ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 5-1-2010 .

Το νέο έτος 2010 κατέφτασε με πολλές προσδοκίες, αλλά και με αυξημένη την ανάγκη για την ανάπτυξη αντιστάσεων. Έκδηλη είναι η επιθυμία του λαού μας για την βελτίωση της καθημερινότητας στην κοινωνία και την εργασία μέσα από μια ισχυρή Ελλάδα. Όμως οι έχοντες και οι κατέχοντες πολιτική εξουσία, οικονομική ισχύ και επικοινωνιακή προβολή επιμένουν να αλλοιώσουν συνταγματικές επιταγές, εθνική σύνθεση, κοινωνική συνοχή και εκλογικούς καταλόγους. Κόντρα σε κοινή λογική και λαϊκή βούληση.

Η έννοια της μετανάστευσης έχει λάβει το περιεχόμενο της ενσωμάτωσης του κοσμοπολίτη που κουβαλάει ψήφους και προβλήματα, συντηρώντας το πολιτικό περιβάλλον του Διεθνιστικού Νεοταξισμού στα σπλάχνα του Ελληνικού Έθνους και λαού.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ…ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έφερε σε δημόσια διαβούλευση στον Τύπο και την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών το επικείμενο νομοσχέδιο παροχής ιθαγένειας στους μετανάστες, που επικαλείται παράλληλα μια άδικη συσχέτιση με τους ομογενείς μας, επιχειρώντας να διερευνήσει την ανεκτικότητα και τον μαζοχισμό των Ελλήνων στην απαξίωση της γειτονιάς και της λαϊκής ετυμηγορίας. Όταν όμως τα σχόλια του λαού μας υπήρξαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικά, τα παπαγαλάκια του Συστήματος μίλησαν για «ακροδεξιά» σχόλια.

Η ΝΔ του κ. Σαμαρά απορρίπτει το επιδιωκόμενο «δίκαιο της γης» με την αυτόματη χορήγηση της ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών, προτείνοντας την διαμόρφωση ενός πλαισίου με την προϋπόθεση της φοίτησης σε ελληνικά σχολεία και την επιθυμία των παιδιών των μεταναστών. Δεν εξετάζει όμως σε καμία περίπτωση την έκρηξη του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης και των ευάριθμων αντικοινωνικών συμπεριφορών. Η ΝΔ αποδέχεται την λογική της ενσωμάτωσης και απορρίπτει το δημοψήφισμα που ζητούν οι Έλληνες και ο ΛΑ.Ο.Σ.

Η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε γιορτή για τα παιδιά των μεταναστών που διοργάνωσε το κόμμα της ζήτησε περισσότερες νομιμοποιήσεις και ελληνοποιήσεις, αναφέροντας ότι το σχετικό κυβερνητικό νομοσχέδιο αφήνει έξω τα 2/3 των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας. Από την πλευρά του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών η δικηγόρος κ. Ιωάννα Κούρτοβικ ζητάει να καταργηθεί η προϋπόθεση της νομιμότητας των γονέων για την απόκτηση της ιθαγένειας, να εξαιρεθούν τα αδικήματα της μετανάστευσης από την απαγόρευση της πολιτογράφησης και να ξεκινήσει νέα διαδικασία νομιμοποίησης.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ
Ο Πλάτων από το λυκαυγές της παρουσίας μας είχε προειδοποιήσει: «Και θα διεισδύσει η αναρχία στα ίδια μας τα σπίτια και θα μεταφερθεί ακόμα και στα ζώα. Πώς; Κατά τον ίδιο τρόπο που ο πατέρας ανέχεται να γίνεται όμοιος προς το παιδί και να φοβάται τα παιδιά του, το παιδί να παίρνει την θέση του πατέρα του και ούτε να σέβεται ούτε να ντρέπεται τους γονείς του, για να είναι δήθεν ελεύθερο. Και ο μέτοικος ( μετανάστης ) να εξισώνεται με τον πολίτη και ο ξένος παρομοίως».

Στην Γερμανία όπου εφαρμόζεται η ενσωμάτωση των μεταναστών και κυριαρχούν μεταξύ των ξένων οι τουρκικής καταγωγής πολίτες, ο υπουργός εσωτερικών του κρατιδίου του Βερολίνου Έρχαρτ Κέρτινγκ κατηγόρησε την Τουρκία για παρεμβατισμό και είπε ότι «σε μερικούς τομείς της ενσωμάτωσης έχουμε προβλήματα επειδή το τουρκικό κράτος θεωρεί πως είναι πολιτικά υπεύθυνο για τους Τούρκους στην Γερμανία και επεμβαίνει». Στην Δανία θεωρείται μεταξύ άλλων ως προαπαιτούμενο να είναι ο ένας γονέας Δανός ( δίκαιο του αίματος ), ο μετανάστης θα πρέπει να δηλώνει πίστη στη Δανία, να γνωρίζει την δανέζικη γλώσσα και ιστορία, να συντηρεί μόνος του τον εαυτό του και να υπάρχει πλήρης γνώσης τυχών παραβάσεων.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης στεκόμαστε απέναντι στις μεθοδεύσεις ενός Κρατικού Νεοταξισμού και οργανώνουμε την Εθνική Αντίσταση από κοινού με τον ελληνικό λαό. Ζητούμε την διενέργεια δημοψηφίσματος, γιατί αντί ενσωματώσεων και μελλοντικών μουσουλμανικών κομμάτων, επιθυμούμε και επιδιώκουμε την κοινωνική συνοχή της Ελλάδος που ανήκει στους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: