ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΘΡΑΚΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΘΗΝΑ 10-1-2010 .

Η αδιαφορία και ο ανύπαρκτος εθνικός σχεδιασμός της Πολιτείας μας εκτρέφει τις παράδοξες απαιτήσεις των εχθρών μας και δημιουργεί σημαντικές εστίες ανθελληνισμού μέσα στο ίδιο το κράτος μας. Η Άρχουσα Τάξη της Πατρίδας μας θέλει να δημιουργήσει έναν λαό φοβισμένο και κενό από συναισθήματα και αξίες, ανίκανο να πολεμήσει για την ελευθερία του και πρόθυμο να ανοίξει στον εχθρό την κύρια είσοδο του σπιτιού του.

Δυστυχώς διαθέτουμε ένα δειλό κράτος που είναι κατώτερο των περιστάσεων και αδυνατεί να προασπίσει τα δίκαια του Έθνους που έχει ταχθεί να υπηρετεί, χαράζοντας νέες κερκόπορτες. Αλλά το Έθνος των Ελλήνων δεν είναι απρόσωπο. Το απαρτίζει ο ελληνικός λαός, όλοι εμείς που δίνουμε τον αγώνα στο μετερίζι της καθημερινότητας, στην εργασία, στον δρόμο και στο πεδίο της μάχης όταν το χρέος και η μοίρα το ορίσει.

Δυστυχώς όμως υπάρχει και σήμερα η δική μας κερκόπορτα, η γεωπολιτική κύρια είσοδος του Οίκου των Ελλήνων που οι απόγονοι των Ανθελλήνων επιδιώκουν να ανοίξουν έχοντας εξασφαλίσει την συνεργασία σύγχρονων Εφιαλτών. Είναι η Θράκη της Μεγάλης Ελλάδας που αποτελεί συνάμα προμαχώνα ζωής και εφαλτήριο απελευθέρωσης του σκλαβωμένου Ελληνισμού. Τώρα λοιπόν έχει έρθει η ώρα της απόκρουσης των επιβουλών που ανακαλύπτει «Τούρκους» στην Ελεύθερη Θράκη μας και δικαιώματα στην Γη των Προγόνων μας.

Πρόσφατα εστάλη προς τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου μια επιστολή από έναν κατά δική του δήλωση «Τούρκο» δάσκαλο που κατέχει την θέση του διευθυντή του μειονοτικού σχολείου Ξάνθης. Ο κ. Ριζά Κιρλιντοκμέ ζητά εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις υπέρ της «τουρκικής» μειονότητας προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή διδασκαλία της μητρικής γλώσσας των μειονοτικών και να διατηρηθεί η εθνοτική τους ιδιαιτερότητα ως «Τούρκων». Ζητείται μάλιστα να έρθουν στην Ελεύθερη Θράκη μας μετακλητοί δάσκαλοι της τουρκικής γλώσσας.

Επιπλέον οι Τούρκοι μας ζητούν να ανταλλάξουμε ένα θρησκευτικό ίδρυμα με ένα ολόκληρο Έθνος. Να ανοίξει δηλαδή η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και να εκχωρήσουμε τους Έλληνες μουσουλμάνους στην προπαγάνδα του παντουρκισμού. Αυτός είναι ο σκοπός όλης της τουρκικής πολιτικής τάξης.

Σε άρθρο του δημοσιογράφου Dondu Sariisic στην εφημερίδα Χουριέτ γίνεται λόγος ότι έφτασε η ώρα να προχωρήσουν η Ελλάδα και η Τουρκία είτε σε αμοιβαία παραβίαση της Συνθήκης της Λοζάνης είτε σε σεβασμό αυτής. Φτάνει στο σημείο να μιλάει για δήθεν ελληνική επιθετικότητα στην Κύπρο που προκάλεσε την αντίδραση κατά της ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη και για τουρκική αντίδραση που επέφερε κάποια ευφάνταστα γεγονότα κατά της «τουρκικής» μειονότητας στην Θράκη μας. Στο ίδιο άρθρο υπάρχουν προκλητικές αναφορές σε δύο ανθρώπους της Άγκυρας. Στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μαντάτζη που μιλάει για την «τουρκική» μειονότητα που υποφέρει και στον ψευτομουφτή Ξάνθης Μετέ που ζητάει την αναγνώρισή του ως νόμιμου μουφτή, ενώ ο δημοσιογράφος προβάλλει το αίτημα της εκλογής των μουφτήδων από την «τουρκική» μειονότητα.

Στις αναθεωρητικές των Συνθηκών κατακτητικές απόψεις τού τουρκικού τύπου προστίθεται η συντονισμένη πολιτική δράση της Τουρκίας. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ερντογάν σε συνέντευξη που έδωσε στο τουρκικό περιοδικό Κριτέρ, αφού αναφέρθηκε στην «αντιμετώπιση» των προβλημάτων που σχετίζονται με τα ελληνικά βακούφια και σε μια επιτροπή που επεξεργάζεται τα μειονοτικά ζητήματα και στην οποία συμμετέχει εκτός των άλλων και η υπηρεσία κρατικής ασφαλείας ΜΙΤ, είπε ότι πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν τα αιτήματα της «τουρκικής» μειονότητας στην Δυτική Θράκη από την ελληνική κυβέρνηση. Ο δε Τούρκος Πρόεδρος Γκιουλ, μιλώντας στο CNN TURK, είπε ότι «όταν μια μειονότητά σας που βρίσκεται σε μια άλλη χώρα αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα, παρότι υπάρχει εγγύηση για τις βασικές ελευθερίες της, και η εν λόγω χώρα ( Ελλάδα ) είναι μέλος της ΕΕ, τότε κι εσείς περιέρχεστε στην θέση να μην μπορείτε να κάνετε κάτι που θέλετε πολύ».

Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται στον ουρανό του Αιγαίου μας ακόμα και κατά την παρουσία του Παπανδρέου στην Λέσβο τα Θεοφάνεια, ενώ την στιγμή που διεξάγονται παράλληλες ασκήσεις ελληνικές και τουρκικές στο Βόρειο Αιγαίο, οι Τούρκοι εκδίδουν νέα παράνομη NOTAM δεσμεύοντας Μύκονο, Ικαρία και Φούρνους, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν πεδίο βολής στο Κεντρικό Αιγαίο.

Και εμείς τι κάνουμε απέναντι σ’ όλα αυτά; Έχουμε εγκαταλείψει τους αδιαμφισβήτητα Έλληνες Πομάκους στα χέρια των Τούρκων ενώ θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τον έλεγχο των εξελίξεων στην Ελεύθερη Θράκη και την Α. Ρωμυλία στον σημερινό βουλγαρικό νότο.

Συνυπολογίστε τη δημοσίευση σε τουρκική ιστοσελίδα, προφανώς από την ROKETSAN, κατασκευάστρια εταιρία βαλλιστικών πυραύλων μικρού και μεσαίου βεληνεκούς YILDIRIM, της οπτικής αντίληψης της Βουλής των Ελλήνων βομβαρδισμένη από έναν τέτοιο πύραυλο. Εικόνα που φαίνεται να ενέπνευσε την τελευταία τρομοκρατική ενέργεια στο προαύλιο του συγκεκριμένου χώρου δίχως να τρομοκρατήσει τους υπερήφανους Ευζώνους μας που παρέμειναν στις θέσεις τους.

Αυτό που δεν πρέπει να παραμείνει στην θέση του είναι η Νεοταξική Καθεστηκυία Τάξη. Και αυτή η πολιτική που χρειαζόμαστε πρέπει να έχει το φρόνημα των Ευζώνων μας. Εθνικό, Ηρωικό και Διεκδικητικό. Να μείνουμε λοιπόν στις επάλξεις μας και να βαδίσουμε μπροστά για μια καθαρή ελληνική και Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: