ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 3-1-2010 .

Η έλευση του 2010 ευχόμαστε να χαρίσει σ’ όλους τους Έλληνες υγεία και ευημερία και στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα την ευόδωση των εθνικών της στόχων για την εθνική αποκατάσταση των σκλαβωμένων εδαφών της και την αύξηση της διεθνούς επιρροής της. Χρειαζόμαστε όμως προς τούτο την Εθνική Ενότητα των Ελλήνων από μια άλλη Πατριωτική Λαϊκή Διακυβέρνηση.

Είναι φανερό ότι οι ισχυροί του κόσμου, το απόλυτο κακό που κυβερνά την οικουμένη με το σχήμα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού σε βάρος λαών και πατρίδων, έχουν βάλει σκοπό να δημιουργήσουν μια νέα γεωπολιτική πραγματικότητα με την πτώση των παλιών συνόρων και την οικοδόμηση νέων και εύκολα ελέγξιμων περιφερειών, απαλλαγμένων από το εθνικό κριτήριο, για την ποδηγέτησή τους από μια παγκόσμια νεοταξική εξουσία.

Οι παραβάσεις σε βάρος της εθνικής μας αξιοπρέπειας και οι παραβιάσεις της εθνικής μας ελευθερίας συνεχίζονται ενώ οι αποκαλύψεις και τα αλληλοκαρφώματα των ενδοτισμών των ντόπιων πολιτικάντηδων αποκαλύπτουν την Εθνική αιμορραγία και την κρατική απουσία.

Στην Κύπρο του Αιώνιου Ελληνισμού μαθαίνουμε την ιστορία του Εθνοφρουρού Νικόλαου Θεοδώρου που προσελήφθη για να την υπηρετήσει, να καλείται και να ανακρίνεται ότι πήρε τάχα το σώμα του ανθρώπου που δόξασε τον Ελληνισμό, όπως εξομολογείται ο ίδιος. Διαβάζουμε με έκπληξη για έναν άνθρωπο που υποστήριξε τον αγώνα του Τάσσου Παπαδόπουλου ότι του πήραν σάλιο για DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ με ένταλμα ερεύνης υπέστη στο σπίτι του αστυνομικό έλεγχο. Ανήκουστες και ανούσιες συμπεριφορές για να καλυφτεί ο τουρκικός δάκτυλος με τους εκβιασμούς και την θρασύτητά του.

Ο αχυράνθρωπος της Άγκυρας Ταλάτ λέει ότι θα υπάρξει σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες για το Κυπριακό πριν τις «εκλογές», τονίζει ότι επιμένει στο θέμα της ιθαγένειας και άρα και της παραμονής των εποίκων, ενώ προσθέτει ότι συνεχίζει τις συνομιλίες με την ισχυρή υποστήριξη της Τουρκίας. Σε συνέχεια αυτών των δηλώσεών του στο περιοδικό Newsweek, ο Ταλάτ δηλώνει με σαφήνεια ότι το Κυπριακό αποτελεί εμπόδιο όχι μόνο στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς σε διεθνές πεδίο.

Κυνικές ομολογίες με αλήθειες που κρύβουν οι ντόπιοι πολιτικάντηδες. Η διζωνική «επίλυση» του κυπριακού ζητήματος και ο τουρκικός εξευρωπαϊσμός αποσκοπούν στην άσκηση του γεωπολιτικού ελέγχου της Ανατολικής Μεσογείου και των ενεργειακών της πηγών, αλλά και στην ενίσχυση της παρουσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση παραγόντων που πρόσκεινται στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Η διάλυση της ΕΕ ασφαλώς είναι μια παράμετρος που δεν μπορεί να αγνοηθεί λόγω των διαφορετικών φωνών που αντιτίθενται στις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν τόσο η Μ. Βρετανία όσο και οι ΗΠΑ, αλλά αυτό εξυπηρετεί τους εξουσιαστές της Παγκοσμιοποίησης.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αναστασιάδης μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Πρόεδρο Χριστόφια είπε ότι θα έπρεπε να είχε διασυνδεθεί η διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα να υπάρξει επιτέλους στενότερη συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση. Επιπλέον με την αποδέσμευση των αρχείων του υπουργείου εξωτερικών της Μ. Βρετανίας που αφορούν το 1979 μαθαίνουμε ότι ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μιλώντας με την Θάτσερ έκανε λόγο για την εξάρτηση των τουρκοκυπρίων από την Άγκυρα, την ώρα που οι ελληνοκύπριοι δεν εξαρτώντο από τον ίδιο. Η εφαρμογή του μειοδοτικού δόγματος «η Κύπρος κείται μακράν» σ’ όλο το άθλιο μεγαλείο της.

Το ΚΚΕ με τις γνωστές προδοτικές ενέργειες από τον καιρό του συμμοριτοπολέμου με τις θέσεις του για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη, επανήλθε στην ίδια γραμμή. Έτσι λοιπόν σε πρόσφατη κομμουνιστική φιέστα που συνδιοργάνωσε με την συμμετοχή οκτώ ομογάλακτων κομμάτων από τα Βαλκάνια πληροφορηθήκαμε την συμμετοχή του Κομμουνιστικού Κόμματος της «Μακεδονίας»( Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της «Μακεδονίας» ) .

Επιπλέον στην Νέα Αλβανική Εγκυκλοπαίδεια που είναι έργο Αλβανών ακαδημαϊκών και παρουσιάστηκε σε σκοπιανό έδαφος, στο Τέτοβο, ο Μέγας Αλέξανδρος αναφέρεται ότι δεν ήταν ούτε «Μακεδόνας» ούτε Έλληνας, αλλά Αλβανός.

Αλλά και στο Αιγαίο είχαμε δύο συνεχόμενες κλήσεις του τουρκικού ραντάρ σε ελληνικό C – 130 της Πολεμικής μας Αεροπορίας που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο για την μεταφορά προσωπικού από την Ρόδο. Η τουρκική πλευρά επικαλέστηκε την υποτιθέμενη παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου. Επιπλέον τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο κινήθηκε απειλητικά εναντίον περιπολικού σκάφους του Λιμενικού μας Σώματος που έπλεε στα 300 μέτρα από τα Ίμια, ενώ δεν δίστασε να πραγματοποιήσει αιώρηση σε απόσταση μόλις 30 μέτρων επάνω από το σκάφος μας.

Η παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη στο ελληνικό στρατόπεδο στο Κοσσυφοπέδιο όφειλε να σημάνει την ανάταξη των δυνάμεων προκειμένου να μην επεκταθούν τα εκεί φαινόμενα στην ελληνική επικράτεια και την Θράκη Μας όπως σχεδιάζουν οι εχθροί της Ελλάδος. Και βέβαια οφείλουμε να τιμούμε τις μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνισμού, όπως έπραξε το Δημοτικό Συμβούλιο των Ναυπλιέων με την απόδοση του ονόματος του Εθνικού Ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου σε κεντρική πλατεία της περιοχής.

Οφείλουμε να απορρίψουμε τις καθεστωτικές δουλείες. Με καθάριο εθνικοκοινωνικό πνεύμα να αντιτάξουμε δύναμη και διεκδίκηση εδαφών, ανθρώπων και επιρροών. Τότε και σύμμαχοι θα βρεθούνε και κυρίως θα επικρατήσουμε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: