ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΜΙΑ 2010


ΑΘΗΝΑ 16-1-2010 .

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές, θα έλεγα μοναδικές όσο και κρίσιμες. Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα δεν προτίθεται να καμφθεί, αλλά αντιθέτως να απλώσει και επαυξήσει την πολιτική του παρουσία. Το ίδιο πράττει και τούτη η Εθνικοκοινωνική Έπαλξη. Με εντονότερη ενημερωτική Πατριωτική Προπαγάνδα, με αναρτήσεις διαφωτιστικών βίντεο και εθνικά χρήσιμων αναδημοσιεύσεων κάθε εθνικά αγωνιούντος Έλληνα, αλλά και με την δημοσίευση θεματικής ενότητας με τίτλο Το Σχόλιο της Ημέρας με πρώτο το παρόν δημοσιευθέν από την ανανεωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Εθνικιστικός Αγών ( http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/ ) .

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, οι εχθροί της Ελλάδος προωθούν την διάλυση της Πατρίδος. Εχθροί που βρίσκονται κοντά στην ελληνική μεθόριο, μακριά στα σκοτεινά νεοταξικά λαγούμια, αλλά και εντός των συνόρων. Οι από μέσα ευρισκόμενοι εχθροί είναι οι χειρότεροι όλων. Είναι «Έλληνες» πολιτικάντηδες, συναφείς οικονομικοί παράγοντες, ελληνόφωνοι που ζουν σαν τις βδέλλες στο Σώμα της Ελλάδος και από κοντά οι μυριάδες λαθρομετανάστες που στην πατρίδα τους θα διέμεναν σε κάποιο σκοτεινό κελί. Ισλαμιστές φυσικά για την αλλοίωση της Ελλάδος που φέρνει το Νεοταξικό Καθεστώς της χώρας μας με τις νομιμοποιήσεις, τις ελληνοποιήσεις και τις παροχές ψήφων. Από κοντά ακολουθεί στην κατεύθυνση πάντα της καταστροφής του Εθνικού Μας Κράτους η αλλαγή του διοικητικού χάρτη της χώρας ενώπιον των προσεχών τοπικών εκλογών που ουσιαστικά δημιουργεί 13 μικρά κρατίδια με αυξημένες αρμοδιότητες και οικονομικά προνόμια εντός των συνόρων. Συνυπολογίστε τις συμπλεύσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φύλαξης Συνόρων FRONTEX με τα παραπάνω και τις τουρκικές απαιτήσεις για συγκυριαρχία σε Θράκη και Αιγαίο μέσω των εκβιαστικών πιέσεων στους Έλληνες μουσουλμάνους και των περιβόητων Ζωνών Έρευνας και Διάσωσης, τις παρεμβολές των Τούρκων στους αιθέρες μας και τις δεσμεύσεις εκτεταμένων χώρων άσκησης των ενόπλων της δυνάμεων και θα καταλάβετε.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, η οικονομία και τα θρυλούμενα προβλήματα που προβάλλουν τα ΜΜΕ του Συστήματος είναι το πρόσχημα. Δολοφονίες Πατριωτών, τρομοκρατικά χτυπήματα και φτώχια αποπροσανατολίζουν, φοβίζουν και πληγώνουν την Ελλάδα λίγο – λίγο. Ο ντόπιος Νεοταξισμός με τους «πράσινους» και τους «γαλάζιους» κλέφτες και ψεύτες και τους «κόκκινους» «προφυλακτήρες» του Συστήματος δεν ευπρεπίζεται, αλλά ανατρέπεται πολιτικά, λαϊκά, μαζικά, επαναστατικά, Εθνικά και Κοινωνικά.

Συμμετέχουμε στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για την απόδοση Εθνικών Τιμών υπέρ των Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση που έπεσαν στο πατριωτικό καθήκον το 1996 στα Ίμια από τους ανέντιμους Τούρκους δολοφόνους. Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 7.00 μ.μ στην πλατεία Ιμίων, οδός Ρηγίλλης. Διαδηλώνουμε όλοι και απαιτούμε μια Ελλάδα που ανήκει μόνον στους Έλληνες.

Ζήτω η Αιώνια Ελλάς, Ζήτω ο Ελληνικός Εθνικισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: