ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

ΑΘΗΝΑ 30-1-2010 .

Ένα ολόκληρο Έθνος και η τύχη του έχουν τεθεί στο τραπέζι των διεθνών διαπραγματεύσεων με όρους υποτιμητικούς και συνθήκες ατιμωτικές. Τα επικοινωνιακά παπαγαλάκια του ντόπιου Νεοταξισμού προωθούν ευφυώς το στρατήγημα των οικονομικών πιέσεων αφενός μεν ως σημείο που προσδιορίζει αρνητικά την διεθνή διαπραγματευτική θέση της χώρας και αφετέρου ως ευκαιρία ανατάσεως της σοσιαλιστικής μας κυβερνήσεως. Οι αληθινές ωστόσο πιέσεις στην πραγματικότητα κρύβονται στα Εθνικά μας θέματα.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδηγεί τις τύχες μας μέσα σε καθεστώς πλήρους σκοταδισμού και ανελευθερίας. Δεν εξηγείται αλλιώς όταν η νόθευση της εθνοφυλετικής μας σύνθεσης συνεχίζεται και οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές σαν τον Δ. Παπαγεωργίου συλλαμβάνονται από τους ριψάσπιδες που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια απόκρυψης των πληγών που δεχόμαστε από τους εχθρούς του Ελληνισμού.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Να παρακολουθούμε το κυνήγι του πρωθυπουργού στους διαδρόμους του οικονομικού φόρουμ στο Νταβός από κάποιο ανθελληνικό αμερικανικό μέσο ενημέρωσης και εδώ πίσω να διαλαμβάνεται ένα κυνήγι μαγισσών ενάντια σε όσους υπερασπίζονται την πληγωμένη μας ελληνικότητα. Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε την χρήση του αποπροσανατολισμού, από την άλλη την επίδειξη πνεύματος τρομοκρατίας και την ίδια στιγμή διαρρηγνύονται τα ιμάτια της Ελλάδος και τίθεται η Εθνική μας κυριαρχία υπό διαπραγμάτευση.

Στην Κύπρο, προκειμένου να μην επικρατήσει το σχέδιο της τουρκικής συνδιοίκησης και επικυριαρχίας στην Μεγαλόνησο, εμφανίζεται χίλιες φορές προτιμότερη η αντιπαράθεση απόψεων και η ματαίωση της αφελληνοποίησης με κάθε μέσο. Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου ερχόμενος σε αντιπαράθεση με τον Κύπριο Πρόεδρο Χριστόφια αναφέρεται σ’ ένα διχοτομικό, συνομοσπονδιακό έγγραφο του Ταλάτ που απαιτεί την ελεύθερη εγκατάσταση Τούρκων στην Κύπρο για την μετατροπή της σε νέα Αλεξανδρέττα. Στην ίδια γραμμή αμφισβήτησης των χειρισμών Χριστόφια κινούνται και τα υπόλοιπα κυπριακά κόμματα.

Επιπλέον η έγγραφη απάντηση του Πρωθυπουργού Παπανδρέου στον Ερντογάν οδηγεί σε διμερή απευθείας διάλογο εφ’ όλης της ύλης στο θέμα του Αιγαίου, ενώ στρώνεται το έδαφος για την αναθεώρηση των Συνθηκών που ρυθμίζουν την εδαφική μας κυριαρχία. Με αφορμή μάλιστα την υφαλοκρηπίδα αναφέρθηκε η πρόταση Παπανδρέου για την προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης. Κάτι που σημαίνει ότι αν συμβεί τούτο και η απόφαση του δικαστηρίου καταδείξει ότι τα νησιά του Α. Αιγαίου δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και βρίσκονται στην προέκταση της υφαλοκρηπίδας της Μ. Ασίας, η Ελλάς θα υποχρεωθεί να το δεχτεί.

Στο ίδιο έγγραφο του Πρωθυπουργού επισημαίνεται ότι οι ενέργειες της Τουρκίας σαν το casus belli, οι υπερπτήσεις και οι έρευνες στην υφαλοκρηπίδα δεν βοηθούν τη βελτίωση των σχέσεων και γι’ αυτό πρέπει να αναζωογονηθούν οι διερευνητικές επαφές και να λάβουν νέα ώθηση. Δηλαδή επειδή μας ζητούν οι Τούρκοι τον ουρανό με τα άστρα, πρέπει να το κουβεντιάσουμε. Και μάλιστα σβέλτα, με ημερομηνία λήξεως. Και επειδή εμείς δεν ζητάμε τα αυτονόητα, θα συζητήσουμε τις διεκδικήσεις τους. Κυριότητα στις γκρίζες ζώνες, αφοπλισμός των νησιών μας, νέα οριοθέτηση εναέριου χώρου και χωρικών υδάτων σε βάρος μας.

Εξωφρενική είναι και η αναφορά για «στρατιωτικές δραστηριότητες των δύο χωρών στο Αιγαίο ως εστίες έντασης οι οποίες πρέπει να αποτραπούν». Δηλαδή ένα Αιγαίο με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αδρανείς, παραδομένο ουσιαστικά στην αρπακτική βουλιμία των Τούρκων που επιθυμούν εδαφικό και ενεργειακό έλεγχο. Ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αναφερόμενος στους μουσουλμάνους της Θράκης κάνει λόγο για την ύπαρξη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανεξαρτήτως θρησκείας, πολιτιστικών καταβολών ή…εθνοτικής προέλευσης.

Παράλληλα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και επειδή το Αεροπορικό Κέντρο της Λάρισας είναι το μόνο που επιβλέπει τα Βαλκάνια και την Α. Μεσόγειο, οι Τούρκοι προσπαθούν να αντιστρέψουν αυτή την κατάσταση μέσω των ραντάρ που διαθέτουν. Ζητούν λοιπόν τα τουρκικά ραντάρ που βλέπουν προς την πλευρά της Πατρίδος μας να αναλάβουν την επίβλεψη μέχρι το μέσον του Αιγαίου. Κάτι παράλογο που ωστόσο χρειάζεται μια σθεναρή αντίσταση για να μην συμβούν τα χάλια με την συμμετοχή των Τούρκων στις διαδικασίες της Frontex και του ενιαίου νατοϊκού δόγματος που οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα της «ειρηνικής» συγκυριαρχίας στο Αιγαίο.

Κι όλα αυτά από μια Τουρκία που διατείνεται διά μέσου του διαπραγματευτή της με την ΕΕ Μπαγίς ότι η Τουρκία μπορεί να επιβιώσει και χωρίς την ΕΕ, ενώ αναρωτήθηκε αλαζονικά και απειλητικά αν η Κύπρος θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς την Τουρκία. Ενώ η τουρκική εφημερίδα Ταράφ αναφέρεται σε σχέδια του τουρκικού στρατού το 2003 να προχωρήσει σε κατάληψη του βορείου τμήματος του Έβρου στα πλαίσια του σχεδιασμού νέων Ιμίων.

Η Εθνική κυριαρχία δεν παζαρεύεται με κανένα κρατικό άθυρμα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και ποτέ. Ούτε με την Τουρκία, ούτε με τα Σκόπια που μας ζητούν πονηρά διπλωματικές σχέσεις ούτε με την Αλβανία που βουτάει περιουσίες βορειοηπειρωτών και ακυρώνει τις διαπραγματεύσεις για τα θαλάσσια σύνορα. Το μόνο που δεχόμαστε στα πλαίσια μιας Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης είναι η επιστροφή των αλύτρωτων πατρίδων μας στην Μητέρα Ελλάδα με βάση το Δίκαιο και την Δύναμη του Αιώνιου Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogpsot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: