ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ .

 

ΑΘΗΝΑ 14-10-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα τής έκρηξης τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου και ο παραλογισμός στην ανθρωπότητα έχει εξαλείψει το σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή ακόμη και των ανυπεράσπιστων παιδιών. Η δε παροχή τής ενέργειας και των στοιχειωδών αγαθών διαβίωσης των λαών έχει μετατραπεί σε σύγχρονο όπλο πίεσης και υποταγής.

 

Η υπόθεση τής σεξουαλικής εκμετάλλευσης τής δωδεκάχρονης που μάθαμε τις τελευταίες ημέρες με την κύρια ευθύνη ενός στελέχους τού κυβερνώντος κόμματος και κάμποσων ακόμη πρώην εκλεκτών τής κοινωνίας έχει αφήσει άναυδο τον λαό μας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ζήσει πολλά δεινά και έχουμε δει την αιχμαλωσία τής κοινωνίας στα χέρια ανερμάτιστων φιλόδοξων που έχουν παραδώσει την Πατρίδα μας στους δυνάστες τής παγκόσμιας νεοταξικής τυραννίας αντί αδράς αμοιβής και δοτής εξουσίας. Όμως αυτό που πάντα χαρακτήριζε την ελληνική κοινωνία ακόμη και στις πλέον δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ακόμη και στους καιρούς κατοχής και σκλαβιάς, ήταν η οικογενειακή θαλπωρή και η αγάπη για τα παιδιά για τα οποία ο Έλληνας και η Ελληνίδα δίδουν στην κυριολεξία τα πάντα, την ίδια τους τη ζωή για να τα δουν ευτυχισμένα.

 

Η σωστή αγωγή και η προστασία των παιδιών μας, η φροντίδα για να πετύχουν τα όνειρά τους και να φτιάξουν την δική τους όμορφη οικογένεια είναι ο πιο όμορφος πόθος τής καρδιάς μας και η διαιώνιση τής ζωής και τής Φυλής μας. Κι όμως στις μέρες μας αντικρίζουμε με οργή και λύπη την εμβάθυνση τής παρακμής των ηθών να απειλεί την ίδια μας την ύπαρξη ως Έθνος και να εξηγεί τον χαρακτήρα μιας πολιτείας που συντηρεί την ανηθικότητα σε μια κοινωνία που ανέχεται την φτωχοποίηση, την εθνολογική αλλοίωση και την νεοταξική τυραννία με την αντιπαροχή επιδομάτων.

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή οι πόροι τής ενέργειας γίνονται όπλα που στοχεύουν την θαλπωρή τού σπιτιού και την ελευθερία των λαών. Οι στρατιωτικές κινήσεις δολιοφθοράς πλήττουν τον έναν ενεργειακό αγωγό μετά τον άλλο κρυφά, με τα στρατόπεδα τής Δύσης και τής Ρωσίας να κατηγορούν το ένα το άλλο. Στην Πατρίδα μας Ελλάδα το ψευτορωμέϊκο ανέχεται την Τουρκία να μάς απειλεί όχι μόνο με στρατιωτική επίθεση αλλά και με την διακοπή φυσικού αερίου που λαμβάνουμε από τον αγωγό που βρίσκεται στα σκλαβωμένα και αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα. Αλλά οι προσκυνημένοι ελληνόφωνοι πολιτικοί υπόσχονται πάλι ψίχουλα στον λαό μας με την εφαρμογή ειδικών τάχα μου τιμών, τής λεγόμενης διατίμησης για τούς φτωχούς Έλληνες. Είναι το ίδιο κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας που συναγελάζεται με τούς σιωνιστές παγκοσμιοποιητές ομόσταυλους εντολείς του. Και τις τελευταίες μέρες οι χημικοί αεροψεκασμοί νοθεύουν επικίνδυνα περιβάλλον και τροφική αλυσίδα.

 

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες διαβίωσης αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, με ψυχολογία πικρή και υπευθυνότητα τεταμένη, σκέφτομαι τι πραγματικά είναι η Νίκη για έναν λαό που θέλει πραγματικά να ζήσει. Λοιπόν, η οδός για την Αληθινή Νίκη είναι το άθροισμα τής Πίστης, τής Ελευθερίας  και τού Ήθους. Είναι η Πίστη στο Θεό, την Πατρίδα και την Οικογένεια που γεννά τον σεβασμό και την αγάπη στον Δημιουργό και τον Άνθρωπο. Είναι ο ίδιος σεβασμός και η ίδια αγάπη που περνάνε στην Φυλή και τα παιδιά μας που μάς οδηγούν στον σχηματισμό τής οικογένειας και την γέννηση των παιδιών μας ως πόθο τής καρδιάς μας και διαιώνιση τής Φυλής μας ταυτόχρονα. Είναι η προστασία τής οικογένειας από τούς εχθρούς τής ανθρώπινης ζωής και η έμπρακτη εκδήλωση τής αγάπης στο Έθνος και την Πατρίδα.

 

Το Έθνος είναι τα παιδιά μας αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ και η Πατρίδα είναι το κάστρο, το σπίτι μας, ο ναός, το εργαστήρι που ανήκει στην ελληνική ψυχή και κληροδοτείται απόλυτα και ολοκληρωτικά στην εθνική και φυλετική της συνέχεια. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εκτιμήσει την ανθρώπινη ζωή είναι αυτός που αγαπά το Έθνος του. Νίκη λοιπόν για το Ελληνικό Έθνος που θέλει όντως να ζήσει είναι να στηριχθεί απόλυτα και ολοκληρωτικά σε κείνους τούς Αληθινούς Έλληνες. Και οι Αληθινοί Έλληνες είναι Πιστοί στο Θεό και τον Ελληνισμό, Μαχητές τής Ελευθερίας και εκφραστές Ήθους και Αγάπης στα γεννήματα τής Ελληνικής Φυλής. Αυτοί οι Αληθινοί Έλληνες είναι οπωσδήποτε Εθνικιστές που φέρνουν Χρυσή στον ορίζοντα την Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.     

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: