τής λήστευσης τού τόπου δεν γίνονται άμεσα κατανοητές από το θύμα! Αυτό μάς είπαν. Πονάμε όχι γιατί πεθαίνουμε, αλλά γιατί αυτό που νιώθουμε είναι οι μεταχειρουργικοί πόνοι τής εξώσεως από σπίτια και πατρίδα!

Διαπίστωσαν λοιπόν ευθύς οι μαθητευόμενοι μάγοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού τα προβλήματα τής ανεργίας, τής φτωχοποίησης και τής κοινωνικής συνοχής που οι ίδιοι και τα πιο πάνω αφεντικά τους δημιούργησαν με μέθοδο, σχέδιο και πλήρη συνείδηση. Μάς είπε μάλιστα ο πρωθυπουργεύων των ραγιάδων πως ο καλός καιρός τής ημέρας υποδοχής τού ψευτοευρωπαίου αρχοντοραγιά είναι λέει καλό σημάδι για την ανάκαμψη τής Ελλάδος. Οι αεροψεκασμοί των ψευτοσυμμάχων που γνωρίζουν δόξες μεγάλες όταν θέλουν να μείνει ο λαός αποχαυνωμένος και να αποδεκατιστεί σε βάθος χρόνου, έκαναν φαίνεται ένα τυχαίο διάλειμμα!

Μάς μίλησαν λοιπόν για την οικονομική κρίση, που τούς ξέφυγε ωστόσο κάποια στιγμή ότι δεν είναι τυχαία αλλά κατασκευή των προσωρινών δυνατών. Προφανώς των κατασκευαστών τής ψευτοδημοκρατίας που φτάνει στους λαούς για να συντηρηθεί με τις σάρκες του ένεκα τού πολυέξοδου χαρακτήρα της, αλλά και για να σκορπίσει τον πλούτο τού εθνικού κράτους που «πρέπει» να αποτύχει. Πρέπει να αποτύχει για τα ανθρωπόμορφα κοράκια τού Νεοταξισμού για να κοντύνει, να νοθεύσει τον πληθυσμό του και να γίνει ένα φτηνό προτεκτοράτο στην αντίχριστη και αντεθνική αυτοκρατορία τού Άνομου.

Μάς μίλησαν λοιπόν στη συνέχεια για την κοινωνική συνοχή τής Ελλάδος και των ευρωπαϊκών εθνών που τραυματίζεται από τις διαμαρτυρίες και τις αναταραχές. Είναι αμάρτημα για τον έμπορο των εθνών που ο λαός θέλει να ζήσει, να φτιάξει οικογένεια, να εργαστεί, να μείνει ο κόπος του στη δική του Πατρίδα και το δικό του σπίτι. Ενοχλούνται οι αλαζόνες που το παίζουν θεοί επειδή ο λαός μας θέλει να διατηρήσει την Πίστη των Πατέρων του, τις δικές του Παραδόσεις, τις δικές του Αξίες, τις δίκαιες αξιώσεις τού Έθνους του. Να μείνουμε Έλληνες. Κι αυτή η ενόχληση είναι που φέρνει τη λαθρομετανάστευση και την σκληρή πολεμική σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Μάς μίλησαν για την μετανάστευση, για την ασφάλεια, για την ανεργία, για τούς «δημοκρατικούς» θεσμούς. Μάς μίλησαν ακόμη για την διάψευση των φωνών που λέγανε πως θα πέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ, η κιματομηχανή δηλαδή και η νομισματική φυλακή των λαών. Η εμπορευματοποίηση των ανθρώπων και η είσοδος αυτών σε έναν ενιαίο σκοτεινό θάλαμο όπου όλοι εφαρμόζουν τις αποφάσεις που λαμβάνει ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος. Άντεξε λένε η κατοχή και τώρα έρχεται η «λύση» τής ενιαίας πολιτικής και οικονομικής διακυβέρνησης, το ψευτοευρωπαϊκό που θα γίνει παγκόσμιο υπερκράτος τού σκοτεινού Άνομου.

Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς δεν είναι αυτή που θα δίδει κοινωνικά τάχα καταλύματα σε όσους χάνουν τα σπίτια τους. Δεν είναι το ψευτοκράτος που αφήνει να φτιάχνουν ψευτοεπαναστάσεις εγχώριοι και λαθραίοι τρομοκράτες. Δεν είναι το προτεκτοράτο που φτιάχνει Τζαμιά και βλέπει τουρκικά δικαιώματα σε γη ελληνική, ούτε το μεταλλαγμένο πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό μόρφωμα. Και δεν είναι μια επαρχία στην Ευρώπη των τραπεζιτών.

Η λύση και η οδός ανάπτυξης και δημιουργίας είναι μία και μόνη. Να παραμείνουμε Έθνος και να διατηρήσουμε τις δικές μας ορμές, τις δικές μας επιθυμίες, τις δικές μας Παραδόσεις, τις δικές μας διεκδικήσεις. Να διατηρήσουμε Χριστό και Ελληνικότητα. Να στηριχθούμε στον ελληνικό λαό, όπως κάθε έθνος στο λαό του.

Θα φτιάξουμε γερή και Ελληνική Ελλάδα. Θα φτιάξουμε Ελλάδα λεύτερη κοινωνικά και εθνικά. Μεγάλη ηγετική δύναμη σε μια Ευρώπη των Εθνών και των λαών. Με αξιοπρέπεια εθνική και αξιοκρατία λαϊκή. Η Ευρώπη είναι Ελληνική κι όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή. Πρώτα απ’ όλα Έλληνες, με τον Λαϊκό Εθνικισμό και τη Φυλή μας παντού κυρίαρχους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 









Δεν υπάρχουν σχόλια: