ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 1-2-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο Αγών επιβιώσεως των Εθνών κορυφώνεται. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι και οι πολιτικοί τους συνεργάτες με τον δημοκρατικό πολιτικό μανδύα εισέρχονται στο τελικό στάδιο για την επιχείρηση επιβολής τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Οι αντιστάσεις των λαών αρχίζουν να ενεργοποιούνται ως φυσιολογικό ένστικτο επιβιώσεως έναντι τής στερήσεως των ανθρωπίνων ελευθεριών. Στο σημείο αυτό δυστυχώς υστερεί η Πατρίδα μας. Ωστόσο οι διεθνείς ολετήρες και τα αστικά δημοκρατικά τους υποπόδια ενεργοποιούν παράλληλα με την ανελευθερία και την χρήση των δούρειων ίππων τού ψευδεπίγραφου πατριωτισμού καθ’ οδόν στην επιδίωξη τής πτωχεύσεως των εθνών με όχημα τον κατασκευασμένο κορονοϊό.

 

Η Ελλάς δυστυχώς έχει γνωρίσει πολύ πρόωρα τούς αγγελιοφόρους τής υποταγής. Είναι οι διασπαστές τής ενότητας τού λαού μας, οι γνωστοί από το διαχρονικό διάβα τής ιστορίας μας διχαστές που λαλούν περί «ελευθερίας» την ίδια στιγμή που φροντίζουν να φυλακίσουν ή και να εξοντώσουν τούς ελευθερωτές. Την ίδια στιγμή, στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιούνται κατά διαστήματα εμφανίζεται συχνά πυκνά το φαινόμενο των μηχανισμών απορροφήσεως των κραδασμών που είναι πρόσωπα και πολιτικές κινήσεις που εμφανίζονται ως δήθεν αγγελιοφόροι τής ελευθερίας η οποία κινά τάχα μου να έρθει και στο τέλος χάνει το δρόμο και δεν έρχεται ποτέ. Δήθεν αντιστασιακοί και δήθεν πατριώτες που φωνασκούν και στο τέλος μπροστά στον τύραννο σιωπούν για να περάσει αυτός τούς σκοπούς του. Κι όλα αυτά τα οδυνηρά συμβαίνουν όταν οι πολιτικές δυνάμεις τού νεοταξισμού κάνουν τάχα μου πίσω προκειμένου να αντεπιτεθούν και να φέρουν πάνω από τούς ραγιάδες την αντίχριστη και αντεθνική παγκοσμιοποίηση.

 

Κάποιοι καλόπιστοι συνέλληνες πιστεύουν ότι η μειωμένη αντίσταση τού ελληνικού λαού είναι εσωτερική μας και μόνο παθογένεια. Η αλήθεια είναι ότι η έφεση του Ελληνισμού μας στην διάσπαση είναι δυστυχώς πολλαπλά επαναλαμβανόμενη μέσα στην ένδοξη όσο και πληγωμένη μας Φυλή. Όσες φορές ο Ελληνισμός μας υπήρξε Ενωμένος συνέτριψε και κατατρόπωσε τις ορδές των βαρβάρων τυράννων και των σιωνιστών επικυρίαρχων που τούς χρησιμοποιούσανε. Όσες φορές όμως φερθήκαμε όντως ως αληθινά Ζωντανός και Κυρίαρχος λαός φροντίζαμε πρωτίστως να σβήσουμε το φίδι τής προδοσίας. Δυστυχώς ο πολιτικός δάκτυλος απειλεί εκ νέου το Έθνος μας, όταν στα υπόλοιπα Έθνη οι νεοταξίτες σκορπούν την υποκρισία τής δήθεν επερχόμενης χαλάρωσης των ελευθεριών και των δήθεν υγειονομικών μέτρων τού κορονοϊού προκειμένου να αποκοιμίσουν τούς λαούς τους πριν την επιχείρηση ολοκληρώσεως τής παγκόσμιας τυραννίας.

 

Σε κάθε λαό λοιπόν ο παγκοσμιοποιητής φέρεται αναλόγως τού χαρακτήρα και των αδυναμιών του. Το σίγουρο επιπλέον είναι ότι το αιώνιο σιωνιστικό σαράκι θέλει οπωσδήποτε ηττημένο και αφανισμένο εθνικά και βιολογικά τον Ελληνισμό μας, διότι είμαστε ο μόνος λαός που διαπνεόμαστε από Εθνικά Ιδανικά και Αξίες, από θυσιαστικό πνεύμα και πολιτισμική ορμή για εθνική κυριαρχία με το δίκαιο και το ξίφος. Αυτός είναι ο λόγος που όσες φορές η γάγγραινα των γυρολόγων τυράννων γύρεψε να υποτάξει την ελεύθερη κοινωνία των εθνών, ερχόταν η Ελληνική Φυλή να σφαλίσει την είσοδο τού Κάστρου, στέλνοντας τον σκοτεινό εχθρό στο βάραθρο τού δίκαιου χαμού. Διότι ο Αγών μας γινόταν και πρέπει να ξαναγίνει και θα ξαναγίνει οπωσδήποτε από Έλληνες Εθνικιστές αποφασισμένους να διατηρήσουν τον Οίκο των Πατέρων τους καθαρό και αμόλυντο, υπέρ Πίστεως, Πατρίδος και Οικογένειας, υπέρ Θείας Αλήθειας και Εθνικής Νομοτέλειας.

 

Σήμερα στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα διαθέτουμε ως καθεστωτική πολιτική τάξη ελληνόφωνους πολιτικούς, ένα ξεκάθαρο ψευτορωμέϊκο αποτελούμενο από δήθεν διαφορετικής ιδεολογίας κόμματα. Αυτό πίστευε ο πάντα προδομένος από τούς λεηλάτες, ωφελιμιστές και διορισμένους υπαλλήλους τού νεοταξισμού ελληνικός λαός. Όπλο δε τής παραπλάνησης υπήρξε πάντα η προπαγάνδα τού ενημερωτικού ψεύδους, το τάξιμο ψίχουλων στο λαό, η καλλιέργεια ηττοπάθειας με την απόκρυψη τής ένδοξης ιστορίας τού Ελληνισμού και η κλοπή τής ψήφου δια τής κάλπης και των ψεύτικων πολιτικών προγραμμάτων.

 

Μετά από την υπόθεση των μνημονίων, την πληθυσμιακή μας αλλοίωση από αλλοφύλους λαθροεισβολείς, την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, έρχεται τώρα το βιολογικό όπλο τού κορονοϊού με το εμβολιαστικό του χάραγμα και τον διαχωρισμό των πολιτών σε «φρόνιμους» και μη, με την απώλεια των ελευθεριών τού ανθρώπου στην κοινωνία και την εργασία να αποβάλλει τις ψεύτικες διαφορές των κομμάτων τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας. Το κλείσιμο ελληνικών μαγαζιών και ο διεθνής περιορισμός των μεταφορών φουντώνουν την ανεργία και ακριβαίνουν τα είδη διατροφής και πηγών ενέργειας. Το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες διέταξαν τούς πολιτικούς τους υπαλλήλους να κάνουν εκλογές προκαθορισμένου αποτελέσματος μέχρι τις αρχές τού καλοκαιριού με σκοπό τον σχηματισμό μεγάλης οικουμενικής κυβέρνησης αποτελούμενης τουλάχιστον από την ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, με πρωθυπουργό κοινά αποδεκτό πρόσωπο που θα υποδείξει ο νεοταξικός παράγοντας στους κυβερνητικούς συμμάχους, με βολική αντιπολίτευση τα λοιπά πειθήνια κόμματα τού κατοχικού καθεστώτος.

 

Και ξαφνικά, δήθεν τάχα μου τυχαία, ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ ως ένας εκ των υποψήφιων κυβερνητικών εταίρων να υποβάλλει υποκριτική πρόταση μομφής ως προπέτασμα καπνού έναντι τής βέβαιης οικουμενικής συνευρέσεως τού καλοκαιριού, προκειμένου να ξεγελαστεί ο προδομένος ελληνικός λαός από τούς δήθεν σωτήρες του. Ωστόσο κατά την διενέργεια συζητήσεως στο κοινοβούλιο τής ντροπής τής εν λόγω προτάσεως μομφής, οι δήθεν υπερασπιστές τού ελληνικού λαού δεν είπαν λέξη για την εκρηκτική πληθυσμιακή αλλοίωση από την λαίλαπα τής λαθρομετανάστευσης όταν ο ελληνικός λαός αργοπεθαίνει δημογραφικά και τα νεοταξικά πολιτικά πιόνια εκφράζουν την αντίθεσή τους όπως και η Νέα Δημοκρατία στον νατιβισμό, δηλαδή στην αυτοχθονία, δηλαδή εκφράζουν την άρνηση στο Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Φυλή. Επίσης οι δήθεν αντιρρησίες τής στερήσεως των ελευθεριών μας δεν βγάλανε τσιμουδιά για τις υποχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα, όπως με την Συμφωνία των Πρεσπών και τις τουρκικές αμφισβητήσεις μετά συζητήσεων των γραικύλων στο Ανατολικό Αιγαίο μας. Ζητήματα που καλύπτονται επιμελώς πίσω από τις οικονομικές λεηλασίες και τις ανηθικότητες τού κατοχικού πολιτικού συστήματος. Και επιπλέον δεν ελέχθη από τούς δήθεν υπερασπιστές τού λαού ούτε μισή λέξη ενάντια στα περιοριστικά μέτρα με αφορμή τον κορονοϊό που σκορπούν ανεργία και φέρνουν την πτώχευση τού κράτους.

 

Την ίδια στιγμή οι λεγόμενες πατριωτικές κινήσεις πολλαπλασιάζονται και καμαρώνουν χώρια η μια από την άλλη. Κόμματα και πολιτικές ομάδες που διατείνονται για τον πατριωτισμό τους πληθαίνουν αλλά δεν εκφράζουν ουσιαστικές αντιρρήσεις στην πολιτική αιχμαλωσία τού ελληνικού λαού. Κάποιοι από αυτούς είναι εθνικόφρονες τάχα που δεν τολμούν να αναφωνήσουν την πίστη τους στον Εθνικισμό. Κάποιοι άλλοι έχουν υποστεί δήθεν τυχαία ακροδεξιά απέχθεια ξεχνώντας ότι ο Εθνικισμός των Ελλήνων ζητά την εξουσία για λογαριασμό τού Ενωμένου Ελληνισμού, τα δε συστημικά «ακροδεξιά» συντρόφια έχουν γίνει οι καλύτερες θεραπαινίδες των φιλελεύθερων τής νεοταξικής κατοχής. Και κάποιοι άλλοι αποτάσσουν την Χρυσή Αυγή που στήριξε κάθε Έλληνα Εθνικιστή και αναλώνονται σε ξεχωριστές σωτηρίες και ελευθερίες που όλο ξεκινούν για να έρθουν και στο τέλος περιθωριοποιούνται στην σκιά τού ντόπιου νεοταξισμού που προχωράει ενωμένος πλέον στον αφανισμό τής Ελληνικής Φυλής.

 

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε Ζωντανό Έθνος. Να αποδείξουμε εμπράκτως ότι αξίζουμε να ζήσουμε ως Ελληνική Φυλή. Να επαναφέρουμε πλέον στην πράξη την Αλήθεια ότι η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στα Πιστά Τέκνα Θεού και Ελληνικής Φυλής. Ότι η Πατρίδα μας είναι η Γη των ενδόξων προγόνων μας που θα κληροδοτήσουμε αυτούσια στα παιδιά μας, στους απογόνους εκείνων των ενδόξων προγόνων. Να αποδείξουμε ότι στην Γη Τού Χριστού δεν περνάει το αντίχριστο σφράγισμα. Κι ακόμη να αποδείξουμε ότι εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες που αποδιώξαμε το Ισλάμ και την Οθωμανική Αυτοκρατορία από τα έως σήμερα ελεύθερα ελληνικά εδάφη δεν θα φέρουμε πίσω τούς τυράννους μήτε ως κατακτητές μήτε ως λαθρεποίκους. Να αποδείξουμε ότι δεν θα γίνουμε σκλάβοι τής παγκοσμιοποίησης των Σταυρωτήδων τού Αντίχριστου εμείς οι απόγονοι τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού που μάς πρέπει να σπάζουμε κι όχι να σφίγγουμε στα χέρια μας δεσμά δουλείας.  

 

Ιδού λοιπόν η ώρα τής Μητέρας των Μαχών για να αναστήσουμε τον Αληθινό μας Ελληνισμό κατά πάντα και δια πάντα. Ότι ο Έλλην είναι Επαναστάτης Πίστεως, Δικαίου και Εθνικής Υπεροχής τής Φυλής του. Ότι η Θεία και η Εθνική Νομοτέλεια που λέγεται Ελλάς διατηρείται ως το άπαρτο Κάστρο που ανοίγει τις Πύλες του μονάχα όταν πρόκειται να αυξήσει εδάφη και ψυχές ελληνικές. Οι Αλήθειες τής Πίστης μας και τα Δίκαια τού Έθνους μας ακολουθούν πιστά τα ίχνη τού Μαχόμενου Ελληνισμού μας. Ήρθε η ώρα να εξαλειφθεί το μικρόβιο τής προδοσίας και τού διχασμού. Ο Εθνικιστικός μας Αγών θα γίνει τώρα από τον Πιστό Ελληνικό λαό και τούς Αληθινούς Εθνικιστές ενωμένους και αποφασισμένους να καθαρίσουν τον Οίκο των Πατέρων τους από τούς οπαδούς τής θανατερής πολυπολιτισμικότητας.

 

Η Ελλάς είναι η Πατρίδα Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών κι έτσι θα παραμείνει. Διότι ο Έλλην είναι Πατριώτης και Εθνικιστής συνάμα, ιδιοκτήτης τής Ελληνικής Γης και ζώσα έκφραση τού Ελληνικού Αίματος. Απέναντι στην πανδημία τής Παγκοσμιοποίησης προτάσσουμε την υγεία τού Πανελληνισμού μας. Απέναντι στον νεοταξισμό επιβάλλουμε τον Ελληνικό Πολιτισμό. Την διεθνιστική και αντίχριστη λαίλαπα την συντρίβουμε με την Πίστη και τον Εθνικισμό μας. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας, η πλήρης ελευθερία πάσης ελληνικής γης και ψυχής, η Υπεροχή τού Ενωμένου Ελληνισμού στην κορυφή τής οικουμένης είναι η μία και μόνη ασφαλής οδός τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας. Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι οδός ελληνική για κάθε αληθινά ελεύθερο έθνος και λαό. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: