ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΩΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 13-2-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ανθρώπινη ζωή και η εθνική ύπαρξη βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο με μαζικές επιθέσεις απάνθρωπης πολιτικής εφαρμογής μέτρων από τις πολιτικές δυνάμεις τού νεοταξισμού που διοικούν την Πατρίδα μας Ελλάδα και τα υπόλοιπα δήθεν ελεύθερα έθνη. Και πρέπει πλέον να γίνει άμεσα κατανοητό και αντιληπτό το γεγονός ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας δεν διαθέτει πολιτικούς αντιπάλους αλλά εχθρούς που απειλούν την Εθνική Ιδέα και τον Ελληνισμό κατά τον ίδιο τρόπο. Από την μια πλευρά τής όχθης βρίσκεται ο Εθνικισμός ως υπερασπιστής τού Έθνους και τής Φυλής των Ελλήνων και από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο κομματισμός τής αστικής δημοκρατίας που προωθεί τις θανατερές επιδράσεις τής παγκοσμιοποίησης στους τομείς τής υγείας και τής οικονομίας.

 

Στο πλαίσιο των ολέθριων δήθεν υγειονομικών και επί τής ουσίας περιοριστικών μέτρων στις κοινωνικές εκδηλώσεις και την αγορά εργασίας που επιβλήθηκαν με αφορμή τον κατασκευασμένο κορονοϊό, η ανάσχεση εργασιακών θέσεων και ο περιορισμός τής παραγωγικής οικονομίας μαζί με την εκτίναξη τού κόστους των μεταφορών, των πηγών ενέργειας και των πρώτων υλών εκτίναξαν τις τιμές των αγαθών στα ύψη. Κι έτσι η Ομοσπονδία των Παραγωγών στις Λαϊκές Αγορές ανακοίνωσε ότι οι Έλληνες Παραγωγοί δεν έχουν τη δυνατότητα πλέον να καλύψουν τα νέα κόστη παραγωγής των διατροφικών προϊόντων που παράγουν αν δεν υποστηριχθούν από το κράτος. Και φυσικά πρόκειται για το ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο τού νεοταξισμού που επέβαλλε τα μέτρα των εντολέων του. Οι Έλληνες Παραγωγοί όμως δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες διότι πολύ απλά η ρευστότητα εξαντλήθηκε στην πρώτη φάση των μέτρων. Κι έτσι από την Άνοιξη οι άνθρωποι τού μόχθου και τής ελληνικής γης είπαν ξεκάθαρα και υπεύθυνα ότι δεν θα μπορούν να παράξουν τα προϊόντα τους με κίνδυνο την έλευση μιας σκληρής επισιτιστικής κρίσης που θα φέρει πείνα. Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που καραδοκούν οι πολυεθνικές εταιρίες με τα εξόχως επικίνδυνα μεταλλαγμένα προϊόντα τους.

 

Παράλληλα στον διαλυμένο τομέα τής υγείας τα χτυπήματα που δέχεται ο λαός μας από την ελληνόφωνη κυβέρνηση εν μέσω τής άθλιας διαχείρισης τού κορονοϊού λαμβάνουν νέα ολέθρια διάσταση. Με πρωτοβουλία τού υπουργείου υγείας και με κοινή υπουργική απόφαση ο ΕΟΠΥΥ σταματάει να καλύπτει το κόστος προμήθειας τού οξυγόνου για τούς ασθενείς που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Το συγκεκριμένο κόστος πρέπει να καλύπτουν πλέον οι ίδιοι οι ασθενείς και στη συνέχεια θα αποφασίζει κατόπιν ενός τετραμήνου η αρμόδια κρατική αρχή εάν και εφόσον θα επιστραφεί στους ασθενείς το ποσό που δαπάνησαν. Κι αυτό μέσα σε μια οικονομική περίοδο που η ανεργία και η φτώχεια έχουν διαλύσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και έχουν κάνει το χρήμα σπάνιο είδος. Την ίδια στιγμή όλως τυχαία τάχα μου ο διαβόητος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μιλάει για έναν νέο δυνητικά πανδημικό ιό που εμφανίστηκε με ένα θύμα στη Μ. Βρετανία και με συμπτώματα πυρετού, πονόλαιμου και πονοκέφαλου με συχνότητα αιμορραγίας από το στόμα, τη μύτη και τον κόλπο. Πρόκειται όπως μάς λένε για έναν ιό τύπου Έμπολα, κάτι που θυμίζει έντονα τις σχετικές διαρροές τού διεθνούς νεοταξικού συστήματος που περιέγραφαν έναν παρόμοιο νέο ιό πριν καν αυτός εμφανιστεί.

 

Η νεοταξική καταιγίδα λοιπόν τής παγκοσμιοποίησης σμίγει στο σύννεφο των καταιγιστικών φονικών επιθέσεων κατά των ελεύθερων εθνών την υγεία, την οικονομία και την διατροφή. Ο λαός γίνεται έρμαιο των νεοταξικών πολυεπίπεδων κρίσεων τις οποίες αφήνεται να αντιμετωπίσει μόνος του δίχως την παραμικρή υποστήριξη από τούς αντίστοιχους κρατικούς μηχανισμούς. Το υποτιθέμενο κράτος δεν συμπαραστέκεται στον πολίτη μήτε στην καταστολή τής ασθένειας μήτε στην καταστροφή τής παραγωγικής οικονομίας μήτε στην καλπάζουσα φτωχοποίηση που από κοινού ανοίγουν τον δρόμο στην χρεοκοπία τού εθνικού κράτους από κάθε άποψη. Τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιριών και των πολυεθνικών εταιριών μεταλλαγμένων τροφίμων βρίσκονται σε άνοδο. Το τραπέζι τής οικογένειας στον τομέα των τροφίμων θα παραδοθεί σε επικίνδυνα προϊόντα. Και εδώ ο νους μου πηγαίνει στις προφητείες των Αγίων Γερόντων τής Ορθοδοξίας μας όπως τού Αγίου Πατρός Κοσμά τού Αιτωλού ότι θα έχουμε στο τραπέζι φαγητά πολλά που δεν θα μπορούμε να αγγίξουμε, ενώ παράλληλα ήδη οι κυβερνήσεις των αστικών δημοκρατικών κομμάτων αποδεικνύονται υπάλληλοι τής παγκοσμιοποίησης κι έτσι το ψευτορωμέϊκο αφήνει επίτηδες ακυβέρνητο το λαό μας.

 

Λοιπόν, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με γενναιότητα, ευθυκρισία και αίσθημα ιερού εθνικού χρέους. Το κράτος τού νεοταξικού κομματισμού και η παγκοσμιοποίηση είναι ένας ενιαίος και κοινός εχθρός τού Ελληνισμού μας και κάθε δήθεν ελεύθερου έθνους. Η Νίκη τού Λαϊκού Εθνικισμού μας ισοδυναμεί με την Νίκη και τη Ζωή τού Ελληνισμού. Στην Πατρίδα μας καλούμαστε να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα που θα αποδειχθεί καθοριστικό για την απόκτηση ενός αγαθού που σήμερα πρέπει να κατανοήσουμε και να ομολογήσουμε ότι δεν το έχουμε και οφείλουμε άμεσα να το αποκτήσουμε. Κι αυτό το αγαθό είναι η Ελευθερία μας την οποία οι αντίχριστοι και αντεθνικοί ολετήρες μάς αφαίρεσαν με υψηλό κόστος ζωής αφού θέλουν μια Ελλάδα με τούς Έλληνες εξαθλιωμένη μειονότητα, μια Ελλάδα ουσιαστικά δίχως Έλληνες. Αν προσθέσουμε στον υγειονομικό και οικονομικό αφανισμό μας την πρόσφατη συμφωνία στο Πακιστάν για τον ερχομό των λαθροεισβολέων ως νομίμων μεταναστών προστιθέμενων στους ήδη παρανόμως ενσωματωμένους λαθρομετανάστες, τότε το συμπέρασμα είναι σαφές και ολοκληρωμένο. Η Πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε ένα πειραματικό πεδίο για την μετατροπή των εθνικών κρατών σε μια παγκόσμια κοινότητα χωρίς εθνική και θρησκευτική ταυτότητα.

 

Η αντιπαράθεση στο πολιτικό επίπεδο διεξάγεται ανάμεσα στις Εθνικές Δυνάμεις και τούς Διεθνιστές Νεοταξίτες. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας εκφράζει την Φωνή τού Έθνους, τη Φωνή τού Ενωμένου Ελληνισμού που καλείται για μια ακόμη φορά να εκπορθήσει από το Κάστρο και τα τείχη του τούς σύγχρονους βαρβάρους τής προδοσίας και τής υπερεθνικής ξενοκρατίας μέσα από την  χειρότερη πανδημία που λέγεται σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Από την άλλη πλευρά έχουν στοιχηθεί εναντίον τού Εθνικισμού και τού Ενωμένου Ελληνισμού μας όλα τα κόμματα τού ψευτορωμέϊκου που επικαλούνται έναν ψεύτικο πατριωτισμό αφού τις μεθοδεύσεις τής παγκοσμιοποίησης τις νομοθετούν και τις εφαρμόζουν από κοινού μέσα από την ψευδή αντιπαράθεση δήθεν κομματικών διαφωνιών. Ο Εθνικιστικός Αγών τού Ελληνισμού είναι κυριολεκτικά εναντίον όλων.

 

Ελληνισμός και Παγκοσμιοποίηση δίνουν αγώνα επιβίωσης για έναν και μόνο Ζωντανό Νικητή. Η Ελληνική Ιδέα έχει μονάχα ένα όνομα: Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός. Είναι η οδός διέλευσης για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας. Η Υγεία και η Οικονομία, οι Θεσμοί τού Κράτους στο σύνολό τους θα υπηρετήσουν το Έθνος οπωσδήποτε. Οι αποφάσεις λαμβάνονται μονάχα από τούς Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και την Συνείδηση. Και η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά σ’ αυτούς τούς Πιστούς Έλληνες. Η Νίκη τού Εθνικισμού μας κατά τού Νεοταξισμού είναι ζωτική και βέβαιη.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: