ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

ΑΘΗΝΑ 1-11-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η αγάπη στο Έθνος και τον Άνθρωπο είναι έννοιες ιερές και ταυτόσημες για τον Ελληνισμό και για κάθε συνειδητοποιημένη ανθρώπινη ύπαρξη. Κανένας δεν γίνεται να σέβεται την ανθρώπινη ζωή αν δεν αγαπάει τα παιδιά τού Έθνους στο οποίο ανήκει. Η έννοια τού Ανθρωπισμού ταυτίζεται με τον Εθνικισμό διότι ο Εθνικισμός είναι η αγάπη και η προσήλωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες τού Έθνους και όχι το μίσος όπως μάς κατηγορούν οι πάσης κομματικής απόκλισης διεθνιστές. Και οι συκοφάντες ημών των Εθνικιστών είναι οι διεθνιστές έμποροι των εθνών και των ανθρωπίνων αναγκών που απορρίπτουν τα εθνικά σύνορα και την ίδια την έννοια τού έθνους αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο ως φτηνή εργατική αξία και την λαθρομετανάστευση ως διαδικασία αντικατάστασης πληθυσμών.

 

Στην Πατρίδα μας έχουμε ζήσει με ιδιαίτερα έντονο τρόπο την προσβολή στην ανθρώπινη ζωή με την κατά συνθήκη αποδοχή τού χαρακτηρισμού τής πολιτικής δολοφονίας ή την απόρριψη αυτού όταν υπάρξει δολοφονία Εθνικιστών. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής έχουμε εντάξει στη συλλογική μας μνήμη και μέσα στις καρδιές μας από την 1η Νοεμβρίου 2013 τις ψυχές δύο νεαρών Ηρώων τής Εθνικής Ιδέας που έχασαν τη ζωή τους από τρομοκράτες τού αριστερού παρακράτους έξω από την τοπική οργάνωση τού Κινήματος στο Νέο Ηράκλειο.

 

Κι όλα ξεκίνησαν όπως γνωρίζουν οι πάντες από τη δολοφονία τού Φύσσα στην Νίκαια. Μια δολοφονία που απέκτησε πολιτικά αντί κοινά ποινικά κριτήρια κατόπιν διεθνών και ντόπιων πολιτικών νεοταξικών παρεμβάσεων. Μια ξεκάθαρη διαφωνία σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ θύτη και θύματος. Σκοπός των εχθρών Ελληνισμού και Εθνικισμού είναι η εξόντωση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ως δήθεν εγκληματική οργάνωση. Και στη συνέχεια ακολούθησε η επιχείρηση τρομοκράτησης ημών των Ελλήνων Εθνικιστών και τού ελληνικού λαού εν συνόλω με την όντως πολιτική, απάνθρωπη και κτηνώδη δολοφονία τού Γιώργου Φουντούλη και τού Μανώλη Καπελώνη. Ένας ακόμη συναγωνιστής, ο Αλέξανδρος Γέροντας νοσηλεύτηκε και επέζησε. Οι τρομοκράτες δεν δίστασαν να αφαιρέσουν την ζωή δύο νέων Ελλήνων ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη νεοταξική υπηρεσία.

 

Η ζωή τού κάθε ανθρώπου είναι ιερή και απαραβίαστη. Δεν υπάρχει καμία απολύτως εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Το δικαίωμα αυτό το έχουν όλοι οι άνθρωποι από όπου κι αν προέρχονται και ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Αυτή είναι η άποψη ημών των Ελλήνων Εθνικιστών σύμφωνα με τούς κανόνες τής ηθικής και τής λογικής. Όποιος πιστεύει σε Θεό, Πατρίδα, Έθνος και Φυλή πιστεύει και στον Άνθρωπο. Οι νεοταξίτες και το ψευτορωμέϊκο έχουν αντίθετη άποψη διότι επιθυμούν την ποινικοποίηση τού αρχέγονου Ελληνικού Εθνικισμού και τής Χρυσής Αυγής.

 

Ξεχνούν όμως όλοι αυτοί οι εχθροί τής Εθνικής Νομοτέλειας τις όντως πολιτικές δολοφονίες μεταξύ κομματικών στελεχών που έχουν συμβεί από το απώτατο παρελθόν μέχρι τις πρόσφατες αναμείξεις κομματικών στελεχών σε κυκλώματα βιαστών και τοκογλύφων, πάντα μέσα στα πλαίσια τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου. Πολιτικά και κοινωνικά εγκλήματα δημοκρατών που θέλουν τον αφανισμό ενός ολόκληρου λαού και των οποίων τα πολιτικά τους κόμματα που έχουν κυβερνήσει την Ιερή Ελλάδα μας ουδέποτε εδιώχθησαν.

 

Το αίμα των Ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των Σοφών και από τις προσευχές των Πιστών. Έτσι είπε ο Φρειδερίκος Νίτσε και οπωσδήποτε είχε απόλυτο δίκιο. Είχε μελετήσει και είχε ερμηνεύσει πολύ σωστά την ελληνική φιλοσοφία και σκέψη. Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης αγάπησαν με πάθος την Ελληνική Ιδέα τού Έθνους και τον Ελληνισμό. Λάτρεψαν το Ελληνικό Αίμα, την Ελληνική Φυλή που μάς ανέστησε και την Γη των Πατέρων μας που μάς ανάθρεψε. Πίστεψαν με πλήρη συνείδηση τον Ελληνικό Πολιτισμό που έδωσε ελληνικό αίμα και χαρακτήρα στην Ιερή Ελλάδα μας και την ανθρωπότητα. Αυτή η αγάπη, αυτός ο πόθος, αυτή η ανιδιοτελής συνεισφορά στη διάδοση τού ελληνικού πνεύματος και τη διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής συνιστούν από κοινού τον Αυθεντικό Ελληνικό Εθνικισμό κι όχι οι κακοδοξίες και τα ψέματα των υπηρετών τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Κι αυτή την αγάπη στην Ελληνική Ιδέα υπηρέτησαν ο Γιώργος και ο Μάνος όπως όλοι εμείς οι Πιστοί Έλληνες Εθνικιστές.

 

Ο Έλλην είναι Πιστός στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Οικογένεια. Ο Έλλην είναι ο ιδρυτής τής Εθνικής Ιδέας. Ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός είναι η Φωνή και η Συνείδηση τού Αληθινού Ελληνισμού. Ο Έλλην γεννήθηκε Ανθρωπιστής και Εθνικιστής. Και ο Έλλην φροντίζει οπωσδήποτε την Εθνική Ισχύ, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Πνευματική Ακμή και την Εθνοφυλετική Αλληλεγγύη τού Ελληνισμού όπως οφείλει να πράττει κάθε αληθινά ελεύθερο Έθνος.

 

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δώσανε ολάκερη την ανθρώπινη τους υπόσταση και το τίμιο αίμα τους υπηρετώντας όπως άπαντες εμείς οι Αληθινοί Εθνικιστές τον Ελληνισμό, τον Ελληνικό Εθνικισμό, τον Έλληνα Άνθρωπο. Διότι ο Εθνικισμός είναι Αγάπη και όχι μίσος που διακατέχει τούς δολοφόνους των παιδιών τής Χρυσής Αυγής. Η μνήμη ημών των Εθνικιστών και τού Αρχηγού τής Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου είναι ζωντανή και παρούσα κάθε χρόνο στον Φόρο Τιμής για τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη και ο όρκος που δίνουμε είναι η Νίκη τής Εθνικής Ιδέας και τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.   

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: