ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ



ΑΘΗΝΑ 8-1-2014.

Η κλεπτοκρατία και ο δωσιλογισμός είναι η επίσημη ιδεολογία τού κατοχικού καθεστώτος που παρέδωσε την πατρίδα μας αμαχητί στα νύχια τού παγκοσμιοποιητή τυράννου. Η φτωχοποίηση και η εξαθλίωση τού ελληνικού λαού είναι το ψυχολογικό όπλο που στρέφουν στην καρδιά τού Έθνους ώστε να μην υπάρξει αντίδραση στα διαλυτικά σχέδια που εξυφαίνονται σε βάρος μας.

Το υποτιθέμενο δημόσιο χρέος τής Πατρίδος μας που φτιάξανε άνευ λογιστικού ελέγχου επάνω στις άνομες συμφωνίες για τη συντήρηση τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας είναι ένα κατασκεύασμα για να φανούμε αδύναμοι. Να φανεί η Ελλάς ότι δεν έχει τάχα διέξοδο διαφυγής στα δικά της πλουτοπαραγωγικά μέσα που ξεπουλιούνται ούτε καν εναλλακτικές συμμαχικές επιλογές.

Γι’ αυτό άλλωστε καταργούν παράλληλα το πολιτικό αυτεξούσιο τής χώρας και παζαρεύουν την νομή εδαφών, ονομάτων και ιστορίας στα βαρβαρικά υποπόδια που μάς γυροφέρνουν. Γεμίζουν την Ελλάδα με ξένους εξουσιαστές και λαθροεποικιστές παράλληλα, όταν υποτίθεται πως δεν μπορούμε να συντηρήσουμε το κράτος μας και όταν οι Έλληνες αυτοκτονούν, μένουν στο δρόμο ή βρίσκουν με δυσκολία ένα κομμάτι ψωμί.

Στα νοσοκομεία τής χώρας οι προσκυνημένοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες επιχείρησαν να περάσουν το εισιτήριο των 25 ευρώ για να μπορέσει να μπει ο Έλληνας και να τύχει μιας στοιχειώδους νοσηλείας. Και στις συνταγογραφήσεις σκαρφίστηκαν τη χρέωση μ’ ένα ευρώ τη συνταγή για να εξασφαλίσει το φάρμακο που αντιστοιχεί στο ύψιστο δικαίωμα τής υγείας. Αυτά τα νοσηρά πράματα δεν συμβαίνουν σ’ ένα κράτος που διαθέτει ελευθερία, αυτοπεποίθηση και στόχους, αλλά σ’ ένα ελεεινό προτεκτοράτο που συνθλίβει οικιοθελώς τον λαό. Ο φόβος και οι ξένες εντολές φέρνουν τρικυμία στο νου τους. 

Το δε μαρξιστικό πόδι τού ντόπιου νεοταξισμού προσφέρει διαρκώς υπηρεσίες στο σοσιαλφιλελεύθερο σκέλος με το οποίο επιδιώκει να στήσει συγκυβέρνηση διαιώνισης τής υποτέλειας. Ξεφτιλίζει την ορθόδοξη πίστη με την οποία θέλει μονάχα τις σχέσεις εκείνες που θα τού αποδώσουν τις ψήφους που λείπουν από το συριζαίικο μαντρί. Στηρίζει την αλματώδη άνοδο τής λαθρομετανάστευσης που εξακολουθεί αμείωτη, την ώρα που οι δουλειές κλείνουν και τα μόνα που γνωρίζουν άνθηση είναι τα ενεχυροδανειστήρια και οι τράπεζες.

Ολάκερη η ψευτοδημοκρατική συμμορία δίνει όρκους καλύτερης τήρησης τού μνημονίου και έχει αποδεχτεί σκοπιανές μακεδονίες και τουρκισμούς σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Να εξανδραποδίσουν τούς Έλληνες και να δώσουν τη γη τους στον προαιώνιο εχθρό. Να επεκτείνουν το ψευτορωμέϊκο, αντικαθιστώντας μ’ αυτό την Ελλάδα και να την παραχωρήσουν στην Παγκοσμιοποίηση. Αυτό θέλουν οι ψευτοσωτήρες και ψευτορωμιοί, όταν οι σιωνιστές εντολείς τους τούς διατάζουν να κάμουν γρήγορη δίκη και να εξασφαλίσουν μια ψεύτικη καταδίκη για τούς Εθνικιστές.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν είναι μετερίζι διαμαρτυρίας, αλλά η Φωνή τής Ελλάδος. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας δεν είναι άσκηση εκτόνωσης. Είναι μια διαρκής μάχη για την λευτεριά των Ελλήνων και τη μεγαλοσύνη τής Πατρίδος. Και οι Έλληνες δεν είναι μοιρολάτρες και έθνος τυχοδιωκτών αλλά Αυτόβουλοι Πολεμιστές και Έθνος Νικητών. Ξενικό ποδάρι δεν πρόκειται να σταθεί και να μάς κηδεμονεύσει μήτε να μάς εξουσιάσει περαιτέρω.

Λύσεις και διέξοδοι υπάρχουν. Είναι ανάμεσά μας και στα δικά μας χέρια αποκλειστικά. Να στρέψουμε το βλέμμα μας στη Φυλή μας. Να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να κάνουμε μια βαθιά εσωτερική αναζήτηση. Θα βρούμε τον ορμητικό και δημιουργικό Έλληνα που στενάζει και θέλει να βγει από την ψυχολογική φυλακή. Μια εθνική και συλλογική επανάσταση. Μια μεγάλη απόφαση πως θα πάρουμε πίσω εξουσίες, πίστη, γη, εισόδημα, γνώση και διεκδικήσεις ελληνικές.

Αυτές είναι οι επιθυμίες ενός ζωντανού έθνους. Να γίνουμε Ελλάς ηγεμονική με λαϊκή εξουσία και εθνική κυριαρχία. Αυτή είναι η αποστολή μας. Αυτός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Δίπλα μας έχουμε τούς Έλληνες που διαθέτουν Πίστη Χριστού και Αγάπη Ελλάδος. Είναι οι Έλληνες που δεν δέχονται να τούς υψώνει το δάκτυλο τής θρασύτητας ο Αιώνιος Άνομος και να τούς κλέβουν όνειρα, ψυχές και πατρογονική γη.

Η ζωή είναι για τούς δυνατούς και τούς νικητές. Το δε δίκαιο στεφανώνει πάντα εκείνους που φροντίζουν τούς αδερφούς τους και φτιάχνουν κοινωνική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη. Με την απαραίτητη προϋπόθεση πως δεν θα μπεις ποτέ και για κανένα λόγο σε αλλογενή δούλεψη, ούτε εκμεταλλευτική ούτε βοηθητική. Θα δουλέψουμε με τα αγαθά και τα χέρια που μάς έχει δώσει ο ίδιος ο Θεός. Θα καλύψουμε τις ανάγκες μας με τα δικά μας προσόντα. Με τα ίδια προσόντα που μπορούμε να γενούμε, και θα γενούμε οπωσδήποτε, Μεγάλη Δύναμη.

Αν δεν είχαμε βάσεις δικές μας να στηριχθούμε και αν δεν θέλανε να μάς αφανίσουνε, είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα εμφανιζόταν να μάς ζητήσει να τού παραχωρήσουμε δικαιώματα και να μάς βάλει όρους που μονάχα στο Έθνος και τον λαό τον ελληνικό ανήκουν. Αλλά αυτό θα τελειώσει οριστικά. Αν θέλουμε να ζήσουμε. Και για να ζήσουμε, θα διώξουμε την αδικία και την εισβολή. Και θα στήσουμε ελληνική κοινωνία και εξουσία.

Ή οι τύραννοι ή οι Έλληνες. Ας λείψουν λοιπόν οι τύραννοι. Το κακό δεν θα φύγει μόνο του. Εμείς θα το γκρεμίσουμε. Έλληνες Πιστοί και Πατριώτες παντού. Έλληνες θεληματικοί για μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: