ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ - ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ .

ΑΘΗΝΑ 18-10-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ψυχροπολεμικά πειράματα, προκλήσεις ανάμεσα στα στρατόπεδα των λεγομένων μεγάλων δυνάμεων έχουν προκαλέσει την ανασφάλεια στα δήθεν ελεύθερα έθνη. Η φτώχεια, η σήψη και οι τοπικές γεωπολιτικές προκλήσεις υπηρετούν την πρώιμη αιχμαλωσία των λαών στα δίχτυα τής παγκοσμιοποίησης πριν την παγκόσμια πολεμική φλόγα. Και η Ιερή Ελλάς μας βιώνει την έντονη πίεση ευρισκόμενη στο σταυροδρόμι των εξελίξεων ως προαιώνιος πρόμαχος τής Ελευθερίας που στενάζει στα χέρια των ελληνόφωνων πολιτικών υπηρετών τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

 

Βιώνοντας αυτές τις ιστορικές στιγμές για την επιβίωση τού Ελληνικού Έθνους με τον λαό μας αδρανή, σκέφτομαι με αίσθημα ευθύνης στην Πατρίδα και την οικογένειά μου τα λόγια τού προστάτη μου Αγίου Νεκταρίου, ένεκα τάματος των γονέων μου άμα τη γεννήσει μου. Είχε πει λοιπόν ο Άγιος Νεκτάριος ότι «είμεθα προορισμένοι εμείς οι Έλληνες να σηκώνουμε τον σταυρόν τής ανθρωπότητος». Είπε ακόμη ο Άγιος ότι «είμεθα προορισμένοι ισόβιοι ιεραπόστολοι». Κι ακόμη ο Άγιος Νεκτάριος είπε ότι «είμεθα προορισμένοι ισοβίως να είμεθα φως και άλας. Οσάκις αν αναζητήσουν οι άνθρωποι άλας και φως, να το βρίσκουν πάντοτε σε μάς».

 

Κι έτσι ακριβώς συμβαίνει διαχρονικά στο διάβα τής Ιστορίας τού Ελληνισμού και τής Ανθρωπότητας. Διότι είμαστε όντως εμείς οι Αληθινοί Έλληνες παιδιά τής Γης τού Φωτός Ελλάδος. Και Φως είναι η Πίστη στο Θεό, την Ελευθερία και τον Πολιτισμό. Ότι η Ελλάς είναι Ναός τής Πίστης στο Θεό, Κάστρο Ελευθερίας και Εργαστήρι Γνώσεως και Πολιτισμού. Σήμερα όμως οι ψευτορωμιοί τού νεοταξικού διεθνισμού έχουν φέρει στην Πατρίδα μας Ελλάδα το σκοτάδι τής παρακμής και τής ηττοπάθειας από ανήθικους που ξεπουλάνε ψυχές, συνειδήσεις, εστίες και αιματοβαμμένα χώματα ελληνικά.

 

Στην ανθρωπότητα τούτες τις στιγμές οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί πολιτικοί ντελάληδες τής παγκοσμιοποίησης κάνουν πυραυλικά παιχνίδια λέγοντας ότι οι Ρώσοι είναι αυτοί που θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον τους. Σκοπός τους είναι η επίκληση τής αναμενόμενης ευθύνης σε αυτήν την προκλητική απόφαση που έχει παρθεί. Οι πολίτες των δύο στρατοπέδων, τής Ρωσίας, των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, εγκαταλείπουν διαρκώς την Ουκρανία. Την ίδια στιγμή πανδημίες καρκίνου σε σχέση με την διατροφή προλογίζονται και η ενεργειακή ανεπάρκεια μαζί με την φτώχεια ξεσηκώνουν λαϊκές αντιδράσεις ακόμη και στη Γαλλία.

 

Στην Πατρίδα μας η φτώχεια, η ακρίβεια και η απαξίωση τής ζωής τού Έθνους μας προσβάλλουν το λαό άνευ αντιστάσεως. Στην Ελλάδα που γέννησε την Επιστήμη υπέρ τού Ανθρώπου κι όχι των παγκοσμιοποιητών τυράννων, οι υγειονομικοί υπάλληλοι που δεν θέλουν να υποστούν εμβολιαστικά πειράματα μη επαρκώς ελεγχόμενα όπως παραδέχονται οι κατασκευαστές τους δεν θα επιστρέψουν στις δουλειές τους γιατί τάχα μου, όπως λέει ο υπουργός υγείας, δεν πιστεύουν στην επιστήμη.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα πραγματοποιούνται δόλιες κινήσεις σχετικά με την ΑΟΖ, το Καστελόριζο και την Κύπρο μας με αφορμή τούς ελληνικούς υδρογονάνθρακες που μάς στερούν ψευτορωμιοί και ψευτοσύμμαχοι. Οι αμερικανοσιωνιστές επαναφέρουν με χάρτες το παλιό σχέδιο Άτσεσον που δίδει το Καστελόριζο και την ελληνική ΑΟΖ στα χέρια των Τούρκων, δίνοντας ερμηνεία στις τουρκικές απαιτήσεις για την προσάρτηση τού ανατολικού Αιγαίου και των κατεχόμενων κυπριακών εδαφών στην Τουρκία. Οι δυτικοί σύμμαχοι των ελληνόφωνων πολιτικών δίδουν την ανοχή παραπέμποντας Ελλάδα και Τουρκία σε διάλογο. Και την ίδια στιγμή ο καθηγητής τής Ιστορίας Μελετόπουλος δέχθηκε επίθεση από τον υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας γιατί μίλησε σε εκδήλωση δικαίως για την διεκδίκηση τής Ίμβρου και τής Τενέδου, όπου οι Τούρκοι παραβιάζοντας τη Συνθήκη τής Λοζάνης εξανδραπόδισαν τον Ελληνισμό με εξοντώσεις και διωγμούς.

 

Ο Ελληνισμός μας βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο ελληνόφωνων διεθνιστών και νεοταξιτών. Ο Εθνικός και Εθνικιστικός Αγών που καλούμαστε να δώσουμε στο πλευρό τού Πιστού Ελληνισμού μας είναι ζήτημα Ζωής και Αξιοπρέπειας, είναι ένας Αγών για την Διαιώνιση και την Τιμή τής Ελληνικής Φυλής. Τα ιδανικά μας και η ζωή των παιδιών μας είναι ιερά και απαραβίαστα. Για μια ακόμη φορά στην ισόχρονη με την ανθρωπότητα ιστορική μας πορεία καλούμαστε να βαδίσουμε πλέον στην οριστική Νίκη Θεού, Ανθρώπου και Ελληνισμού. Οφείλουμε να μείνουμε με τον Λαϊκό Εθνικισμό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας όρθιοι στο Πεδίο τής Τιμής και να πατάξουμε τον σιωνιστή εχθρό Θεού και Ανθρώπου. Να επιτύχουμε κάθαρση και Αναγέννηση Εθνική και Λαϊκή.

 

Τα λόγια και οι πράξεις θα γίνουν έργα. Η Πίστη, η Ελευθερία, ο Πολιτισμός, η ίδια μας η ζωή θα γίνουν Άξονας Νίκης για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας. Είμαστε Έθνος Αποστολικό και Εκπολιτιστικό, Έθνος Θείας Αληθείας και Εθνικής Δικαιοσύνης. Η Ελλάς τής Πίστης και τής Εθνικής Υπεροχής φέρνει την Χρυσή Αυγή τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού στην κορυφή τής οικουμένης συντρίβοντας τούς σταυρωτήδες. Η Πίστη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία, η Μεγαλοσύνη και η Ανάπτυξη τής Εθνικιστικής μας Ελλάδος είναι η οδός τής βέβαιης Νίκης μας. Αυτή είναι η οδός τού Ζωντανού Έθνους.    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: