ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΘΗΝΑ 5-2-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς πορεύεται ακυβέρνητη στα βράχια τής παγκοσμιοποίησης. Οι πολιτικές επιλογές που εφαρμόζει το κατοχικό καθεστώς τής Πατρίδος μας είναι υπαγορευμένο γράμμα τού νεοταξισμού που φτάνει στα χέρια τού ψευτορωμέϊκου προς άμεση εκτέλεση. Οι πολιτικοί διαχειριστές τού δημοκρατικού τόξου μάς είχαν πει ότι η Ελλάς είχε βγει τάχα από τα μνημόνια. Όμως η Πατρίδα μας δεν βγήκε ποτέ από την διεθνή κηδεμονία και αυτό πλέον αποδεικνύεται στην σκληρή καθημερινότητα που ζούμε. Η καθεστωτική ξενοκρατία που ζούμε στα μεταπολιτευτικά χρόνια κορυφώθηκε στις μέρες μας και είναι η πιο σκληρή που έχουμε γνωρίσει, συγκρινόμενη μονάχα με τούς πρώτους χρόνους τού δήθεν ελεύθερου κράτους μετά την Εθνική Επανάσταση τού Εικοσιένα που ουσιαστικά είχε πάντα τούς ίδιους διεθνείς κηδεμόνες έως σήμερα.

 

Στο ζήτημα των οδυνηρών εμβολιασμών με αφορμή τον κορονοϊό, οι επιστημονικοί συνεργάτες τής κυβέρνησης και τα επικοινωνιακά της φερέφωνα στα ΜΜΕ σφυροκοπούν διαρκώς την ελληνική κοινωνία με την ρητορική τής υποχρεωτικότητας έναντι σκληρών και εξοντωτικών ποινών σε περίπτωση μη πειθαρχήσεως. Κι έτσι ακούστηκαν προτροπές προς την κυβέρνηση περί εμβολιασμών κατ’ οίκον, πόρτα – πόρτα όπως ακούσαμε, και ποινών που φτάνουν ακόμη και στη φυλάκιση για τούς αντιρρησίες, όπως συμβαίνει μάς είπαν όταν κάποιος πολίτης δεν πληρώνει τον φόρο του. Το εμβολιαστικό χάραγμα γενετικής τροποποίησης, παρενεργειών και ελέγχου τού προσώπου έχει γίνει εμμονή των οπαδών τού αντίχριστου και αντεθνικού νεοταξισμού.

 

Από την άλλη πλευρά οι παγκοσμιοποιητές εντολείς των ελληνόφωνων πολιτικών τους υπαλλήλων αποφάσισαν και διέταξαν τα φερέφωνά τους όπως μάθαμε να προβούν σε πρόωρες εκλογές για τον σχηματισμό ευρείας οικουμενικής κυβέρνησης. Τώρα πλέον μαθαίνουμε ότι η σύγχρονη μορφή τής καθεστωτικής ξενοκρατίας θα λάβει τον χαρακτήρα τής τεχνοκρατικής κυβέρνησης όπως συνέβη αυτό στον καιρό τού Παπαδήμου στην αρχή των μνημονίων.

 

Οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί τής μελλούσης συγκυβέρνησης ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ είναι ο τραπεζίτης Στουρνάρας και ο αντιπρόεδρος τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής Σχοινάς ή κάποιος έτερος ιδίας ιδιότητας. Και ο λόγος είναι πολύ απλός. Τα υποχρεωτικά δήθεν υγειονομικά μέτρα τσάκισαν τα όποια αποθέματα τής υποθηκευμένης ελληνικής οικονομίας, η παραγωγική οικονομία είναι βαθιά πληγωμένη, το κόστος πρώτων υλών και ενέργειας έχει τινάξει τις τιμές των καυσίμων και των αγαθών πρώτης ανάγκης στον αέρα και η επιλογή που ακολουθούν τα κοράκια τής παγκοσμιοποίησης εν Ελλάδι είναι ένα νέο υπερμνημόνιο με ασύλληπτους φόρους και πορεία μοιραία ακόμη και την πτώχευση. Τα δε χρήματα που λαμβάνει το κράτος από το ταμείο διαχείρισης των ψευτοευρωπαίων δήθεν συμμάχων θα τεθούν στη διαχείριση των νέων πραιτοριανών. Η υποτιθέμενη μείωση τού ΕΝΦΙΑ για την οποία διατείνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σταγόνα στον ωκεανό τού οικονομικού ναυαγίου που μάς ετοιμάζουν για να ρίξουν την Ελλάδα μας στα νύχια τής παγκόσμιας διακυβέρνησης που στήνουν οι σταυρωτήδες νεοταξίτες.

 

Τα δεσμά τής ξενοκρατίας στο ψευτορωμέϊκο τελειωμό δεν έχουν καθώς έχουν διοχετευτεί τόσο μέσα στην ελληνική κοινωνία όσο και στο επίπεδο των εθνικών μας θεμάτων. Κι έτσι στο ζήτημα τής λαθρομετανάστευσης η εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων σε βάρος τής ζωής Ελλήνων έχει σημειώσει μεγάλη αύξηση συχνότητας. Η πληθυσμιακή αλλοίωση με την παράνομη ενσωμάτωση των λαθρεποίκων έχει επεκτείνει τα φαινόμενα τής παραβατικότητας σε όλους τούς τομείς τής καθημερινότητας και η απώλεια της ζωής νεαρών ελληνόπουλων με προσχήματα ακόμη και γηπεδικών διαφορών είναι εξοργιστική. Διότι πολύ απλά πίσω από τα προσχήματα η πραγματική επιδίωξη είναι η διασάλευση τής τάξεως, όταν οι ψευτορωμιοί τού αστικού δημοκρατικού καθεστώτος θέλουν μια Ελλάδα πολυπολιτισμική με τούς Έλληνες μειοψηφία. Είναι φανερό ότι θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Κι όλα αυτά όταν την ίδια στιγμή στο Ανατολικό Αιγαίο οι Τούρκοι εισβάλλουν στα νερά μας είτε με το πρόσχημα έρευνας και διάσωσης είτε με ερευνητικά σκάφη είτε με πολεμικά, ακόμη και με ψαράδικα όπως συνέβη πρόσφατα στα ανοικτά τής Ίμβρου όπου ένας Τούρκος ψαράς επιτέθηκε φραστικά σε πλήρωμα σκάφους τού λιμενικού μας σώματος. Και φυσικά η Τουρκία ασκεί καθοριστικό έλεγχο στους λαθρομετανάστες τούς οποίους στην πλειοψηφία τους μάς στέλνει η ίδια.

 

Το καθεστώς τής ξενοκρατίας πρέπει να λήξει. Η Ελλάς μας πρέπει να αποκτήσει πραγματικά ελεύθερο εθνικό πρόσωπο. Οφείλουμε αν θέλουμε να λογιζόμαστε ως Ζωντανό Ελληνικό Έθνος να αποκτήσουμε εθνική πολιτική διοίκηση, κράτος απολύτως εθνικό, λαϊκό και φυλετικό και να εφαρμόσουμε εθνικό στρατηγικό σκοπό για την αναδιάταξη τόσο σε επίπεδο κοινωνίας και οικονομίας όσο και στα εθνικά μας ζητήματα. Το παν είναι να αποφασίζει, να διοικεί και να ενεργεί το ίδιο το Έθνος δια τής επιλογής των Πιστών Αρίστων τής Φυλής στην εξουσία. Στην Ελληνική κοινωνία η κάθαρση πρέπει να γίνει σε βάθος, τόσο σε επίπεδο διασφάλισης τής ενότητας τού Ελληνισμού μας όσο και στο ζήτημα τής απομάκρυνσης τού ξένου και παράνομου παράγοντα.

 

Ο διεθνισμός πάσης μορφής που αρνείται την έννοια τού Έθνους πρέπει να αποβληθεί και τα διαχωριστικά τείχη ανάμεσα στους Έλληνες να πέσουν. Ιδεολογία για τον Ελληνισμό μας που θέλει να βαδίσει με γνώμονα την Εθνική Ισχύ και την Κοινωνική Δικαιοσύνη είναι η ίδια η Ελλάς, η Εθνική Ιδέα, ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Κράτος και Πολίτες πρέπει να αποκτήσουμε ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης και τις ίδιες ακριβώς επιδιώξεις. Το Έθνος παράγει, το Έθνος διαχειρίζεται τον πλούτο του, το Έθνος αναλαμβάνει τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Τότε και μόνον τότε, βγάζοντας έξω από τη ζωή μας τον κομματικό διαχωρισμό και ενώνοντας παράλληλα όλες τις εθνικές μας κοινότητες, εντός και εκτός συνόρων, στην Μητροπολιτική Ελλάδα και στην Ομογένεια, ξεκινώντας από την Μητέρα Ελλάδα, θα απαλλαγούμε από την κοινωνική δυστυχία και το τέρας τής παγκοσμιοποίησης.

 

Οι θεσμοί τού Κράτους πρέπει να τεθούν στην υπηρεσία τού Έθνους. Κι αυτό θα συμβεί τόσο όσον αφορά την δομή τους όσο και την λειτουργία και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Η Οικονομία, η Υγεία, η Παιδεία θα αποκτήσουν εθνικό προσανατολισμό. Η παραγωγική οικονομία και το εθνικό νόμισμα θα αποτελέσουν την ναυαρχίδα τής συναλλακτικής μας πολιτικής. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τον χρηματοοικονομικό παράγοντα, με τον έλεγχο των τραπεζών από το Εθνικιστικό μας Κράτος. Στο ζήτημα των εθνικών μας ενεργειακών πόρων και τού γεωφυσικού μας πλούτου η άντληση αυτών θα προσφέρει το κέρδος στην διάθεση τής αναδιάταξης του Κράτους και την ενίσχυση τής αγοράς εργασίας και τής ελληνικής οικογένειας. Παράλληλα θα ενισχυθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα και έρευνα στον τομέα τής Υγείας. Η δε Παιδεία θα προσφέρει τον πνευματικό εφοδιασμό των παιδιών μας με την αληθινή ελληνική γνώση και την αποστολή τού Ελληνισμού μας μέσα από την αξιοποίηση των χαρισμάτων τους με έναν νέο ελληνικό πολιτισμό για την Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας. Και ο Ελληνικός Στρατός θα γίνει η ασπίδα και το δόρυ τής Πατρίδος μας, διασφαλίζοντας την ελευθερία πάσης εθνικής μας κοινότητας και γης.  

 



 



Δεν υπάρχουν σχόλια: