ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 7-10-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Εξουσιαστές, νομοθέτες και καθοδηγητές τής νεοταξικής τυραννίας βάλθηκαν να διαστρέψουν τα ήθη και την φυσιογνωμία των Εθνών. Να αμφισβητήσουν την πίστη, να διαλύσουν τα έθνη, να σκορπίσουν στον άνεμο Φυλή, Οικογένεια και Πολιτισμό. Κι αυτός είναι ο λόγος που στοχοποίησαν τούς τοποτηρητές τής Θείας Νομοτέλειας και τής Εθνικής Δικαιοσύνης, τον Αληθινό Εθνικισμό και τον Φυσικό Ελληνισμό στην Ιερή Ελλάδα μας.

 

Ο Αληθινός Εθνικιστής σπουδάζει και βιώνει τον Ελληνισμό στην ιστορία και την ζώσα κοινωνία μέσα σε μια στιγμή ταυτόχρονα. Αγαπά με πάθος την Ελληνική Φυλή, ανατρέφει με αυτήν την παθιασμένη φλόγα τα παιδιά του, χτίζει ολότελα δικό του Ελληνικό Πολιτισμό, μάχεται για Θεό και Ελλάδα με λεύτερα Προσκυνήματα, Εστίες και Κάστρα, δίδει ακέραιη την Πατρίδα στα παιδιά του για να την κάνουν καλύτερη και μεγαλύτερη. Ο Αληθινός Εθνικιστής τηρεί οπωσδήποτε τον Ελληνισμό Μαχόμενο και Ενωμένο κάτω από τα λάβαρα τής Φυλής και τον Αξιακό μας Κώδικα. Ο Αληθινός Εθνικισμός ταυτίζεται με τον Φυσικό Ελληνισμό και ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

 

Στις ημέρες τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας η τυραννία έγινε εξουσία, η προδοσία νόμος και η σκλαβιά απειλή για τη ζωή τού Έθνους με την ανοχή ενός αιφνιδιασμένου και παραπλανημένου λαού. Οι δημοκράτες και διεθνιστές ελληνόφωνοι πολιτικοί, αρνητές τής μοναδικότητας αλλά και τής ίδιας τής ύπαρξης τής Ελληνικής Φυλής, ανοίγουν τις πύλες τής Πατρίδος, οδηγούν τούς εχθρούς μας στην ίδια μας την Άλωση, φέρνουν φτώχεια και πείνα. Όλα αυτά την στιγμή που οι σιωνιστές εντολείς οδηγούν με τούς δημοκράτες πολιτικούς όλα τα έθνη με βεβαιότητα στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

 

Στην Πατρίδα μας, στο κυβερνητικό στρατόπεδο Καραμανλής και Σαμαράς προχωρούν στον σχηματισμό μιας δήθεν πατριωτικής δεξιάς ενάντια στον Μητσοτάκη. Είναι οι ίδιοι που θέλουν από κοινού, δήθεν καλοί και κακοί, την διατήρηση τής διάσπασης τού Εθνικιστικού μας Κινήματος. Και σκοπός όλων αυτών των μεθοδεύσεων είναι ο διχασμός τού Ελληνισμού πριν τον αφανισμό. Την ίδια στιγμή η Τουρκία προχώρησε στην συμφωνία μίσθωσης τής λιβυκής ΑΟΖ με την επίσημη λιβυκή κυβέρνηση έχοντας στην κατοχή της στρατιωτικό λιμάνι και αεροδρόμιο σε λιβυκό έδαφος με την πλήρη σιωπή τού ψευτορωμέϊκου. Οι Τούρκοι μάς κυκλώνουν και αμφισβητούν τα εθνικά χωρικά μας ύδατα και εδάφη. Ήδη στην Αλβανία διαθέτουν αντίστοιχο λιμένα στον κατεχόμενο Αυλώνα τής Βορείου Ηπείρου μας.

 

Στην Πατρίδα μας μετά τον σχεδιασμό εφαρμογής δελτίου στο ηλεκτρικό ρεύμα, ακολουθεί αντίστοιχος σχεδιασμός για το φυσικό αέριο. Το δε κόστος τού ηλεκτρικού ρεύματος σε σχέση με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη είναι τεράστιο. Παράλληλα ενισχύονται οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την ισοπεδωτική επιβολή κραχ στα τραπεζικά συστήματα, την ενέργεια και την επικοινωνία. Ο πρέσβης τής Ρωσίας στις ΗΠΑ προειδοποιεί για την έκρηξη γενικού πολέμου Ρωσίας και Δύσης αν συνεχιστεί η αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Χώρες όπως η Βουλγαρία και προσωπικότητες τής Δύσης όπως ο Έλον Μασκ ζητούν διαδικασίες ειρήνευσης. Ο σιωνιστικός νεοταξικός παράγοντας έχει λάβει τις οδυνηρές αποφάσεις του και τα κρατικά προτεκτοράτα ακολουθούν τις εντολές του. Φτωχοποίηση, παγκόσμια πτώχευση, επικοινωνιακή συσκότιση, παγκόσμιος πόλεμος και υποταγή στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.  

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ σε καλεί σε εθνική επαγρύπνηση, λαϊκή συσπείρωση, ανάληψη των τυχών τού Έθνους και πλήρη απόσταση από τα άθλια σχέδια των παγκοσμιοποιητών τυράννων. Οι Δυνάμεις τού Έθνους να αναλάβουμε την διακυβέρνηση τής Ελλάδος με συναγωνιστή εσένα Πιστέ Ελληνικέ Λαέ. Ο Εθνικός Στρατός θα σταθεί Φρουρός τής κοινωνικής ομαλότητας και τής εθνικής ασφάλειας δίχως ανάμειξη στον γενικό πόλεμο. Η διατήρηση τής εδαφικής μας ακεραιότητας και η πλήρης απελευθέρωση ελληνικών ψυχών και εδαφών είναι το Ιερό Χρέος που θα φέρει εις πέρας ο Ελληνικός Στρατός. Οι γεωφυσικοί μας πόροι θα αξιοποιηθούν στο έπακρο για την ενεργειακή και παραγωγική μας επάρκεια. Όλοι μαζί κάτω από τα λάβαρα Χριστού, Ελλάδος και Ελληνικού Εθνικισμού θα αναβιώσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας βγαίνοντας από τα σκοτάδια τής νεοταξικής καταχνιάς στην ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: