ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 24-1-2014.

Η πολιτική κατάσταση τής Πατρίδος μας και οι ελευθερίες τού λαού μας έχουν καταστρατηγηθεί ολοσχερώς και με τρόπο ολοκληρωτικό από αχαμνούς ηθικά ανθρώπους που βαυκαλίζονται για τη δημοκρατικότητά τους. Η λαϊκή κυριαρχία αγνοείται παντελώς. Και την ίδια ακριβώς στιγμή οι αληθινοί επικυρίαρχοι και εξουσιαστές τού ψευτορωμέϊκου, οι διεθνείς τοκογλύφοι μάς δείχνουν ποιος έχει το πάνω χέρι.

Το γερμανικό ή ψευτοευρωπαϊκό σκέλος τού σιωνιστικού νεοταξισμού διατάζει τούς ψευτορωμιούς τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας να μην κάνουν γενικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Εξαντλήστε, λένε στους υποτακτικούς τους, την τετραετία και εννοούν να εξαντλήσουν την Ελλάδα και τούς Έλληνες. Εκμεταλλευτείτε τούς λένε το success story. Και εννοούν το ξεπούλημα τής εθνικής περιουσίας, την πρόκληση μιας πολυφυλετικής κοινωνίας και τον ακρωτηριασμό τής Πατρίδος.

Το αμερικανικό σκέλος τού σιωνιστικού νεοταξισμού λέγει μέσα από τις φυλλάδες του πως η Ελλάδα θα προσφύγει σύντομα στις γενικές εκλογές, μαζί με τις άλλες δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Ο συνολικός σκοπός τού αιώνιου εμποράκου των εθνών είναι ο ίδιος εξανδραποδισμός τού Ελληνισμού. Το μόνο που αλλάζει στους συσχετισμούς τής ξενοκρατίας που κατευθύνει την ελληνόφωνη προδοτοκρατία είναι οι φατρίες που θα πάρουν τα ηνία τής Παγκοσμιοποίησης. Το ψευτοευρωπαϊκό πόδι τού εμποράκου είναι το αφεντικό των σοσιαλφιλελεύθερων, ενώ το αμερικανικό είναι το αφεντικό των αμερικανοκομμουνιστών.

Οι οικονομικοί και οι στρατιωτικοί πόλεμοι, όπως ακριβώς και οι κοινωνικές αναταραχές σε μια χειμαζόμενη και αδύναμη χώρα, θέλουν δύο πόλους. Οι πόλεμοι και οι αναταραχές είναι η οδός που θα διαβεί το νεοταξικό κτήνος επάνω στο πτώμα τού Ελληνικού Έθνους, ώστε να ανέβει στην παγκόσμια εξουσία. Στο δε ψευτορωμέϊκο που επιχειρεί να εξοντώσει κατ’ εντολή τού ίδιου αφεντικού τον υπερασπιστή και απελευθερωτή τού Έθνους μας Λαϊκό Εθνικισμό, οι ντόπιες φατρίες παίζουν το ίδιο παιχνίδι που οδηγεί στον διχασμό τού λαού και την νομή των ιματίων τού Έθνους μας.

Ακόμη και οι παρακρατικοί μαρξιστές μαλώνουν μεταξύ τους αν θα επικρατήσουν οι ανύπαρκτες «ιδέες» που έχουν ή η υπαλληλική σχέση που έχουν με τον νεοταξισμό και τον δήθεν ταξικό εχθρό τους, που αποτελεί την πραγματική εικόνα και τον λόγο τής ύπαρξής τους. Βέβαια ολάκερο το καθεστώς, ανεξαρτήτως ψευδεπίγραφης ιδεοληψίας, ως λαό εννοεί τούς γυρολόγους τής οικουμένης και ως ευημερία και ειρήνη την πτώση των συνόρων και την κοινωνία με τούς εχθρούς μας, κάτω από μια παγκόσμια και καθόλου βέβαια ελληνική εξουσία.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν ενσωματώσει στο δικό τους δίκαιο την παρανοϊκή λογική που λέει πως εφόσον είσαι Εθνικιστής, τότε πας φυλακή! Στο μεταξύ οι εντολές που έχουν λάβει οι ελληνόφωνοι ολετήρες είναι να λάβουν τα νέα δολοφονικά οικονομικά μέτρα τής περαιτέρω φτωχοποίησης των Ελλήνων μετά από τις ευρωεκλογές, υπό τον φόβο τής ανόδου τού Εθνικιστικού Κινήματος. Άνοδο που οι Αμερικανοί μέσα από τις φυλλάδες τους τη θεωρούν σίγουρη σε μια καταρρέουσα γενικώς Ευρώπη τής πλήρους επικρατήσεως τής τραπεζοκρατίας και τής αποξενώσεως των ψευτοταγών από το λαϊκό αίσθημα και το Έθνος που δήθεν ανήκουν.

Είναι σαφές λοιπόν ότι η εξάλειψη τής Πατρίδος μας δεν πρόκειται να ανακοπεί παρά μόνον σε μια περίπτωση. Αν πάρουμε τα ηνία τής Ελλάδος στα χέρια μας και αποφασίσουμε πως η οδός της σωτηρίας μας είναι η ισχυροποίηση τού Ελληνικού Έθνους. Εφόσον για τούς κοινούς εχθρούς τού Ελληνισμού και τού Λαϊκού Εθνικισμού, για τούς εχθρούς τής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος, το αντίτιμο τής φιλοπατρίας και τής εθνοφυλετικής αλληλεγγύης είναι η φυλακή, είναι σαφές πως σε κάθε περίπτωση η Δικαιοσύνη τού Έθνους και τής Φυλής λέει πως το αντίτιμο τού ψευτορωμιού είναι το Γουδί.

Για να γίνουμε Ελεύθεροι Άνθρωποι και να παραμείνουμε Αληθινοί Έλληνες, πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα, με όραμα, με πίστη, με σχέδιο. Τον σκυμμένο λαό ποτέ κανείς δεν τον σεβάστηκε. Δίκαιο και ελευθερία δεν χαρίζονται, μονάχα κατακτιούνται. Τον αποφασισμένο και τον δυνατό όλοι τον αναγνωρίζουν. Η Ελλάς και οι Έλληνες είναι γραφτό να βρουν εθνική και κοινωνική αποκατάσταση από κοινού και ταυτοχρόνως.

Για να βρούμε αποκατάσταση και μεγαλοσύνη πρέπει να γίνουμε δυνατοί, νικητές και κατακτητές. Για να αποσείσουμε την υποτέλεια πρέπει να κάνουμε με τούς δέοντες πολιτικούς και εν συνεχεία στρατιωτικούς όρους αυτό που έκανε ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος. Να βαδίσουμε με τούς Έλληνες ενωμένους στην εξουδετέρωση των μισελλήνων. Να γίνουμε στη θέση τους εμείς η Μεγάλη Δύναμη σαν τον καιρό που φτιάχναμε πολιτισμούς ελληνικούς και κραταιά Ελλάδα με τούς Άριστους τής Φυλής στην Εξουσία και την Κοινωνία. Και με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο Στρατιωτικό Πεδίο τής Τιμής.

Δεν φτιάχνεις Ελλάδα μ’ αυτούς που εξαθλιώνουν το λαό και νοθεύουν την κοινωνία. Ούτε μ’ αυτούς που πουλάνε την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, το Λιμάνι τού Πειραιά και συνομιλούν με Αλβανία και Τουρκία που σού ζητούν τα πάντα. Ελλάδα φτιάχνεις μ’ αυτούς που έχουν Ελληνισμό στο Αίμα και το Πνεύμα, με τούς Έλληνες δουλευτήδες και τούς Έλληνες Μαχητές τής Φυλής που παίρνουν τα πάντα και ορθώνουν απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση την Ελληνοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: