ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΘΗΝΑ 16-2-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο κόσμος έχει εισέλθει σε μια σκοτεινή ιστορική περίοδο κατά την οποία υποτιθέμενα ανεξήγητα φαινόμενα και θολές πολιτικές αποφάσεις των εγκάθετων τού νεοταξισμού θα ερμηνεύονται με τρόπο ολέθριο για τις ζωές των λαών. Οι πανδημίες και οι κλιματικές αλλαγές αποτελούν τα οδυνηρά εργαλεία που επιστράτευσαν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι προκειμένου να εκμεταλλευτούν την επιστήμη και την τεχνολογία που έλεγξαν σε βάρος τού ανθρώπινου προσώπου. Και οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις είναι οι μεγάλοι υπηρέτες που χρησιμοποιούνται για μια ακόμη φορά από τον σιωνιστή έμπορο των εθνών προκειμένου στα πρόθυρα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου να γονατίσουν τα έθνη στη φτώχεια και την εξαθλίωση πριν οδεύσουν στον γενικό χαμό στα πόδια τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

Τα ψέματα των νεοταξιτών, το ένα μετά το άλλο, αποκαλύπτονται και συγκαλύπτονται στο περιθώριο των εξελίξεων. Οι θεσμοί των δήθεν ελεύθερων εθνών είναι εξαιρετικά διαβρωμένοι σε βαθμό τέτοιο που δεν είναι σε θέση να αποδώσουν το πόρισμα και την καταδίκη τής εγκληματικής νεοταξικής συμμορίας που διοικεί το κράτος τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας. Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα τής πολιτικής κατάστασης και στην Πατρίδα μας Ελλάδα που έχει μετατραπεί δυστυχώς στο πειραματικό στάδιο των παγκοσμιοποιητών τυράννων που επιδιώκουν στην περίπτωσή μας την όντως επιτυχημένη έως τώρα μετατροπή τού ελληνικού λαού σε υπάκουο και πεισιθάνατο ραγιά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στα άλλα έθνη συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Απλά στην περιοχή μας συντρέχουν σημαντικοί γεωπολιτικοί λόγοι και δρόμοι που την κάνουν περιζήτητη για τούς διεθνείς τυράννους. Ενώ η αληθινά κυρίαρχη Ελλάς θα μπορούσε σε χέρια καθαρά και εθνικιστικά να γίνει Δύναμη Ισχύος και Δικαίου. 

 

Στο ζήτημα τού κατασκευασμένου βιολογικού όπλου τού κορονοϊού αρχίζουν να ακούγονται οι παραδοχές από τις κρατικές αρχές και τούς ειδικούς υγειονομικούς τους συμβούλους ότι τα στατιστικά στοιχεία για τούς θανάτους και τις νοσηλείες που σχετίστηκαν αρχικά με τον κορονοϊό υπήρξαν τεχνητά διογκωμένα και εντελώς αναξιόπιστα. Κάποιοι μάλιστα έχουν το απύθμενο θράσος να μιλούνε για εμβόλια που δήθεν ξαφνικά δεν λειτουργούν, για υποτιθέμενους απρόβλεπτους θανάτους και για οικονομικά μέτρα εσφαλμένα που ωστόσο οδήγησαν τα πράγματα στα πρόθυρα τής πτώχευσης τού εθνικού κράτους όπως ακριβώς το ήθελαν εξ αρχής οι παγκοσμιοποιητές εντολείς. Μιλάμε για εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας με πολιτικούς όρους από τούς δημοκράτες υπηρέτες και συνοδοιπόρους τού νεοταξισμού. Ολόκληρη η μεταπολίτευση τής Πατρίδος μας πρώτευσε στην εξαχρείωση και την απομείωση ηθών και ελληνικών ψυχών.

 

Διαβάσαμε πρόσφατα ότι στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Νότια Καρολίνα ένας προτεινόμενος νόμος θα καθιστά παράνομη την ενέργεια κάποιων ιδρυμάτων να ζητούν από ένα άτομο την κατάσταση τού εμβολιασμού. Εδώ φυσικά στην δημοκρατική Ελλάδα που για όλα φταίνε όπως λένε οι προσκυνημένοι εξουσιαστές δήθεν οι «κακοί εθνικιστές», δεν προβλέπεται η επιστροφή των ελευθεριών τού ανθρώπου ακόμη και την ώρα που αποκαλύπτονται οι ολέθριες πράξεις τής καθεστωτικής εγκληματικής συμμορίας και των συμμάχων της. Μόλα ταύτα ωστόσο τα σενάρια ελέγχου τής ανθρώπινης σκέψης και πράξης διανθίζονται με νέους ιούς που εκκολάπτονται και με την συνεργασία τής κλιματικής αλλαγής. Μια κλιματική αλλαγή που σύμφωνα με σοβαρές επιστημονικές μελέτες δεν είναι ποτέ δυνατόν να προκύψει από ανθρωπογενείς εκπομπές διοξειδίου τού άνθρακα.

 

Είναι προφανές ότι η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν γίνει τα εργαλεία και τα βιολογικά όπλα για την υποταγή των εθνών στις εντολές των δημοκρατών παγκοσμιοποιητών. Τοξικές ουσίες σύμφωνα με μελέτες επιστημονικές και ανεξάρτητες από καθεστωτικές εντολές υπάρχουν στη σύνθεση τόσο των αντίχριστων εμβολιαστικών χαραγμάτων γενετικής τροποποίησης όσο και στα ευρήματα των κλιματικών ψεκασμών, όπως το διαβόητο οξείδιο τού γραφενίου. Ουσίες που μαζί με την ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία 5G δύνανται να ελέγξουν τις κινήσεις τού ανθρώπου. Οι ίδιοι οι νεοταξίτες μιλάνε για μια τέταρτη βιομηχανική επανάσταση που ενσωματώνει λένε την τεχνολογία στον άνθρωπο υπό την έννοια τού πομπού και τού υπάκουου δέκτη.

 

Οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές και οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας θεωρούν ότι είναι ανεξέλεγκτοι. Και φυσικά όσο διαθέτουν στα χέρια τους διακυβέρνηση και θεσμούς, είναι προφανές ότι το διεφθαρμένο κράτος τους και το παρακράτος του, διεθνιστές, σιωνιστές και σιωνιστοπροσκυνημένοι είναι καλυμμένοι. Όμως ο Θεός δεν ευλογεί την ατιμία. Και οι συνθήκες που έχουν διαμορφώσει οι τύραννοι για την επικράτηση τής παγκόσμιας διακυβέρνησης περνάνε σύμφωνα με τούς δικούς τους σχεδιασμούς μέσα από παγκόσμια πτώχευση και παγκόσμιο πόλεμο. Η οικονομία έχει ήδη καταρρεύσει. Η άνοδος στις τιμές των πηγών ενέργειας, των μεταφορών και των πρώτων υλών συνεχίζει την τρελή πορεία της οδηγώντας όλα τα είδη πρώτης ανάγκης των νοικοκυριών και τις δραστηριότητες τής παραγωγικής οικονομίας σε τιμές εκρηκτικές που εξαθλιώνουν τον λαό.

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή οι δυτικές μεγάλες δυνάμεις, οι ΗΠΑ, οι σύμμαχοί τους στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ εμπλέκονται σε πολεμική προεργασία ενάντια στην Ορθόδοξη Ρωσία, όταν σύμφωνα με σχετικές ειδήσεις σημαίνοντες τοπικοί πολιτικοί και μεγαλοπαράγοντες την κοπανάνε αεροπορικώς από την Ουκρανία, ο διάλογος ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές αρχίζει να στερεύει και τα στρατεύματα προετοιμάζονται με το δάκτυλο στην σκανδάλη. Έπαθλο είναι ο γεωπολιτικός έλεγχος τής περιοχής, ο έλεγχος τής Μαύρης Θάλασσας και των Στενών τού Βοσπόρου ως πέρασμα που απολήγει στην Ανατολική Μεσόγειο, ο γεωφυσικός πλούτος και τα πρωτεία τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης.  

 

Τα ψέματα τελείωσαν. Η ελευθερία δεν δωρίζεται αλλά κατακτάται. Η Ιερή Πατρίδα μας Ελλάς βρίσκεται στο πιο σημαντικό σταυροδρόμι τής Οικουμένης όλης. Η γεωστρατηγική σημασία τής περιοχής μας και ο γεωπολιτικός μας ρόλος είναι καθοριστικός, αφού βρισκόμαστε στη διάβαση των εξελίξεων που περνούν από τα Θερμά Νερά μας με γέφυρα το Αιγαίο. Η δουλικότητα θα μάς αφανίσει ενώ η λήψη πρωτοβουλιών θα μάς αναδείξει σε σημαντικό εθνικό παράγοντα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι την ώρα που ο λαός μας πεινά και η διάβαση προς ανατολάς θερμαίνεται, οι ψευτορωμιοί και οι σύμμαχοί τους μάς κουβαλούνε διαρκώς και περισσότερα ρεύματα λαθροεισβολέων από την Τουρκία και τα ισλαμικά προτεκτοράτα τού νεοταξισμού. Από την μια πλευρά λοιπόν δεν θα εμπλακούμε ευτυχώς λόγω τής αποσύνθεσης τού κράτους άμεσα στις πολεμικές διεργασίες των προσωρινών μεγάλων δυνάμεων που χρησιμοποιούν ωστόσο έδαφος ελληνικό ως ψευτοσυμμαχική βάση σε νησιά και Αλεξανδρούπολη. Από την άλλη πλευρά όμως οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα και να προστατεύσουμε τα ανατολικά μας σύνορα, να αντιστρέψουμε τούς οικονομικούς όρους υπέρ μας και να διασφαλίσουμε την ανάπτυξη τής Πατρίδος μας και την ελευθερία κάθε ελληνικής ψυχής.

 

Μιλάμε για την ανάγκη ολικής αναδιάταξης τής Πατρίδος μας. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να παραμείνουμε στην σημερινή εφιαλτική κατάσταση. Διότι αν συμβεί αυτό, η Ελλάς θα βυθιστεί στα βράχια αφενός μεν με την απειλή μιας επισιτιστικής κρίσης που θα ακολουθήσει αυτή των ηθών και τής ραγιαδοσύνης όσο και με την περαιτέρω απομείωση τού Ελληνισμού μας εν μέσω τού λαθραίου και τού γειτονικού βαρβαρικού κλοιού. Η Ελλάς μπορεί να ζήσει μονάχα ως Μεγάλη Δύναμη στηριγμένη στις Παραδόσεις της, στις Ρίζες της, στην Πίστη της, στον Πολιτισμό της. Η Ελλάς πρέπει να αξιοποιήσει την υψηλή αποστολή της μαζί με το γερό γεωφυσικό και απόρθητο Κάστρο που αποτελεί η γη μας. Επομένως πρέπει να προβούμε στην σύμπτυξη των δυνάμεων τού Ενωμένου Ελληνισμού μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας στα χέρια τα δικά μας, να αποδιώξουμε τον εχθρό τον πανδημικό τής παγκοσμιοποίησης, να αναπτύξουμε την οικονομία προς όφελος τού λαού μας και να λυτρώσουμε αρχέγονα ελληνικά εδάφη.

 

Αυτή είναι η πολιτική πρόταση τού Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Να ενωθούμε όλοι όσοι πιστεύουμε σε Θεό, Ελληνική Φυλή και Ελληνική Οικογένεια. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Ο Ενωμένος Ελληνισμός διαχρονικά στην ιστορία του έχει αποδειχθεί και θα το αποδείξει πάλι ότι είναι Ανίκητη Δύναμη. Σύμμαχοι στην πορεία μας για την αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας υπάρχουν και θα τούς καθορίσει ο απόλυτα ελληνικός στρατηγικός και ηγεμονικός σκοπός μας. Καλύτερος σύμμαχος τού Ελληνισμού μας είναι ο Θεός και εμείς οι ίδιοι που θέλουμε να πορευτούμε ως Ζωντανό Έθνος που διοικεί τις αποφάσεις του και τις πράξεις του, ο Ελληνισμός που στηρίζει και κατακτά τα δίκαια και τα συμφέροντά του στο πρώτο βάθρο τής Οικουμένης. Με τα εθνικά μας αντανακλαστικά σε εγρήγορση ενάντια στις σκοτεινές νεοταξικές μεθοδεύσεις.  

 

Οι δήθεν Μεγάλες Δυνάμεις στο γεωπολιτικό και πολεμικό πλέον πεδίο με τα πυρηνικά τους οπλοστάσια και τις αλαζονείες τους θα κοντύνουν. Και η διάδοχος τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας μας Ελλάς διαθέτει γη, ύδατα και λαό, προικισμένα άπαντα από τον ίδιο τον Θεό μας. Ακόμη και μέσα στην νεοταξικά στημένη φτωχοποίηση την τροφή θα την λάβουμε με την εργασία μας. Φτάνει να βαστήξουμε την Πατρίδα μας ατόφια και να την αναδείξουμε εθνικά αποκατεστημένη. Με την Πολιτεία μας μια κυρίαρχη και δημιουργική Λαϊκή Εθνοκρατία. Με την Ορθοδοξία μας, τον Εθνικιστικό μας Αγώνα για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Υπεροχή, με την εργατικότητα και την ομοψυχία τού Πανελληνισμού μας και με ανίκητη λόγχη τον Ελληνικό Στρατό, η Ελλάς θα γίνει το Φως τής Οικουμένης.        

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: