ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .

ΑΘΗΝΑ 4-10-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψυχροπολεμικό κλίμα απλώνεται πάνω από την υφήλιο. Τα στρατόπεδα τής Ρωσίας και τής Δύσης αντιπαρατίθενται στο πεδίο τής γεωπολιτικής σύγκρουσης. Και οι παγκοσμιοποιητές επιδίδονται στην επιβολή τής παγκόσμιας τυραννίας περιστέλλοντας το δικαίωμα τής εθνικής κυριαρχίας στα δήθεν ελεύθερα κράτη.

 

Η Ρωσία υπερασπίζεται το δικαίωμα τής αυτοδιάθεσης των γηγενών Ρώσων τής ανατολικής Ουκρανίας που πάντοτε διέμεναν εκεί στα πλαίσια τής Αυτοκρατορικής Ρωσίας. Μετά λοιπόν από την διενέργεια τοπικών δημοψηφισμάτων, ο πρόεδρος Πούτιν αναγνώρισε την προσάρτηση τής Ζαπορίσγια, τής Χερσώνας, τού Λουχάνσκ και τού Ντονέτσκ στην Ρωσία. Ταυτόχρονα ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε τη Δύση ότι είναι αποικιοκράτες κι όχι δημοκράτες και ότι οι δυτικοί είχαν βομβαρδίσει τη Γερμανία στον προηγούμενο παγκόσμιο πόλεμο ενώ οι Γερμανοί είχαν ήδη ηττηθεί. Οι Αμερικανοί προχώρησαν στην προώθηση ψηφίσματος στο Συμβούλιο Ασφαλείας τού ΟΗΕ προκειμένου να απαγορεύσουν την ενσωμάτωση των Ρώσων τής Ουκρανίας στη Ρωσία αλλά το ψήφισμα αυτό απορρίφθηκε.

 

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μόλις η Πατριωτική και Εθνικιστική Ελλάς μας αποφασίσει να στηρίξει ένα δημοψήφισμα των Ελλήνων και την ενσωμάτωση τής Βορείου Ηπείρου και τού συνόλου των προσωρινά αλύτρωτων πατρίδων μας ίσαμε τον Πόντο στην Ελλάδα, οι ψευτοσύμμαχοι τού πολιτικού ψευτορωμέϊκου θα κατηγορήσουν κι εμάς ως εισβολείς. Κι ας υπάρχει παρανόμως ανεφάρμοστο το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας για την κατά αρχήν Αυτονομία τής Βορείου Ηπείρου. Διότι πλέον μόνον η Ελλάς στερείται αλύτρωτες πατρίδες και η Σερβία στην περίπτωση τού Κοσσυφοπεδίου. Κι αυτό διότι ο σεβασμός ενός Έθνους κατακτιέται όταν το ίδιο το Έθνος διεκδικεί σθεναρά τα εθνικά του δίκαια.

 

Η Αγία, Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς έως σήμερα ζει αιχμάλωτη από προσκυνημένους ελληνόφωνους πολιτικούς που διαχρονικά συνομιλούν και έχουν συμμάχους τούς Τούρκους που είναι φίλοι όλων των δήθεν συμμάχων μας, γνωστών αντιμαχόμενων μεγάλων δυνάμεων. Οι δε Τούρκοι έχοντας καταλάβει Πόντο και Ιωνία, εξακολουθούν με χάρτες και δηλώσεις να διεκδικούν ελληνικά εδάφη σε Θράκη, ανατολικό Αιγαίο και την λεηλατημένη Κύπρο μας.

 

Τα παρεπόμενα τής γεωπολιτικής σύγκρουσης προ τής προκλήσεως ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Δύσης έχουν συνέχεια στο επίπεδο τής οικονομικής πίεσης που βιώνουν έντονα τα δήθεν ελεύθερα έθνη και φυσικά και η Ελλάς μας. Σημειώνεται λοιπόν άνοδος τής τιμής τού πετρελαίου κίνησης που γίνεται ακριβότερο από τη βενζίνη όταν όλες οι μεταφορές αγαθών γίνονται από πετρελαιοφόρα οχήματα και το κόστος τής αγοράς και τής ζωής ανεβαίνει στο κόκκινο. Την ίδια στιγμή η ανεργία των Ελλήνων που υπόκεινται στην λαθραία αντικατάσταση πληθυσμών ανεβαίνει κατακόρυφα και τα αληθινά ποσοστά της τηρούνται σε άγνωστα επίπεδα.

 

Από την άλλη πλευρά οι αρμόδιες αρχές τής νεοταξικά κατεχόμενης Ελλάδος μας ετοιμάζονται να θέσουν δελτίο στο ηλεκτρικό ρεύμα με πρόσχημα την εξοικονόμηση ενέργειας όταν ο ελληνικός λιγνίτης παραμένει στο περιθώριο. Αλλά το ψευτορωμέϊκο αδυνατεί να υπερασπιστεί την ανθρώπινη ζωή από τα πειραματικά εμβόλια τού γνωστού κορονοϊού. Οι παγκοσμιοποιητές σιωνιστές επιδιώκουν την επιβολή τής παγκόσμιας τυραννικής διακυβέρνησης για τον απόλυτο έλεγχο τής ανθρωπότητας με την πλήρη κατάργηση τής εθνικότητας και τής ιδιωτικότητας σε όλα τα επίπεδα. Θέλουν την κατάργηση των Εθνών και την ανάληψη τού κοινωνικού ελέγχου των λαών σε εκπαιδευτικό, εργασιακό και κάθε είδους επίπεδο από παγκόσμια νεοταξικά όργανα με τον αντίχριστο ψηφιακό έλεγχο των λαών.

 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε να παραμείνουμε Ζωντανό Έθνος με την απόλυτη κυριαρχία των εθνικών μας αποφάσεων και την πλήρη ελευθερία τού ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός, όπως και κάθε ελεύθερος λαός, είναι ο μόνος νόμιμος εκφραστής και ιδιοκτήτης τής Πατρίδος του. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας είναι Κράτος Ορθόδοξο και Εθνικό. Ο Εθνικισμός μας και ο Πιστός Ελληνισμός μας είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τον γεωφυσικό και γεωπολιτικό μας παράγοντα ώστε να εξασφαλίσουμε την παραγωγική μας επάρκεια και την εθνική μας ασφάλεια με την αποφασιστική συνδρομή τού Εθνικού Στρατού μας. Και ο Ελληνισμός μας αυξάνεται και προχωρεί εμπρός μηδέποτε συρρικνούμενος. Διότι είμαστε Έθνος αυτοκρατορικό και όχι υποτελές, η δε Χρυσή Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας θα διαλύσει το νεοταξικό σκοτάδι κατά την Θεία Νομοτέλεια και την Εθνική Δικαιοσύνη.  

    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: