ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 21-10-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το αίσθημα τής Ασφάλειας τού λαού και η Εθνική Ανεξαρτησία έχουν υποθηκευτεί στα χέρια των εμπόρων των Εθνών και τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Είναι οι παγκοσμιοποιητές εντολείς που υποστηρίζουν τούς πολιτικούς τής αστικής δημοκρατίας τούς οποίους νομιμοποιεί ο λαός εν αγνοία του με την ψήφο του. Το μέσο ελέγχου τού λαού στα δήθεν ελεύθερα έθνη είναι ο φόβος που εκτοξεύεται σε όλους τούς τομείς τής κοινωνικής ζωής.

 

Στην οικονομία έχουμε την διάλυση τής παραγωγικής δραστηριότητας και την υποθήκευση των εθνικών πλουτοπαραγωγικών πόρων στα χέρια των σιωνιστών τοκογλύφων για την αποπληρωμή ενός στημένου ιδιωτικού χρέους σε πολιτικό επίπεδο ως δήθεν εθνικό. Οι εθνικές επιλογές κάθαρσης τής οικονομίας αποκλείονται από την εμμονή στο ευρώ ως νόμισμα συναλλαγών το οποίο εκδίδουν και ελέγχουν οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές τοκογλύφοι. Κι όταν υπάρχει ένα νόμισμα κοινό μέσα σε μια δήθεν ευρωπαϊκή ένωση που την θέλουν ομοσπονδιακό κράτος με Πολιτείες τα πρώην εθνικά κράτη, οι συναλλαγές γίνονται με την ακρίβεια τού κόστους που επιβάλλουν οι νεοταξίτες και οι δημοκράτες πολιτικοί τους. Ο εθνικός παραγωγικός τομέας αποκλείεται, οι πολυεθνικές εισβάλουν, τα μνημόνια και μετέπειτα δήθεν υγειονομικά μέτρα φέρνουν ανεργία και ακρίβεια και ο λαός συρρικνώνεται.   Η μαζική λαθρομετανάστευση εξελίσσεται παράλληλα σε μια ξεκάθαρη αντικατάσταση τού εθνικού πληθυσμού που έχει αφεθεί από τούς πολιτικούς στον αφανισμό τής υπογεννητικότητας.

 

Το νέο βιολογικό όπλο που έχει προστεθεί στα έσχατα χρόνια τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης είναι η παγκόσμια έρευνα και η δήθεν τυχαία διασπορά ιών για την τεχνητή πρόκληση πανδημιών. Είναι η κατασκευή γνωστών ιών και η σκόπιμη εξάπλωση όταν η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έχει αφεθεί με πολιτική δημοκρατική σκοπιμότητα των διεθνιστών πολιτικών διαλυμένη στα χέρια των ίδιων παγκοσμιοποιητών τυράννων. Την ίδια στιγμή η στρατιωτική σύγκρουση στο ουκρανικό πεδίο και η ψυχροπολεμική αντιπαράθεση Δύσης και Ρωσίας με το κλείδωμα των ενεργειακών πόρων και των αγαθών ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα εξαντλούν τα αποθέματα διεθνώς οδηγώντας σε παγκόσμια πτώχευση. Ακόμη και στις ΗΠΑ τούτες τις στιγμές γίνεται όπως μαθαίνουμε χρήση των τελευταίων πετρελαϊκών αποθεμάτων.

 

Κατά τα άλλα κάποιοι δήθεν πατριώτες επιμένουν ότι πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ, στην ψευτοευρωπαϊκή Ένωση και τις λοιπές δήθεν διεθνείς συμμαχίες. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα εξαχρειωμένο κατοχικό καθεστώς, μια νεοταξική συμμορία στην οποία ντόπιοι και αλλοδαποί βιαστές ασελγούν σε ελληνόπουλα. Στα δε εθνικά μας ζητήματα οι Τούρκοι εξοπλίζονται με πυραύλους και μάς απειλούν. Όλα όσα ζούμε αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα τού ζοφερού σχεδίου για την επιβολή τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης σε μια ασύνορη ανθρωπότητα με την πτώση των Εθνών και τού Χριστιανισμού.

 

Ο εχθρός Θεού και Ανθρώπου θα αντιμετωπιστεί από τον Αιώνιο Πρόμαχο τής Θείας Νομοτέλειας και Εθνικής Δικαιοσύνης Ελληνισμό με τον Εθνικισμό μας. Ο Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας δεν είναι κομματική αντίληψη. Είναι η Φωνή τού Ελληνικού Έθνους. Η απάντησή μας στο διασπαστικό και ανθελληνικό καθεστώς είναι η σύμπτυξη ενός πολιτεύματος Λαϊκής Εθνοκρατίας, το αυτεξούσιο τού Έθνους, τού Ενωμένου Ελληνισμού που πιστεύει στις δομικές αξίες τής Φυλής μας. Ο ελληνικός λαός ως συμπαγές Έθνος θα πάρει τις αποφάσεις και τις εξουσίες τής Πατρίδος στα χέρια του.

 

Οι Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση θα διασφαλίσουμε την εθνική μας αυθυπαρξία, ανάπτυξη και ισχύ με γνώμονα τις Αξίες μας και τα εφόδια τής Γης μας. Πίστη σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό. Η Εθνική Εργασία και η Στρατιωτική Ισχύς εξασφαλίζουν Εθνική Οικονομία και Μεγάλη Ελλάδα. Εθνική Οικονομία σημαίνει ελληνικά χέρια και εθνικό νόμισμα. Σκλαβωμένος Έλληνας δεν νοείται ουδείς και σε ουδεμία περίπτωση. Τις συμμαχίες της η Εθνικιστική Ελλάς μας τις σχηματίζει με γνώμονα τα εθνικά της δίκαια και συμφέροντα. Η δε Ευρώπη που πιστεύουμε είναι η Ευρώπη των Εθνών.

 

Στην Ιερή Ελλάδα μας διεθνιστές, λαθρογυρολόγοι και σιωνιστές δεν έχουν καμία θέση. Οι θεσμοί και φυσικά και η επιστήμη υπηρετούν τον Άνθρωπο και την διασφάλιση τής ζωής των παιδιών κάθε αληθινά ελεύθερου Έθνους. Η Ελλάς ενώνει όλους τούς Αληθινούς Έλληνες. Κανένας διαχωρισμός τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας δεν χωρά ανάμεσά μας. Ένας Θεός, ένα Ελληνικό Έθνος, μια Ελληνική Φυλή, ένας Ανίκητος και Ενωμένος Πιστός Ελληνισμός. Εθνικισμός παντού. Ότι όποιος αγαπά το Έθνος του, αυτός σέβεται και αγαπά τον Άνθρωπο. Έρχεται η Χρυσή Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας σε μια ελεύθερη ανθρωπότητα.    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: