ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 23-1-2014.

Σκυλιάσανε τα προδοτικά τρωκτικά τού κατοχικού καθεστώτος. Εκτοξεύουν συνεχώς λάσπη κατά τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, σύμφωνα με τις εντολές τού ψευτοπεριούσιου Νεοταξισμού.

Είναι το παγκόσμιο αφεντικό των ριψάσπιδων που στέλνουν στο θάνατο τούς Έλληνες με μνημόνια και λαθρομετανάστευση. Το αφεντικό τής Τουρκίας που προβαίνει σε επιθετικές σε βάρος μας ενέργειες, ενώ τής ετοιμάζουν αλλαγή ηγεσίας. Το αφεντικό των απανταχού αντιρατσιστών, εντός και εκτός συνόρων, που ζητάει την μετατροπή τής Ελλάδος σε πολυπολιτισμική Βαβέλ.

Όλα ετούτα τα εξόχως ανθελληνικά συμβαίνουν με την άδεια εκείνων που ανοίγουν την πόρτα στον εχθρό σιωνιστικό νεοταξισμό με τα πολλά πρόσωπα. Οι προδότες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας ανοίγουν την ίδια πόρτα που είχε κλείσει ο Εθνικιστής Ιωάννης Μεταξάς στον προηγούμενο μεγάλο πόλεμο. Εκείνη την κερκόπορτα που φρόντισαν να αφήσουν ανοικτή στις Μεγάλες Δυνάμεις οι αχαμνοί ψευτορωμιοί, δολοφονώντας τον Μεταξά και φυλακίζοντας μα και δολοφονώντας Εθνικιστές για να φτάσουμε στο φρικτό σήμερα.

Ακόμη και το επεισόδιο στα Ίμια που τιμούμε σε λίγες ημέρες δημιουργήθηκε για να φτάσουμε στην δήθεν αναγκαστική συνεύρεση και την απαραίτητη νομή εδάφους και πλούτου με την Τουρκία. Ήταν το απαραίτητο για τον εμποράκο των εθνών βήμα για να κοντύνει η Ελλάς και να παραδώσει την εξουσία στο μεγάλο αφεντικό. Βήμα που ταίριαξε με την είσοδο τού ευρώ και το λογιστικό ψεύδος τού εθνικού τάχα χρέους, για να τσουβαλιάσουν το Ελληνικό Έθνος στην αγκαλιά τού Παγκοσμιοποιητή Τυράννου πάνω στα πτώματα τριών Ελλήνων Αξιωματικών και χιλιάδων ακόμη Ελλήνων μέχρι σήμερα.

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί επιστάτες τού κακού ξεχνούν τάχα το οικονομικό πρόβλημα τής Πατρίδος και κρύβουν την τουρκική προκλητικότητα που συμβαίνει στις μέρες μας. Τα παχυλά αμειβόμενα και δανειοδοτούμενα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια βοηθούν ανταποκρινόμενα στις ευεργεσίες τους και βομβαρδίζουν τον χειμαζόμενο λαό με τις ψεύτικες αποδείξεις τού εθνικιστικού κινδύνου σε βάρος τού πολιτεύματος.

Ξεχνούν βέβαια ότι κανένα πολίτευμα δεν έχει νόημα όταν δεν υπάρχει Πατρίδα. Και φυσικά αγνοούν εσκεμμένα την μέγιστη αλήθεια, πως πάνω από όλα τα πολιτεύματα βρίσκεται το Έθνος και η Φυλή των Ελλήνων.

Τα ξεσπιτώματα, οι αυτοκτονίες, ο χαμός συνανθρώπων μας στην προσπάθεια να ζεσταθούν, η λαθραία εγκληματικότητα, τα χαράτσια, είναι πάντα εδώ. Καλυμμένα κάτω από την αιθαλομίχλη τού καθεστώτος και τούς χημικούς αεροψεκασμούς των ψευτοσυμμάχων και ψευτοδιασωστών. Είναι δολοφονίες, όπως και εκείνες των Ηρώων τού Γένους μας που όχι απλά δεν ξεχνιούνται, όχι απλά δεν παραγράφονται, αλλά θα τιμωρηθούν στην Ελεύθερη Ελλάδα που έρχεται με την έσχατη των ποινών.

Η Αλήθεια έρχεται στο φως τής χρυσάκτινης αυγής της. Στο δε Αιγαίο οι Τούρκοι προχώρησαν πρόσφατα σε θαλάσσιο αποκλεισμό τής Πατρίδος μας, από Ρόδο έως Καστελόριζο.

Μετά λοιπόν την προσομοίωση εισβολής από αέρος τουρκικών ειδικών δυνάμεων στη Σάμο, ένα νέο τουρκικό ελικόπτερο εισήλθε από τη βάση τού Ακσάζ, από τις κατεχόμενες μικρασιατικές ακτές μας. Απέναντι ακριβώς από τη Ρόδο, έφτασε μέχρι το Καστελόριζο όπου βρίσκονταν ήδη 11 πολεμικά πλοία τής Άγκυρας.

Το ελικόπτερο συνέχισε την πορεία του νοτιοδυτικά και προσνηώθηκε επάνω σε μια φρεγάτα. Καθ’ όλη δε τη διάρκεια εκτελέσεως τού αποκλεισμού μας συνοδευόταν από 6 τουρκικά αεροσκάφη που παραβίασαν φυσικά τον εθνικό εναέριο χώρο μας.

Δεν έτρεξε τίποτα για τούς ντόπιους συνεργάτες των βαρβάρων που σπεύδουν να πουλήσουν στρατιωτικές σχολές και λιμάνια. Ακόμη και το λιμάνι τού Πειραιά δίδουν οι αναίσχυντοι και ανήθικοι. Προφανώς για να μπορούν να έρθουν οι ψευτοσύμμαχοι να κάνουν νέους θαλάσσιους αποκλεισμούς κι αυτοί, όπως παλαιότερα που εκβίαζαν την Πατρίδα μας να αποπληρώσει κάποια άλλα «δάνεια» και να τοποθετήσει κάποιες άλλες δοτές ηγεσίες.

Ο δε ανεκδιήγητος επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων τάχα τής Ψευτοευρώπης και διώκτης τού Εθνικισμού μας μαζί με ολάκερη την κουστωδία τού άνομου σταυρωτή Χριστού και Ελλάδος, μάς ζητάει να ενσωματώσουμε τούς λαθρομετανάστες. Αυτούς που μάς φέρνουν μέσω Τουρκίας.

Να σταματήσει λοιπόν η Ελλάς να φέρνεται «άσχημα» στους λαθρεποίκους με την ακτοφυλακή που βάζουν στην άκρη τώρα οι γραικύλοι και να αλλάξει πολιτική έναντι τής λαθρομετανάστευσης. Κι αυτά όταν οι δήμαρχοι τής Ηπείρου ζητούν την επιστροφή τού Στρατού και τής Αστυνομίας μας λόγω αυξημένης εγκληματικότητας. Κάτι που ισχύει σε όλη την Ελλάδα, όταν το ψευτορωμέϊκο υποδέχεται πολιτικούς τής Αλβανίας, λέγοντας πως θα ενισχύσει τον στρατό της και την είσοδό της στην Ψευτοευρώπη!

Εμπρός παιδιά τής Ελλάδος να φτιάξουμε μιαν άλλη, Αληθινή και Φυσική Ελλάδα! Να σπάσουμε τα δεσμά από τα χέρια τού λαού μας. Να φέρουμε αληθινή ανάπτυξη που σημαίνει Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Να πάρουμε εργαλεία και όπλα ελληνικά, με οδηγό το Θεό και τις πυρωμένες ελληνικές καρδιές μας. Να κάνουμε ξανά Ελλάδα την κοινωνία, την εργασία, τα πατρογονικά χώματα και τις Προαιώνιες προσωρινά σκλαβωμένες Πατρίδες μας.

Δεν παίρνουμε την άδεια εκείνων που θα συντρίψουμε. Θα κατακτήσουμε τα δίκαια και τα πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής με τούς Ενωμένους Έλληνες, τον Στρατό μας και τον Λαϊκό Εθνικισμό μια γροθιά. Για την Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας! Και στις μία τού Φλεβάρη τιμούμε τούς Ήρωες των Ιμίων στην Λέσχη Αξιωματικών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: