ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 11-10-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η τρομακτική άνοδος τού κόστους τής ζωής και ο ανεξέλεγκτος εξοπλισμός στο πεδίο τής σύγκρουσης Ρωσίας και Δύσης έχουν δημιουργήσει το αίσθημα τής λαϊκής ανασφάλειας διεθνώς. Η ενεργειακή κρίση δίνει με γνώμονα την εφοδιαστική αλυσίδα την σκυτάλη στην επισιτιστική κρίση. Και η ανατροπή των δυνάμεων στρατιωτικής ισορροπίας με τις ενέργειες δολιοφθοράς και τις εξαγωγές οπλικών συστημάτων φέρνουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

 

Το κόστος παραγωγής των αγροτικών και των κτηνοτροφικών προϊόντων αυξάνεται δυσανάλογα με τις ελάχιστες οικονομικές δυνατότητες των παραγωγών και των κτηνοτρόφων. Αιτία είναι η αύξηση των τιμών τού πετρελαίου κίνησης, των λιπασμάτων και των ζωοτροφών. Η ώρα που οι ανάγκες σε τρόφιμα θα μείνουν ακάλυπτες με τούς πάγκους τής λαϊκής αγοράς κενούς πλησιάζει και οι άνθρωποι τής πρωτογενούς παραγωγής αντιδρούν ζητώντας στήριξη από ένα ψευτορωμέϊκο που έχει εγκαταλείψει την επαρχία, έχει υποθηκεύσει τούς γεωφυσικούς πόρους και έχει δέσει την Ελλάδα αιχμάλωτη στο άρμα τής παγκοσμιοποίησης. Οι δε δολιοφθορές στο ουκρανικό πεδίο και οι μετακινήσεις οπλικών συστημάτων είναι η επικύρωση τής γενικής απόφασης των μεγάλων δυνάμεων να πάνε στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

 

Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο συνεχίζει την επιχείρηση τής πολιτικής δίωξης τού Ελληνικού Εθνικισμού προκειμένου να μην υπάρξει αντίσταση στην νεοταξική Άλωση τού Ελληνισμού. Διότι ο Εθνικισμός και ο Ελληνισμός αποδεδειγμένα δεν έχουν πολιτικούς αντιπάλους αλλά εχθρούς προδότες και βιαστές τής Φυλής μας, αφού ο Εθνικισμός είναι η Φωνή τού Ενωμένου Ελληνισμού και ο Ενωμένος Ελληνισμός είναι η μόνη συγκροτημένη δύναμη Νίκης ενάντια στον σιωνιστικό νεοταξισμό με όπλο την Πίστη, την Φυλετική Συσπείρωση και την Εθνική Υπεροχή που προτάσσει ο Ελληνικός Εθνικισμός.

 

Η ενότητα των Εθνικών Δυνάμεων στα κράτη που θέλουν να ζήσουν είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση τής παγκοσμιοποίησης. Αλλά και ο Εθνικισμός δεν εξαντλείται στην διαπίστωση των προβλημάτων και την διατύπωση λόγων. Η δύναμη τού Αληθινού Εθνικισμού είναι η υλοποίηση των Ιδεών σε απτές πράξεις. Είναι αυτό που έχω πει κι εγώ από την πλευρά μου ότι θέλω πάση δυνάμει να κάνω τις Ιδέες μου πράξεις κι όχι να μετράω εστίες ανούσιας τριβής. Ο Ενωμένος Πιστός Ελληνισμός είναι διαχρονικά μέσα στο διάβα τής ιστορίας του Ανίκητος. Γι’ αυτόν τον λόγο οι ελληνόφωνοι ψευτορωμιοί που εισέρχονταν ανέκαθεν είτε ως διεθνιστές είτε ως ψευτοπατριώτες υπάλληλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού φρόντιζαν να διασπούν τον Ελληνισμό με διχασμούς αλλά και με την επιχείρηση διάσπασης τού Εθνικιστικού Κινήματος. Κι αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Πρέπει να σταματήσει άμεσα.

 

Ο Ελληνισμός είναι Δύναμη Αποστολική και Εκπολιτιστική. Η Ορθοδοξία, ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Εθνοφυλετική Συσπείρωση είναι η οδός για την επικράτηση τής Εθνικής Ιδέας ενάντια στον ασύνορο και άπιστο διεθνισμό. Αυτοί που θέλουν να φτάσουν στην παγκοσμιοποίηση θέλουν να συντρίψουν το Εθνικό Κράτος και αυτός είναι ο λόγος που πολεμούν την Πίστη στο Θεό, στο Έθνος, στην Φυλή και την Οικογένεια. Θέλουν την φτώχεια, την εξαχρείωση των ηθών και την διάλυση των λαών.

 

Η Ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν και η διατήρηση των θεμελιακών Αξιών από τις Δυνάμεις τού Έθνους στην πράξη. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκφράζει σε ένα ατσάλινο Σώμα αυτές ακριβώς τις δυνάμεις. Είναι ο Πιστός Ελληνισμός, η Εθνική Ιδέα στην εξουσία  και ο Εθνικός Στρατός ως Φρουρός τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Η αξιοποίηση των γεωφυσικών μας πόρων, η εθνική εργασία, η ανάπτυξη τής πρωτογενούς παραγωγής, η βιομηχανία, η εθνική χρηματοδότηση τής κρατικής μας ανασυγκρότησης. Η επανεκκίνηση τής λειτουργίας συνεπώς τού Ελληνικού Κράτους θα γίνει ξεκάθαρα με εθνικούς πόρους.

 

Η Ελλάς δεν στερείται αγαθών. Είναι ζήτημα ξεκάθαρα εθνικής διαχείρισης. Κάποιοι ζητούν την διατήρηση τής ευρωπαϊκής ένωσης. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές απαιτούμε, θέλουμε και θα επιτύχουμε την ανασυγκρότηση τής Ελλάδος σε Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Θα εργαστούμε με εθνικό νόμισμα, εθνικό προϊόν και εθνικά χέρια, απόλυτα και ολοκληρωτικά ελληνικά. Η ευημερία και η ελευθερία όλων των Ελλήνων και όλων των Εθνικών μας Κοινοτήτων είναι το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο τού Ελληνικού Εθνικισμού. Ένα ισχυρό Εθνικό και Λαϊκό Κράτος με την ανάπτυξη τού κοινοτικού τρόπου ζωής. Και όσοι μάς ζητούν κυριαρχικό έδαφος, η απάντηση είναι ότι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας απελευθερώνει ελληνικές πατρίδες και δεν παραχωρεί μήτε μια πέτρα ελληνική. Με Ενωμένο τον Ελληνικό Εθνικισμό και τον Πιστό Ελληνισμό βαδίζουμε στην ανατολή τής Χρυσής Αυγής τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.    

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: