ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 2-1-2014.

Παραφρόνησαν οι τύραννοι τής ζωής μας και είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν. Αυτή είναι η μοίρα όλων των δωσίλογων τής ιστορίας. Να μένουν πάντα μόνοι. Απομονωμένοι από τον λαό που αιχμαλώτισαν για τον οδηγήσουν στην ορφάνια από τη ζωή τού Χριστού και τής Ελληνικής Φυλής. Μα και εκτεθειμένοι στη χλεύη τής Παγκοσμιοποίησης, αφού τα ψευτοπεριούσια αφεντικά θέλουν το τέλος τής Ελλάδος ή το τέλος των πολιτικάντηδων, αδιαφορώντας για την τύχη των προδοτών.

Πέρασαν στο κοινοβούλιο τής ντροπής οι ελληνόφωνοι ριψάσπιδες την περαιτέρω εξοντωτική φορολογία των ακινήτων και τούς πλειστηριασμούς. Οδηγούν το ελληνικό σπίτι στη φωτιά για να ζεσταθούν από τα αποκαΐδια τής κοινωνίας και τα καλά λόγια τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Συγκεντρώνουν την μήνη και το μίσος των Ελλήνων, ενώ αλληλοκατηγορούνται για εκφασισμούς και για εκτροπές τάχα αναμεταξύ τους, όταν η αλήθεια είναι άλλη.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η αστική κοινοβουλευτική τυραννία, σοσιαλφιλελεύθερη και μαρξιστική, είναι χυδαία και το αποτέλεσμα των πολιτικών τους πράξεων είναι ο εκχυδαϊσμός τού αέρα που αποπνέουν και η ύβρη σε βάρος των αξιών μας. Ύβρη σε βάρος τού Θεού που όρισε τον σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο ως κύριο χρέος. Και αυτοί έχουν υποβάλλει τον Έλληνα στην σκληρή δοκιμασία τής αναζήτησης ενός πιάτου φαγητού και κάποιους άλλους αδερφούς μας στο θάνατο από αυτοχειρία και από την αναζήτηση τής ζεστασιάς.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες κλείνουν το οξυγόνο τού Ελληνισμού από όλες τις πλευρές. Κλείνουν τις δουλειές, κλείνουν τις γειτονιές, επιχειρούν να σφαλίσουν τις καρδιές. Αλλά το αποτέλεσμα που θέλουν και τις εντολές τού αιώνιου μισέλληνα δεν θα τις δουν ποτέ πράξη. Τις καρδιές μας τις έχουμε ανοικτές στο Δεσπότη Χριστό και στα αδέρφια μας. Ολάκερο το Ελληνικό Έθνος γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά μέσα στη θλίψη και δίδει το έναυσμα για την ανάσταση τής Πατρίδος. Για την ανάσταση τής Ελλάδος των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

Το κατοχικό καθεστώς μοιράζει τα νερά μας και τον πλούτο τους στους Τούρκους και τούς Νεοταξίτες. Το λένε οι ίδιες οι φυλλάδες τής παγκοσμιοποιημένης Εσπερίας. Το λένε δηλαδή τα αφεντικά των ψευτορωμιών που κραύγαζαν για ψωμί, παιδεία και ελευθερία. Δίδουν τον γεωφυσικό θησαυρό νοτίως τής Κρήτης και συνεχίζουν να μοιράζουν κι άλλη Ελλάδα καθημερινά, σαν τα ιμάτια τού Χριστού. Και τα δίδουν στον σταυρωτή εμποράκο των εθνών.

Και στα βορεινά τής χώρας ο στρατός μας εκπαιδεύεται για να αναχαιτίσει επελάσεις των κατσαπλιάδων που μάς έρχονται από τα βαποράκια τού νεοταξισμού που βαστούν αιχμάλωτες τις ελληνικές πατρίδες. Αυτοί που μάς έρχονται ως λαθρομετανάστες, ως ψευτομειονότητες, ως εγκληματίες από τα βορεινά σύνορα. Από Αλβανία, Σκόπια και όπου άλλου τούς μπάσει η Τουρκία.

Το τέλος τής αλαζονείας όμως έχει έρθει οριστικά. Ο Έλληνας αγαπάει το Έθνος του. Μένει Όρθιος στον Άγιο Τόπο του και είναι αποφασισμένος να τον κάνει και πάλι δικό του. Και ελληνικός είναι ο τόπος που έχει ελληνική ηγεσία, ελληνική κοινωνία, ελληνική πίστη και το Έθνος ολάκερο κάτω από την Ελληνική Σημαία. Τα πλούτη τα δικά μας βρίσκονται πρώτα μέσα στην καρδιά μας και στη συνέχεια στο αιματοβαμμένο χώμα που είναι η ιστορία και το σπίτι μας.

Ο Έλλην λοιπόν είναι Εθνικιστής. Ο Έλλην είναι Χριστιανός. Ο Έλλην είναι ο στοργικός πατέρας για την οικογένειά του και ο αμείλικτος πολεμιστής για τη Φυλή του. Πλαισιώνει με πάθος το μετερίζι τού Λαϊκού Εθνικισμού μας, διότι τού αρέσει να μάχεται για πολιτισμό και για ελευθερία. Θέλει δηλαδή να κρατάει στα χέρια του τα ηνία τής Πατρίδος και να μεταλαμπαδεύει τις ιερές παρακαταθήκες στα γεννήματά του ατόφιες και άθικτες, την ταυτότητα τής Φυλής ανόθευτη.

Ο πολιτικός μας αγώνας είναι ολάκερος ο Ελληνισμός. Και ο Ελληνισμός είναι γραφτό από πολύ ψηλά να συντρίψει και το ψευτορωμέϊκο και τον μισελληνισμό. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι η Αλήθεια και το Φως. Το ψέμα και το σκοτάδι καταρρέουν.

Και από την παγκοσμιοποίηση ακόμη υπάρχει κάτι ανώτερο. Είναι η Ελληνοποίηση τής Ιστορικής και τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Είναι η δύναμη τής Πίστης μας που καίει τα σίδερα τής σκλαβιάς. Και είναι η Ελλάς που θα μεγαλώσει σε ψυχές και σε εδάφη. Ζήτω η Νίκη! Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: