ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 19-2-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο δυστυχής και εκ νέου πλανεμένος ελληνικός λαός διάγει τον βίο του εν μέσω μιας ισχυρής κρίσης ηθών, αξιών, φτώχειας και αναμενόμενης ανατροπής κάθε είδους ισορροπιών που περνά ακόμη και μέσα από μια περίοδο επαπειλούμενης διεθνούς πολεμικής προετοιμασίας. Οι πολιτικοί εκφραστές τού κατοχικού νεοταξισμού οδηγούν τον λαό μας σε μια εθνική αιχμαλωσία εν μέσω κλίματος ηττοπάθειας και απουσίας εθνικού οράματος σε καιρό προσωρινά ειρηνικό και με βιολογικό όπλο έναν κατασκευασμένο ιό και την υποτιθέμενη υγειονομική συνθήκη τής οικονομικής δυσπραγίας για το καλό μας τάχα μου.

 

Έχουμε καταληφθεί εκ των έσω από την επάρατη παγκοσμιοποίηση και την ίδια ακριβώς στιγμή ο νους μου οδεύει με θλίψη και αναπόληση σε καιρούς αλλοτινούς, όταν το Ελληνικό Έθνος αγωνιζόταν ενόπλως και με πάθος ζηλευτό και αληθινά ελληνικό για να λευτερώσει αρχέγονες ελληνικές πατρίδες. Τέτοιες ημέρες τού Φεβρουαρίου ήταν το 1914 όταν ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός κατακτούσε στο Πεδίο τής Τιμής την Αυτονομία του από τα δεσμά τού αλβανικού κράτους. Και μπορεί το ελληνικό κράτος από την άλλη πλευρά να όδευε μέσα σε πολιτικά πάθη και διχασμούς, αλλά το Ζωντανό Έθνος αποφάσιζε να οδηγήσει τις εξελίξεις τού βίου του στα ίχνη τής τρανής πολιτισμικής του κληρονομιάς και τού ελληνικού αίματος. Ο ταγματάρχης Σπυρομήλιος και οι γενναίοι άνδρες του όδευαν στην λαμπρή λεωφόρο της λευτεριάς, αναγκάζοντας τούς ψευτοσυμμάχους να συνυπογράψουν το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας, με επόμενο στόχο την Ένωση τής Βορείου Ηπείρου με την Μάνα Ελλάδα.

 

Δυστυχώς και στην περίπτωση τής Βορείου Ηπείρου μας οι αγωνιζόμενοι Έλληνες προδόθηκαν από τούς ελληνόφωνους πολιτικούς. Το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας είναι πάντα ζωντανό. Ουδέποτε αντικαταστάθηκε από άλλη συμφωνία. Απλώς δεν εφαρμόστηκε ποτέ από το νεοταξικό προτεκτοράτο τού ψευτορωμέϊκου και η Βόρειος Ήπειρος παραδόθηκε για μια ακόμη φορά στους τυράννους της με υπογραφές πολιτικές που προσέβαλαν το τίμιο ελληνικό αίμα από το οποίο ποτίστηκε γη ελληνική. Όμως οι Αληθινοί Έλληνες είναι γεννημένοι να θυσιάζονται και εν τέλει να νικούν χωρίς να λογαριάζουν κατακτητές και άθλια συμφέροντα. Η Γη τού Ιλλυριού, υιού τού Βασιλέως των Θηβών Κάδμου που έκτισε Ελληνική Καστροπολιτεία, λευτερώθηκε τρεις φορές στα πεδία των μαχών, με τούς βαλκανικούς πολέμους, τον Αγώνα τής Αυτονομίας και το Έπος τού 1940, για να αποδοθεί και τις τρεις φορές σιδηροδέσμια στους κατακτητές της.

 

Το ελληνικό αίμα έτρεξε έκτοτε πολλές φορές ακόμη. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις η ελληνική ιστορία τής ψυχής μας που φυσικά δεν έχει περάσει σε κανένα σχολικό βιβλίο τού ψευτορωμέϊκου αντηχεί και κρούει τον συναγερμό τού Έθνους έως τις μέρες μας προκειμένου να σηκωθεί ο Ελληνισμός μας από τον θανατερό λήθαργο. Είναι ο Αριστοτέλης Γκούμας που έχασε τη ζωή του στην γενέτειρά του, την ηρωική Χειμάρρα, υπερασπιζόμενος το δικαίωμά του να ομιλεί την ελληνική γλώσσα των προγόνων του στην Ελληνίδα Γη τής Χειμάρρας. Είναι ακόμη ο Κώστας Κατσίφας που έχασε τη ζωή του στη δική του γενέτειρα, στο Βουλιαράτι τής Άνω Δρόπολης υπερασπιζόμενος το δικαίωμά του να σηκώνει την ελληνική σημαία στη Γη των Προγόνων του. Και οι σύγχρονοι Εθνομάρτυρες από τον καιρό των Βαλκανικών Πολέμων έως τον Αγώνα τής Βορειοηπειρωτικής Αυτονομίας και από το Έπος τού 1940 έως τις νεότερες θυσίες τού Αριστοτέλη και τού Κώστα προσέφεραν το τίμιο ελληνικό αίμα τους για την ελευθερία και την Ένωση τής Βορείου Ηπείρου με την Μάνα Ελλάδα και την εθνική της ολοκλήρωση με την λευτεριά πάσης προσωρινά αλύτρωτης ελληνικής γης.

 

Στους έσχατους καιρούς οι αλλαγές που σημειώθηκαν στην νεότερη ιστορία τής Πατρίδος μας δεν έχουν να κάνουν με την πορεία των προσκυνημένων πολιτικών. Αυτοί στους χρόνους που ακολούθησαν το τέλος τής Εθνικής Επανάστασης τού 1821 έως και τις μέρες μας υπολόγιζαν και υπολογίζουν πάντα το λεγόμενο πολιτικό κόστος, την υποστήριξη των νεοταξιτών εντολέων τους των δήθεν Μεγάλων Δυνάμεων και τα οικονομικά τους οφέλη που πληρώνει ο λαός ως βαριά φορολογία και χαράτσι. Εξαίρεση αποτέλεσαν μόνον οι Εθνικιστές και Εθνικοκοινωνιστές Καποδίστριας, Μεταξάς και Παπαδόπουλος που στερήθηκαν ζωή και ελευθερία από τούς προδότες τής αστικής δημοκρατίας. Η μεγάλη αλλαγή έχει σημειωθεί στην ψυχολογία τού ηττοπαθή ραγιά που έχει απλωθεί στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αποσβολωμένος την συρρίκνωση σε γη και ψυχές ελληνικές, την απώλεια τής εθνικής μας κυριαρχίας και τις απειλές σε βάρος μας για την απώλεια και νέων ψυχών και εδαφών ελληνικών που λαμβάνουν χώρα εντός τής σημερινής δήθεν ελεύθερης Ελλάδος. Κι έτσι φτάσαμε στα μνημόνια, τον κατασκευασμένο κορονοϊό, την κατάρρευση τής παραγωγικής οικονομίας, την φτωχοποίηση, την εθνολογική αλλοίωση μέσω τής λαθροεισβολής και τις απειλές τής Τουρκίας για τις απώλειες περαιτέρω ελληνικών εδαφών.

 

Στο ζήτημα τού κορονοϊού αύξηση έχουν σημειώσει οι λεγόμενοι ξαφνικοί θάνατοι, για να έρθουν τα στατιστικά δεδομένα των παρενεργειών να αποδείξουν ότι τα ποσοστά τής μυοκαρδίτιδας που προκαλούνται από τα εμβολιαστικά γενετικά χαράγματα είναι περισσότερα από τα ποσοστά που προκαλούνται από τον κορονοϊό. Οι σύγχρονοι τύραννοι τού ίδιου πάντα σιωνιστικού νεοταξισμού θέλουν λιγότερο ανθρώπινο πληθυσμό μέσα στους λαούς που δεν θα έχουν πλέον μήτε θρησκευτική μήτε εθνική ταυτότητα και τούς ραγιάδες τού καιρού μας απόλυτα ελεγχόμενους στις πράξεις και τις σκέψεις με τα αντίχριστα βιοτσίπ στην υπηρεσία τους. Οι ίδιοι ομολογούν μέσα από το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ τις προθέσεις τους μιλώντας για μια τέταρτη βιομηχανική επανάσταση που θα ενσωματώσει την τεχνολογία στον ανθρώπινο παράγοντα.

 

Από την άλλη πλευρά, η Τουρκία των δολοφόνων των Ηρώων των Ιμίων, τής Κύπρου, τής Ιωνίας και τού Πόντου μας απαιτεί την αποστρατικοποίηση των νησιών τού Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων μας με την απειλή όπως μάς λέει τής προσφυγής σε νομικά μέτρα και διεθνείς οργανισμούς, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι έχει παραβιάσει τις Συμφωνίες Λοζάνης και Παρισίων στις ειδικές ρυθμίσεις παραχώρησης των νησιών στην Ελλάδα. Μάς κατηγορεί δηλαδή η Τουρκία ότι επειδή δεν ξαρματώσαμε τα νησιά μας από τον Στρατό μας, τώρα εκείνη έχει τάχα μου δίκαιες αξιώσεις για να αρπάξει ελληνικά εδάφη. Κι όλα αυτά, όταν το ουκρανικό πεδίο δυναμιτίζεται από τις αντιδράσεις τού ΝΑΤΟ ενάντια στη Ρωσία που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Ρώσων τής επαρχίας τού Ντόνετσκ που έχουν αυτονομηθεί από την Ουκρανία. Με τον ουκρανό πρέσβη στην Αθήνα σε συνέντευξή του να αναγνωρίζει την Τουρκία ως στρατιωτικό σύμμαχο τής χώρας του.

 

Το τέρας τής παγκοσμιοποίησης των Σταυρωτήδων είναι ο διαχρονικός εχθρός. Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν την πτώση των εθνικών κρατών και πιστεύουν ότι η Πατρίδα μας είναι το ιδανικό πειραματικό στάδιο που αν πέσει, τότε θα πέσουν κι όλα τα άλλα εθνικά κράτη. Ο ελληνικός λαός έχει άμεση ανάγκη την απόκτηση ζωτικού εθνικού οράματος ώστε να ανατάξει το κράτος στην απόλυτη δική του κυριαρχία. Προορισμός τού Έθνους είναι να ενώσει τις Δυνάμεις του και να διοικήσει το κράτος του. Αυτή είναι η πάγια θέση τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού στηριγμένη στις Αρχέγονες Παραδόσεις που άνδρωσαν την Ελληνική Φυλή. Στόχος τού Ελληνισμού μας είναι η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και η άμεση διεκπεραίωση των δικαίων και των στρατηγικών συμφερόντων τής Πατρίδος μας. Η δε Ελλάς είναι κράτος Ορθόδοξο, Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό κι έτσι ακριβώς θα παραμείνει. Η Θεία και η Εθνική Νομοτέλεια τής Ελλάδος είναι αδιαπραγμάτευτη όπως ακριβώς και όλες οι αποφάσεις και ενέργειες που λαμβάνουμε σε εθνικό συλλογικό επίπεδο.

 

Οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι τής Ελλάδος ανήκουν αποκλειστικά στο Ελληνικό Έθνος. Η δική μας Εθνικιστική και Εθνικοκοινωνική Ελλάς δεν δίδει στους εχθρούς της μήτε εθνική κυριαρχία μήτε έναν λίθο ελληνικής γης. Το δόγμα ελευθερίας τής δικής μας Αληθινής Ελλάδος είναι ότι η έννοια τής σκλαβιάς δεν νοείται για ουδένα Έλληνα και ουδεμία ελληνική γη. Από τα Αδριατικά Νερά και την Βόρειο Ήπειρο έως την Ελληνίδα Ανατολή και τον Πόντο μας στα βόρεια και ανατολικά σύνορά μας οι ελληνικές πατρίδες είναι σαφείς, προσωρινά αλύτρωτες και αιώνια ελληνικές υπό απελευθέρωση. Οι Τούρκοι ξέρουμε τι επιδιώκουν, αλλά ο Ελληνικός Στρατός είναι ασφαλής θώρακας τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς θα επιδείξει αίσθημα εθνικής αλληλεγγύης στα αδέρφια μας.

 

Κάθε Έλλην δικαιούται κατοικία, εργασία και οικογενειακό εισόδημα απολύτως βιώσιμο, οι δε πλουτοπαραγωγικοί πόροι τής Πατρίδος μας θα ενισχύσουν περαιτέρω την ελληνική οικογένεια με σκοπό την γέννηση περισσότερων Ελλήνων. Κάθε ελληνική κοινότητα, εντός και εκτός συνόρων, συμμετέχει στην πολιτική διοίκηση και τη γεωπολιτική παρουσία και διπλωματία σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Η δε ζωή έστω και ενός Έλληνα αποτελεί ιερή υποχρέωση τής Εθνικιστικής μας Ελλάδος. Η έννοια τής κηδεμονίας τής Ελλάδος σε επίπεδο εθνικό και οικονομικό διαγράφεται και τα όποια χρέη επιστρέφονται στους πολιτικούς και τούς τοκογλύφους τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας και τού νεοταξισμού. 


Η Ελλάς τής καρδιάς μας διέπεται από μια γνήσια Λαϊκή Εθνοκρατία με την άμεση άσκηση των εξουσιών από το Έθνος των Ελλήνων που θα ελέγχουν άμεσα τούς θεσμούς τής πλέρια ελληνικής Εθνικιστικής μας Πολιτείας. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στην Πίστη, το Αίμα και τη Συνείδηση. Το δε φαινόμενο τής λαθρομετανάστευσης και τού διεθνισμού θα εξαλειφθεί πλήρως. Η Ελλάς είναι Έθνος Αυτοκρατορικό κι όχι υποτελές. Δεν αναγνωρίζουμε καμία παγκοσμιοποίηση. Γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε μονάχα τις έννοιες τής Ελληνοποίησης και τού Πανελληνισμού. Ζήτω η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών!!!

 









 

Δεν υπάρχουν σχόλια: