ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 7-1-2010 .

Ο κόσμος μας υπόκειται σε μια ταχεία διαδικασία μετάλλαξης μέσα από ατραπούς που παραμερίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τις λαϊκές ελευθερίες, ακόμα και το αυτοδιοίκητο του Εθνικού Κράτους. Διαδικασία που έχει ξεκινήσει ήδη από την περιβαλλοντική αλλοίωση και την κρίση των χρηματαγορών που μεταφέρεται στις οικονομίες του πλαστικού χρήματος και τις τσέπες μας μέχρι και τα παράνομα μεταναστευτικά ρεύματα που ώθησαν αυτοί που επικαλούνται υποκριτικά την επίλυσή τους.

Το ανακάτωμα των λαών και η λεγόμενη σύγκρουση των πολιτισμών που έχουμε προ πολλού ακούσει από τους μέντορες της Νέας Τάξης σαν τον Χάντιγκτον δημιουργούν την απελευθέρωση του αισθήματος της υπεροχής και την σύγκρουση αντικρουόμενων συμφερόντων. Ζήτημα που αποτελεί μέρος του αρχέγονου ενστίκτου της υπεράσπισης της μοναδικότητας, αφού κανείς σοβαρός λαός δεν επιθυμεί να μοιραστεί την Θεία Πίστη, το σπίτι του, την πατρίδα του, τον πολιτισμό του, τους οικείους του και την Προγονική Φυλή με κανένα εισβολέα και εποικιστή.

Όμως οι εμπνευστές του χειρότερου σκοταδισμού που έχει ενσκήψει ποτέ στην ανθρωπότητα βιάζονται να δράξουν στα βρωμερά χέρια τους τα κλειδιά της Παγκόσμιας Εξουσίας. Η έννοια της Ελευθερίας αποτελεί τον χειρότερο εχθρό τους. Για τους διαχειριστές της Νεοταξικής Εξουσίας τα προβλήματα που οι ίδιοι σπέρνουν στα Έθνη και τους λαούς αντιμετωπίζονται με την απάλειψη του «ασθενούς». Και αυτή την απάλειψη επιδιώκουν οι προσωρινοί εξουσιαστές με την έξαρση της τρομοκρατίας και της οικονομικής εξαθλίωσης. Ο φόβος αποτελεί την χειρότερη τροχοπέδη της ανθρώπινης θέλησης για αντίσταση και η πείνα τον αποτελεσματικότερο δεσμοφύλακα της ανθρώπινης σκέψης.

Η πρόσφατη απόπειρα της ανατίναξης του αεροπλάνου της Delta που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόιτ από Νιγηριανό για λογαριασμό της Αλ Κάϊντα είχε κάποιες σημειολογικές αναφορές που δείχνουν υψηλό στρατηγικό σχεδιασμό που ξεπερνάει τα πλαίσια μιας οργάνωσης. Η ισλαμική οργάνωση επαινεί τον δράστη επειδή ξεπέρασε όλα τα εμπόδια ασφάλειας, ενώ επαίρεται για τα δικής της τεχνολογίας εκρηκτικά. Παράλληλα έντονη αμφιβολία καλλιεργήθηκε για το εάν πέρασε ο δράστης από έλεγχο διαβατηρίων, ενώ αμερικάνικα ΜΜΕ λένε ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ είχαν γνώση της υφιστάμενης τρομοκρατικής απόπειρας.

Περίεργους συνειρμούς προκαλεί και η τρομοκρατική επίθεση της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» που σημειώθηκε στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στον Νέο Κόσμο. Η οργάνωση προχώρησε σε προκήρυξη που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου στην οποία γίνεται λόγος για την θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων, ενώ γίνεται και εδώ λόγος για μια αναβαθμισμένη εκρηκτική ύλη που θα χρησιμοποιεί στο εξής. Ο προβληματισμός διακατέχει όχι μόνο την Αστυνομία, αλλά και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αναφορικά με την σκληρή φρασεολογία και πρακτική που θυμίζει έντονα τον Επαναστατικό Αγώνα.

Τρομοκρατικό χτύπημα όμως φοβούνται και στην Ισπανία οι εκεί Αρχές, ιδίως εν μέσω της ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την χώρα. Ένα τρομοκρατικό τσουνάμι διαπερνάει την ανθρωπότητα. Ένα τσουνάμι με έντονες παρακρατικές και καθεστωτικές μεθόδους που θυμίζουν έντονα τις μύχιες βλέψεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Ό,τι όμως μένει ελεύθερο και ανεπηρέαστο, ό,τι ξεφεύγει από την Σκύλλα της Τρομοκρατίας, πέφτει επάνω στη Χάρυβδη της οικονομικής ασυδοσίας και αιχμαλωσίας. Εμείς εδώ στην Ελλάδα διαθέτουμε πικρή εμπειρία. Το πρόσφατο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης συντάχθηκε από κοινού, δηλαδή καθ’ υπόδειξη, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω αποσταλέντων αντιπροσώπων αυτής. Η φορολογία των καταθέσεων οδηγεί το χρήμα των εχόντων στο εξωτερικό ή τις θυρίδες, η ρευστότητα της αγοράς στεγνώνει, τα επιτόκια αυξάνουν και ο δανεισμός της χώρας ακριβαίνει και απειλεί την πιστοληπτική της θέση. Οι φτωχοί και οι μικρομεσαίοι πληρώνουν το μάρμαρο, η διαπραγματευτική μας θέση στα Εθνικά Ζητήματα αδυνατίζει και η Ελλάς εκβιάζεται.

Το κλίμα μυρίζει έντονα μεσοπόλεμο ακόμα και στις απολύτως συναφείς με τα παραπάνω γεωπολιτικές ανακατατάξεις. Στο Ιράν και την ευρύτερη Μέση Ανατολή που σχετίζεται με το πετρέλαιο και τους νέους συσχετισμούς στην παγκόσμια οικονομία οι ισχυροί παίζουν με την φωτιά. Ο Πρόεδρος του Ιράν Αχμαντινετζάντ στις ταραχές που μαίνονται στη χώρα του μίλησε ανοιχτά για αμερικανοσιωνιστικό δάκτυλο. Στην Ανατολική Ιερουσαλήμ οι εποικισμοί του Ισραήλ προκαλούν δυσαρέσκεια σε ΗΠΑ και ΕΕ.

Κινητικότητα σημειώνεται και από την Ρωσία του Πούτιν που ανακοινώνει την πρόθεση ανάπτυξης επιθετικών όπλων ως απάντηση στην αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα στην Ανατολική Ευρώπη. Βόρεια Κορέα και ΗΠΑ περνούν από το απόλυτο μίσος στην επαναπροσέγγιση, ενώ η Κίνα δημιουργεί στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ασία με τις γειτονικές της χώρες μια εκτεταμένη ζώνη ελεύθερου εμπορίου που της επιτρέπει να επεκτείνει τα μερίσματά της παγκοσμίως με ηγεμονικές βλέψεις.

Οφείλουμε να σπάσουμε τις αλυσίδες των νεοταξικών εξαρτήσεων και να εξαλείψουμε κάθε διεφθαρμένο σώμα που σκορπάει τον εθνικό πλούτο της χώρας και καλλιεργεί την ηττοπάθεια του λαού. Κράτος ισχυρό και άξιο να απολαύσει την ειρήνη και την ελευθερία του είναι μόνο αυτό που μάχεται και διεκδικεί τα συμφέροντα του Έθνους με όσες θυσίες κι αν χρειαστούν. Μα πάνω απ’ όλα στηριγμένο στις δυνάμεις του λαού του και μόνο. Αυτή είναι η Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που μας ταιριάζει και θέλουμε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: