ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΝΤΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 8-2-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι πολιτικοί εκφραστές τού ελληνόφωνου νεοταξισμού έχουν μετατρέψει τον ελληνικό λαό σε πεισιθάνατο ραγιά και την Πατρίδα μας Ελλάδα σε προτεκτοράτο και διαμετακομιστικό σταθμό για τούς πειραματισμούς και τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών τυράννων. Ο λαός μας για μια φορά ακόμη έχει γίνει δέσμιος τού φόβου που τού καλλιεργούν και έχει πειστεί ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ξένες πλάτες. Κι αυτή η ηττοπάθεια ξεκινάει από την έλλειψη εθνικού οράματος και την εθελοδουλία που τού καλλιεργούν οι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας. Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που στοχοποιήθηκε άμεσα το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα που πιστεύει στις δυνάμεις και την υψηλή αποστολή τής Ελληνικής Φυλής.

 

Κάτω από τον κατασκευασμένο κορονοϊό και την διαρκή φιλολογία για την πορεία του κρύφτηκαν επιμελώς όλες οι ενέργειες που ακολούθησαν και έπονται ακόμη για την διάλυση τού εθνικού κράτους και την μετάλλαξη τού εθνολογικού μας ιστού. Κι έτσι ενώ σε πολλές χώρες τού κόσμου δίνεται η εντύπωση χαλάρωσης τής λεγόμενης πανδημίας, στην Ελλάδα μας γίνεται λόγος από τούς ειδικούς υγειονομικούς συνεργάτες τής κυβέρνησης για την αναμονή μιας νέας παραλλαγής τού κορονοϊού. Βέβαια σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη το αντίχριστο εμβολιαστικό χάραγμα είναι πάντα ο στόχος τού σατανά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Ήδη μιλάνε κι εκεί για άλλους ιούς και την συμμετοχή τής κλιματικής αλλαγής στο παιχνίδι των εμβολιασμών. Στην Πατρίδα μας όμως τελείται πίσω από αυτό το πείραμα και η επιχείρηση μετατροπής των Ελλήνων σε θλιβερή μειοψηφία με την ταυτόχρονη εξαχρείωση των ηθών και την αρπαγή ζωτικού εθνικού μας χώρου στο Αιγαίο.

 

Ενώ λοιπόν ο λαός μας βιώνει στην παρούσα φάση την φτώχεια που προσέφεραν τα δήθεν υγειονομικά μέτρα με τον περιορισμό τής παραγωγικής οικονομίας και την εκρηκτική αύξηση τιμών στις μεταφορές, τις πρώτες ύλες και την ενέργεια, οι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας ενσωματώνονται και λαμβάνουν προνόμια πέραν από κάθε είδους λογική. Στην παρούσα φάση μάλιστα, έχοντας λάβει από τούς ελληνόφωνους νεοταξίτες στέγη, επιδόματα και συμμετοχή σε υγεία και παιδεία, τώρα οι λαθροεισβολείς ενεργούν συγκεντρώσεις μέσα στο Κέντρο των Αθηνών ζητώντας την είσοδο περισσότερων λαθροεποικιστών και κάνοντας εξωτερική πολιτική για λογαριασμό των πατρίδων τους. Σε μια από αυτές τις συγκεντρώσεις οι πολυφυλετικοί εταίροι τού ψευτορωμέϊκου απαίτησαν να ανοίξουν τα σύνορα για να εισρεύσουν στην Γη Μαρτύρων και Ηρώων περισσότεροι αλλοδαποί, κατηγορώντας μάλιστα τη χώρα μας ότι κακομεταχειρίζεται τούς δήθεν πρόσφυγες!

 

Οι ισλαμιστές γυρολόγοι βέβαια δεν είναι μόνοι τους στην επιχείρηση κατάληψης εν καιρώ τάχα μου ειρήνης τής Πατρίδος μας. Δίπλα τους έχουν πάντα τούς αναρχοπράκτορες τού συστήματος και τις πάσης μορφής αριστερές πολιτικές ομάδες. Ολάκερο βέβαια το πολιτικό καθεστώς μαζί με τις διαβόητες ΜΚΟ βρίσκεται στο στρατόπεδο των πρόθυμων συνεργατών τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των εργαλείων του, όπως λειτουργεί το φαινόμενο τής λαθρομετανάστευσης, για την αντικατάσταση ημών των Ελλήνων που υφιστάμεθα σταδιακή πληθυσμιακή μείωση. Στην συγκεκριμένη συγκέντρωση είχαν αναρτηθεί πανό που γράφανε συνθήματα όπως «στοπ στις επαναπροωθήσεις» και «στοπ στις δολοφονίες προσφύγων και μεταναστών». Πρόσφατα όπως λέγεται είχαν χάσει τη ζωή τους 19 «μετανάστες» κοντά στα σύνορα τής Τουρκίας με την Ελλάδα και αμέσως κάποιοι έσπευσαν να κατηγορήσουν την Πατρίδα μας. Η δε Τουρκία συχνά έχει αναφερθεί στις υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις των λαθροεισβολέων, ενώ παράλληλα έχει εκφράσει την υποστήριξή της στους ομόθρησκούς της πεμπτοφαλαγγίτες την ίδια στιγμή που διεκδικεί ελληνικά εδάφη σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο.

 

Σε μια άλλη περίπτωση πακιστανικές κοινότητες λαθρομεταναστών συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και κατόπιν μετέβησαν στην πρεσβεία τής Ινδίας για να υποστηρίξουν την πολιτική τού κράτους τους στην διεκδίκηση τής περιοχής τού Κασμίρ. Μπροστά στην εκδήλωση αυτή ήταν ο γνωστός Ασλάμ και ο Κωνσταντίνου τού ΚΕΕΡΦΑ. Οι λαθροεισβολείς τού τουρκόφιλου Πακιστάν αποκάλεσαν δολοφόνους τούς Ινδούς. Είναι χαρακτηριστικό τής συμπεριφοράς των σύγχρονων κατακτητών τής Πατρίδος μας ότι η Πακιστανική πρεσβεία τραβούσε βίντεο τής λαθροεκδήλωσης και η πακιστανική τηλεόραση την έδειχνε σε απευθείας μετάδοση. Από την άλλη πλευρά η Τουρκία είχε στείλει δύο μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη στα Δωδεκάνησα τα οποία προέβησαν σε 4 υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά μας, ενώ στη συνέχεια προέβησαν σε 60 παραβιάσεις τού Εθνικού Εναερίου Χώρου. Προφανώς οι Τούρκοι κάτι ψάχνουν ή κάτι επιδιώκουν, ενδεχομένως φευ ένα θερμό επεισόδιο ή κατοχύρωση των διεκδικήσεών τους στο Αιγαίο μας.

 

Ο νους μου πάει αμέσως στην πρόσφατη δολοφονία τού Άλκη στη Θεσσαλονίκη στην οποία εμπλέκονται κάποιοι Αλβανοί και κάποιοι αντιφασίστες και λοιποί αναρχοπράκτορες. Όταν η ελληνική κοινωνία αδιαφορεί και προσπερνά εύκολα είτε το φυσικό είτε τον ηθικό χαμό των παιδιών της και τής Πατρίδος της, τότε το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και άπτεται τής βιολογικής υπάρξεως τής Ελληνικής Φυλής. Ο εθελόδουλος ραγιαδισμός εξελίσσεται σε αφανισμό τής Φυλής μας. Και το άμεσα επιβεβλημένο φάρμακο γι’ αυτήν την αληθινή πανδημία είναι η καλλιέργεια τού Εθνικού Οράματος για τον σεβασμό τής αληθινής φύσης τού Ελληνισμού μας και η ανάληψη τής αποστολής του που είναι η χάραξη ενός εθνικού στρατηγικού σκοπού. Κι αυτή ακριβώς η θεραπεία είναι η αναμόρφωση τού Ελληνικού Έθνους, η αναγέννηση τού Ελληνισμού μας με την επιστροφή στις ρίζες του και στις Παραδόσεις του μέσα από την ανάληψη τής Ιερής Αποστολής τώρα που μπήκε ο νεοταξικός εχθρός μέσα στο Κάστρο τής Φυλής μας.

 

Η ώρα τής Ιερής Αποστολής τού Ελληνισμού μας είναι εμπρός μας. Είναι η στιγμή που καλούμαστε να λειτουργήσουμε ως Ζωντανό Ελληνικό Έθνος. Να πούμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να ζήσουμε ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Έλληνες στο Αίμα και τη Συνείδηση. Θέτουμε λοιπόν έναν σαφή εθνικό στρατηγικό σκοπό που έχει ομολογημένο προσδιορισμό και συγκεκριμένα βήματα πραγματοποίησης. Όσοι εχθρεύονται την Πίστη και την Φυλή μας, που πάει να πει όσοι μάς θέλουν είτε νεκρούς είτε μειοψηφία είτε σκλάβους στην Γη των Πατέρων μας, όσοι αρνούνται καν την ύπαρξη τής Ορθοδοξίας και τής Ελληνικής Φυλής, αυτοί είναι ισόβια εχθροί μας και ως σκλαβωτές τής Πατρίδος μας θα αφανιστούν δια παντός. Αυτό σημαίνει ότι πάσα Ελληνική Κοινότητα όπου γης θα ενωθεί μέσα από την επόμενη Λαϊκή και Εθνικιστική Διοίκηση τής Πατρίδος μας με την Μητροπολιτική Ελλάδα μέσα από την απόκτηση ενός κοινοτικού τρόπου ζωής με ενιαία κεντρική διοίκηση και στόχους.

 

Η Ελλάς είναι και θα ξαναγίνει Κράτος Εθνικό, Λαϊκό, Φυλετικό και Ορθόδοξο. Η αναμόρφωση τής Πατρίδος μας είναι το δίχως άλλο υπόθεση Εθνικιστική. Διότι το Έθνος διασφαλίζει την φυλετική του συνέχεια με τα γεννήματά του, με τα παιδιά του που το αγαπούν, το πιστεύουν και ζουν με προσήλωση στις Αξίες, τα Ιδανικά και τούς σκοπούς του. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες. Είναι η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Την Ελληνικότητα την προσδιορίζουν κατά τρόπο απόλυτο και σαφή το Ελληνικό Αίμα, η Ελληνική Γλώσσα, η Ελληνορθόδοξη Πίστη, ο Ελληνικός Πολιτισμός, ομού και αδιαιρέτως. Η Ελληνική Οικογένεια είναι η τροφός τού Έθνους και κάθε πλουτοπαραγωγικός πόρος, κάθε εθνικό εισόδημα που μάς δίδει η γη και η εργασία τού λαού μας επενδύεται στην ενίσχυση τής οικογένειας για την δημιουργία μιας Μεγάλης Ελλάδος με περισσότερους Έλληνες. Διότι η Ελλάς μονάχα ως Μεγάλη Δύναμη μπορεί να επιβιώσει κορυφώνοντας τον πολιτισμό της και αποκρούοντας τούς εχθρούς της. Επομένως το εθνικό εισόδημα διατίθεται στους θεσμούς τού Έθνους. Στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Οικονομία, σε κάθε Τομέα Εθνικής Ανάπτυξης, με πρώτο εξ όλων των θεσμών τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

 

Βασικό δόγμα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας είναι ότι ουδείς Έλλην νοείται σκλάβος κατ’ ουδένα τρόπο και λόγο. Ο Ελληνισμός ως ένα Εθνικό Σώμα αναπτύσσεται και πάλι ως ένα Εθνικό Σώμα απελευθερώνεται. Δεσμά για τον Έλληνα δεν υπάρχουν μήτε οικονομικής μήτε στρατιωτικής φύσης μήτε ξένης κηδεμονίας. Δεν αναγνωρίζουμε μήτε συμφωνίες υποθηκεύσεως τής εθνικής μας κυριαρχίας μήτε εχθρικές παρουσίες σε γη ελληνική. Τα μνημόνια ανήκουν στους προδότες που τα συνάπτουν κι όχι στο Ελληνικό Έθνος. Κι όσες Ελληνικές Πατρίδες είναι προσωρινά σκλαβωμένες δεν είναι χαμένες, αλλά Πατρίδες τις οποίες έχουμε ιερό χρέος να απελευθερώσουμε. Οι δε εκφραστές παλαιών κατοχών και τα μνημεία τους αποδιώχνονται από γης ελληνικής. Μετανάστης είναι αυτός που αγωνίζεται να επιβιώσει σε χώρα που τον καλεί να εργαστεί. Και πρόσφυγας είναι αυτός που απειλείται στην πατρίδα του και ζητάει άσυλο από χώρα για να ζήσει. Ο χαρακτήρας αυτών των προβλημάτων είναι προσωρινός. Οι απρόσκλητοι  λαθροεισβολείς δεν είναι μήτε μετανάστες μήτε πρόσφυγες. Η Ελλάς έχει αδέρφια της που θα καλέσει πίσω στην Πατρίδα και την αγκαλιά της κι αυτοί είναι οι Έλληνες τής Ομογένειας.

 

Ιδού λοιπόν ελληνικός τρόπος ζωής και διαβίωσης. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς. Ιδού εθνικός στρατηγικός σκοπός. Η ανάληψη των ευθυνών κεντρικής διοίκησης και επάνδρωσης της ελληνικής κοινωνίας, η λήψη των αποφάσεων και η υλοποίηση αυτών σε απτές πράξεις από γενναίους και έντιμους Έλληνες αποκλειστικά υπέρ των δικαίων και των συμφερόντων τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η ανάπτυξη Εθνικής Παιδείας που διδάσκει αληθινή ιστορία, γνήσια ελληνική γνώση, ελληνικό πολιτισμό και Ανδρείο Ελληνισμό κι όχι ανήθικους σεξουαλικούς προσανατολισμούς όπως επιθυμούν οι νεοταξίτες στα σημερινά σχολεία μας. Είναι το κτίσιμο ενός νέου Ελληνικού Πολιτισμού. Είναι ο Πανελληνισμός των Κυρίαρχων Ελλήνων στον πρώτο βατήρα τής οικουμένης. Κι αυτή είναι η οδός για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.   

   



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: