ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ



ΑΘΗΝΑ 2-6-2013.

Το Ελληνικό Έθνος διατρέχει πολλούς και μείζονες κινδύνους από την αμετροέπεια και την δουλικότητα πολιτικάντηδων ξένων προς την φύση του. Η δε φύση και η γεωστρατηγική θέση τής Πατρίδος μας επιβάλλουν τη λειτουργία τού Έθνους ως ενιαίο και αδιαίρετο Σώμα διοικούμενο από πολιτικές δυνάμεις που αθροίζουν τις πατριωτικές φωνές και δεν αναλίσκονται σε στείρα και επικίνδυνη αντιπολίτευση για το μέλλον τού Ελληνισμού.

Οι εκφραστές τού αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού τόξου» επικαλούνται την συνύπαρξη τάχα και τη δημιουργική αντιπαράθεση διαφορετικών πολιτικών απόψεων. Την ίδια στιγμή όμως διαψεύδονται όταν αποκλείουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα από την κοινοβουλευτική διαδικασία και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Επιδιώκουν την ακύρωση τής αναπτύξεως μιας εθνικής στρατηγικής γραμμής ισχυροποιήσεως τής Ελλάδος και απεγκλωβισμού από τον νεοταξισμό και διαγκωνίζονται αναμεταξύ τους ποιος θα παραδώσει την Ελλάδα στους εχθρούς της.

Οι κομματικές συμμορίες τής καθεστωτικής αστικής δημοκρατίας αντιπολιτεύονται στην πράξη την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Οδηγούν την πατρίδα μας στο δεσμωτήριο τής παγκοσμιοποίησης και το λαό μας στην ανθρωποθυσία επιδιώκοντας την διασπορά τού συνδρόμου ενοχής τού πατριωτικού συναισθήματος και την διάσπαση τής κοινωνικής συνοχής και ενότητας.

Όμως ο σκοπός τής ελευθερίας των ιδεών και τής λαϊκής έκφρασης είναι η σύνθεση μιας ενιαίας γραμμής σε όλα τα μείζονα ζητήματα τής εθνικής κοινότητος με γνώμονα την εθνική κυριαρχία και τα δίκαια των Ελλήνων. Σκοπός δηλαδή είναι η προαγωγή και η ανάπτυξη μιας Ελλάδος που θα κατοχυρώσει τον εθνικό έλεγχο και την εθνοφυλετική ταυτότητα σε λαό και πολιτική διοίκηση. Οποιαδήποτε περιθωριοποίηση τής λαϊκής έκφρασης με γνώμονα την υπηρέτηση ξένων σκοπών και οποιαδήποτε μετάλλαξη τού Έθνους καθίσταται αντιπολίτευση προσχηματική και προδοτική σε βάρος τού Γένους.

Είδαμε τις πολιτικές δυνάμεις τού «δημοκρατικού τόξου» να αντιστρατεύονται στον διαβόητο «αντιρατσιστικό νόμο» κατά Ελλήνων τη Χρυσή Αυγή και να θεωρούν την ανάδειξη τής δήθεν ετερόκλητης σούπας που έρχεται να ποδηγετήσει τις ζωές μας ως ύβρη. Δεν ακούσαμε όμως καμία ανάπτυξη μιας σοβαρής πολιτικής θέσης απέναντι στην προβοκάτσια τού σημειώματος που μιλάει για τον δήθεν κίνδυνο τής ζωής των μουσουλμάνων. Δεν ακούσαμε τίποτα για την αποφασιστικότητα των μουσουλμάνων να προασπίσουν την πίστη τους έναντι των «κακών» Ελλήνων μέσα στην πατρίδα που εισέβαλλαν ως λαθρομετανάστες.

Όμως στα βόρεια σύνορα τής πατρίδος μας, στο ψευδοκράτος τής Αλβανίας που τηρεί σκλάβα την Βόρειο Ήπειρό Μας μαθαίνουμε πως εισήλθαν επικίνδυνοι ισλαμιστές εξτρεμιστές που οι Αμερικανοί εκπαιδεύουν σε αντικαθεστωτικές δραστηριότητες. Τι θα συμβεί αν αρχίσουν να συνδράμουν την Αλβανία στις διεκδικήσεις σε βάρος ελληνικών εδαφών; Τι θα συμβεί αν ενωθούν με τους λαθροκατσαπλιάδες που ρημάζουν και δολοφονούν Ελλάδα και Έλληνες;

Μα για την αντιπολίτευση στο Έθνος και τον Λαό, για τους σοσιαφιλελεύθερους και μαρξιστές που ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν από κοινού σύριζα ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, προτεραιότητα έχει ο αντιρατσισμός τους κι όχι οι Έλληνες. Για το κόμμα των πολιτικών κομμάτων προτεραιότητα έχει η κατάλυση τής Ελλάδος κι όχι η ζωή των Ελλήνων.

Οι ελληνόφωνες κομματικές συμμορίες τής «περιούσιας» ξενοκρατίας βαστούν σε σύγχυση τον ελληνικό λαό και τού ασκούν ψυχολογικό πόλεμο δημιουργώντας τάχα μέτρα ήπιας συλλογής των κεφαλικών φόρων. Κλέβουν το λαό για τα χρέη που δεν δημιούργησε αλλά στήσανε εκείνες, πλαστογραφώντας την οικονομική κατάσταση και εμφανίζοντας την Ελλάδα χρεοκοπημένη για να μη συμβεί επιστροφή των κλεμμένων και πτώση των κλεφτών. Αρνούνται την εθνικιστική πρόταση για την τιμωρία των υπαιτίων και την αξιοποίηση ελληνικής γης και χεριών κάνοντας εκ νέου αντιπολίτευση στο Ελληνικό Έθνος.

Στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο το παιχνίδι χοντραίνει δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την μετατροπή τής κρίσης σε στρατιωτική και για τον συμψηφισμό οικονομικών και εθνικών θεμάτων σε βάρος μας. Οι ισραηλινές φυλλάδες επισημαίνουν την τουρκοϊσραηλινή επαναπροσέγγιση μιλώντας για συμμαχία με Ελλάδα και Κύπρο. Και οι Τούρκοι μάς προκαλούν με τα παλιοκάραβά τους.

Όμως το κόμμα των πολιτικών κομμάτων επιμένει στο δέσιμο τής Ελλάδος στο δήθεν πιο γερό και ασφαλές δυτικό άρμα όταν η εθνικιστική πρόταση είναι η αυτοφυής αξιοποίηση των πόρων μας, η ανάδειξη ωφέλιμων συμμαχιών και η στρατηγική διεκδίκησης στα εθνικά μας θέματα.

Το Ελληνικό Έθνος είναι υπεράνω όλων και η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Η αντιπαράθεση των κομματικών φατριών ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα είναι βρώμικη αντιπαράθεση ενάντια στην Ελλάδα. Όμως η αντιπολίτευση σε βάρος τής Ελλάδος θα καταρριφθεί από την συνένωση των δυνάμεων τού ελληνικού λαού και τού ελληνικού εθνικισμού. Κεντρικός στόχος είναι η ανάδειξη μιας πατριωτικής πολιτικής διακυβέρνησης που θα βασιστεί στους Άριστους στην Αξιοσύνη και τους Πιστούς στο Θεό και τη Φυλή.

Σκοπός μας δεν είναι η αναζήτηση γερών τάχα πλατών, δηλαδή ξένων δυναστών, αλλά η πίστη τού λαού μας στις δυνάμεις του, η ανάδειξη των Αξιών μας και η επιθυμία για την ακμή τής Ελλάδος διά των χειρών μας. Η κατάρριψη των παραμυθιών τής ανίσχυρης τάχα Ελλάδος και η ανόρθωση τής πατρίδος μας στο ανώτατο επίπεδο Παγκόσμιας Δυνάμεως. Κάτω το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Ζήτω η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ                          


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: